Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 31 Sau 2025, 17:40

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E46 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 116 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 04 Sau 2010, 18:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.01.04
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 320d M47TUD20 03' 6speed
F10 535i N55B30 14' LCI
sun-man rašė:

Paspaudus garso mygtuką neįsijungia.

pas mane ir taip pat paspaudi ir isijungia poto po kiek laiko issijungia automatiskai, gal po 30 min. nieko nedariau tokia jau pirkau :)

StandartinėParašytas: 06 Sau 2010, 18:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.01.16
Amžius:
43
Automobiliai:
ex E46 320i
ex E36 compact
e90
pagaliau patobulinau as savo orginalu kasetiny bmw busines padariau aux.nesitikejau kad bus tokia gera kokybe,ten visokiem fm moduliatoriam ar kasetem su laidu toli iki tokio lygio uz radija net geriau ir svariau groja,likau labai patenkintas nei pries tai kai buvau pajunges kasete su laidu,nes su ja girdedavosi jos sukamas arba snypsdavo per kolonkes nuo jos. o dariau taip,pradziai susiradau laida nuo ausiniu , issiardziau maga susiradau mikruske TEA0676T prie jos koju 1 ir 16 prilitavau kairy ir desiny kanala o prie 12 kojos mase.kasetes leidimo mechanizme susiradau mikrojungikly kuris mato kad kasete yra ideta,ji pastaciau i ta padety kad galvotu kad kasete yra,paskui teko isardyt visa prieky mago kad atjungt ta mygtuka kury paspaudus isvaziuoja kasete(kad netycia kas nepaspaustu,ir nereiktu paskui ardyt vel mago,ir padaryt kad grotu be kasetes)ir viskas ,viska surinkau ir megaujuosi muzika,jokiu snypstimu ar siaip pasaliniu garsu,tik vos girdisi kaip varikliukas sukasi.Veliau galvoju kur pasidaryt aux lizda tik dar nesugalvojau kur,nes dabar tik ta laida isivedes prie riciago,bet veliau susirasiu kur sau patogia vieta,savikaina