Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 23 Lap 2024, 19:06

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 20 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 18 Sau 2010, 20:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.10
Amžius:
39
Automobiliai:
230kw 600nm
s4crificed rašė:
Telšiuos vienas meistras geras yra, gal tas pigiau padarytų, nežinau. Galiu nr paieškot jei nori

ačiū, bet keisiu deze, su garantija yra 1800 lt 2 vietose, kiek supratau GM deze pas mane, lentele nusitrynusi, bet ant kebulo dezes radau GM raidikes mazas. o ten pradesi remontuoti be 3k nei is vietos :)

StandartinėParašytas: 21 Sau 2010, 01:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.08.09
Amžius:
36
Automobiliai:
E46 330xd. 02'
Na pas mane parode, kad kazkas lyg su dezes kompu negerai, tipo kazkaip deze nesusijungia su kompu ir tas lyg begiu nemato ar kazkas tokio :D nelabai ka supratau. Gal kas placiau zino ka nors apie tai is mano sapaliojimu? :D

StandartinėParašytas: 21 Sau 2010, 11:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.25
Amžius:
40
Automobiliai:
Pižo 307SW
GM ir yra prancuziska deze.

StandartinėParašytas: 21 Sau 2010, 15:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.10
Amžius:
39
Automobiliai:
230kw 600nm
jo yra GM 98-2001 metu tinka is 3/5 serijos 135 kw dizelio. Palindes is priekio po desine puse sone METALINE ZALIA LENTELE, ten pamatysi raides. Ne nakleika ant apacios , bet sone.
yra ZF- prancuzu, retesnis, bet geresnis varijantas, nes sake bent jau reciau genda, gal del to kad maziau ju yra :D .
Na turiu deze ant daliu jei ka, bet siandiena vesiu priduoti, sake 300 lt gal duos.
deveta pasiseke gauti uz 1300 lt su pusle, dave garantija, veikia dabar kaip ledas, begis persimeta net nesujuda masina, tik variklio apsukos keiciasi.
Tepalai 42x7 litro , 50 filtras, 300 darbai.

Man kompas rode "neatitinka perdavimai 2 ir 4 begio", nesake , kad 3cias blogai dirba, bet taip gaunasi, nes jis buksuoja, tai kai zemina pavara, hujovai metasi ir kai didina ir jau kazkam jam neatitinka. mano beda, kad ant avarinio vazinejo daug km, arba tempe daug km.

Siauliuose man diagnostika ertonoje padare gera, viens pusiau tevuko pazistamas ten dirba, tai ir variklio live data paziurejo, kaip purkstukai purskia prie tam tikru apsuku ir panasiai, kazka matosi vos vos ismano :)

StandartinėParašytas: 16 Kov 2010, 11:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.18
Amžius:
44
Automobiliai:
E61 520d 05'
nu geras tepalai
Esso ATF LT71141 1L -28 lt uz litra.lygiai kas parasyta pas man ant GM dezes su zalia lentele

mar1us rašė:
jo yra GM 98-2001 metu tinka is 3/5 serijos 135 kw dizelio. Palindes is priekio po desine puse sone METALINE ZALIA LENTELE, ten pamatysi raides. Ne nakleika ant apacios , bet sone.
yra ZF- prancuzu, retesnis, bet geresnis varijantas, nes sake bent jau reciau genda, gal del to kad maziau ju yra :D .
Na turiu deze ant daliu jei ka, bet siandiena vesiu priduoti, sake 300 lt gal duos.
deveta pasiseke gauti uz 1300 lt su pusle, dave garantija, veikia dabar kaip ledas, begis persimeta net nesujuda masina, tik variklio apsukos keiciasi.
Tepalai 42x7 litro , 50 filtras, 300 darbai.

Man kompas rode "neatitinka perdavimai 2 ir 4 begio", nesake , kad 3cias blogai dirba, bet taip gaunasi, nes jis buksuoja, tai kai zemina pavara, hujovai metasi ir kai didina ir jau kazkam jam neatitinka. mano beda, kad ant avarinio vazinejo daug km, arba tempe daug km.

Siauliuose man diagnostika ertonoje padare gera, viens pusiau tevuko pazistamas ten dirba, tai ir variklio live data paziurejo, kaip purkstukai purskia prie tam tikru apsuku ir panasiai, kazka matosi vos vos ismano :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 20 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery