Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 19 Lap 2024, 09:43

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 31 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 18 Sau 2010, 09:40 

sveiki pas mane yra signalizacija taip pat originali, su pulteliu, ant pultelio bmw zenkliukas 8) . Judesio davikliai imontuoti sonuose, bet kazkodel ji neveikia, baterija dejau nauja, lempute dega kai spaudai mygtukus tad pultelis manau geras, ir kai degima ijungi ar isjungi nezymiai sumirksi ir lempute imontuota prie begiu riciago, buvau issiardes bloka signalkes bet nieko kazko itartino kodel galetu neveikti nepastebejau, gal kas turit kokiu minciu kaip prikelti ta signalizacija, gal kokie saugikliai kur nors yra? as signalkes bloka radau po bardacioku gal dar kur nors kas nors yra?nes truputi atsibodo rakineti nuo raktelio, ir kazkaip nesinoretu deti naujos signalkes kai jau ji yra ir dar originali:)

StandartinėParašytas: 18 Sau 2010, 11:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.08.23
Amžius:
38
Automobiliai:
E36 cabrio 320vanos/ E36 328 coupe/ A8 4.2/Mitsubishi 3000GT/Chrysler Stratus Cabrio 02m
Nikas:
Duvis
Grill rašė:
Nepagerinsi, ji veiki IR bangomis, o infrared iki pusmetrio traukia. Jo veikimas pagrystas TV distancinio veikimo principu.

netiesa, pas mane toks pat raktelis kaip ir pas zmogu kur foto ikele, jei masina matomame spindulyje man per visa kiema traukia, tai yra apie 30metru.

StandartinėParašytas: 18 Sau 2010, 14:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.08
Amžius:
39
Mano irgi toks pat kaip Sanimda įdėjo, tai iš 6 aukšto atrakinau ir užrakinau :) ir išvis norėčiau kitokio pultelio, o tai tas kažkoks dvelkia senove ir per didelis :roll:

StandartinėParašytas: 18 Sau 2010, 14:53 

gal gali man kas nors padeti o ne didziuotis kam is kelinto auksto traukia, pas mane traukia ypac tikslaii pvz ikisus rakteli i spynele, tad nera ko cia maivytis o bedas spreskim :evil:

StandartinėParašytas: 18 Sau 2010, 15:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.08
Amžius:
39
Ko čia burbuliuoji? mano postas buvo skirtas sanimdai, kad pas mane tokia pat signalizacija ir traukia kaip priklauso, o ne nuo mašinos du metrai. Tokia kaip tavo problema turiu su antruoju pulteliu,jį paspaudus, nors ir mirksi lemputė, autmobilis nereguoja..

StandartinėParašytas: 18 Sau 2010, 18:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.17
Amžius:
40
Automobiliai:
ex E36 320 M52 94'
E46 M47tuD20 03'
Evaldas rašė:
sveiki pas mane yra signalizacija taip pat originali, su pulteliu, ant pultelio bmw zenkliukas 8) . Judesio davikliai imontuoti sonuose, bet kazkodel ji neveikia, baterija dejau nauja, lempute dega kai spaudai mygtukus tad pultelis manau geras, ir kai degima ijungi ar isjungi nezymiai sumirksi ir lempute imontuota prie begiu riciago, buvau issiardes bloka signalkes bet nieko kazko itartino kodel galetu neveikti nepastebejau, gal kas turit kokiu minciu kaip prikelti ta signalizacija, gal kokie saugikliai kur nors yra? as signalkes bloka radau po bardacioku gal dar kur nors kas nors yra?nes truputi atsibodo rakineti nuo raktelio, ir kazkaip nesinoretu deti naujos signalkes kai jau ji yra ir dar originali:)

Pamėgink persiprogramuoti pultelį.

Duvis rašė:
netiesa, pas mane toks pat raktelis kaip ir pas zmogu kur foto ikele, jei masina matomame spindulyje man per visa kiema traukia, tai yra apie 30metru.

Pas mane tik prie mašinos ir jei nutaikai į siklus, nepriklausomai ar batėrija nauja ar devėta metus.

StandartinėParašytas: 18 Sau 2010, 19:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.08
Amžius:
39
O kaip perprogramuojasi tokie dalykai? :)

StandartinėParašytas: 19 Sau 2010, 02:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.10
Amžius:
39
Automobiliai:
E39 530i M54 02'
Ex E36 328i M52 99'
Ex E39 530d M57 99'
Ex E30 316i m40 90'
http://www.youtube.com/watch?v=UBvBZ3fC4YI idomu delko vienam is toli traukia, o kitam tik is kokiu 10 ar maziau metru :} gal is signalizacijos bloko antena kokia turi buti ? ar čia pultelis jau nusilpes, gal jame koki kondencatoriu perlituoti uztektu ar pns :}

StandartinėParašytas: 19 Sau 2010, 09:23 

Va pas mane lygiai toks pultelis kaip toj nuorodoi rodo.

StandartinėParašytas: 19 Sau 2010, 11:58 

gal kas nors galetu tiksliai pasakyti koki ta rozini laida susirasti is kur jis turetu iseiti ar is signalkes bloko ar is kur kitur nes nlb supratau, ir jei teisingai supratau ji radus reiki prie minuso ppriliesti ar koki kita laida?

StandartinėParašytas: 19 Sau 2010, 15:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.17
Amžius:
40
Automobiliai:
ex E36 320 M52 94'
E46 M47tuD20 03'
sanimda rašė:
http://www.youtube.com/watch?v=UBvBZ3fC4YI

Video susuktas kaip reikia užprogramuoti pultelį, kažkas čia klausė kaip tą padaryti. Video parodyta, kad iš signalizacijos blogo laidą ižemino ir įjungė degimą ir įvykdė programavimo komandas.
Prie pradedant programuoti, dar vertėtų ir manualą susirasti. Internete turėtų būti.

StandartinėParašytas: 19 Sau 2010, 16:21 

siaip ten jis pasakojo kad jam nustojo veikti ir jis prikele ja is naujo, is kur ta manuala siusti ir kur pradeti ieskoti, ka as zinau ar manosios siganilzacijos atsisiusiu.

StandartinėParašytas: 19 Sau 2010, 16:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.17
Amžius:
40
Automobiliai:
ex E36 320 M52 94'
E46 M47tuD20 03'
jei nerandi ar tingi ieškoti, parašyk laišką filmo autoriui ir tau gal atsiųs instrukciją.

StandartinėParašytas: 27 Sau 2010, 09:56 

iskilus nauja problema nusedo akumas ir signalke atsigavo ta prasme atsigavo pradejo veikti mirkseti lempute kaukti ir mirkseti posukiai kaip priklauso tik beda tame kad ji to daryti nenustoja, pultelis nereaguoja i jokius paspaudimus, cia kur buvo nuoroda su pultelio pririsimu nesamone nes nera jokio ten laido kuri uztrumpinus viskas atsigauna, gal kas protingu pasiulymu turit kaip ta pulteli pririst ar kazkas panasaus, nes kur blokas randasi ir kaip jis atsijungia as puikiai zinau, man reiktu padaryti kad tik pultelio atgaivinima ir pririsima prie signalkes.

StandartinėParašytas: 09 Bal 2010, 20:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.07.30
Amžius:
36
Automobiliai:
E36 318
Sveiki. Signalizacija nereguoja i pulteli, atrakinus raktu ji pradeda kaukti, pakeiciau elementa, bet ilgiau nei per 1 min, bet vistiek neveikia, greiciausiai dabar reikia perprogramuoti rakteli, bet jis su vienu mygtuku (paieskoj nerandu kaip priprogramuot, kai yra vienas mygtukas). Gal kas buvot susidure su panasia problema? Auto '92m.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 31 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery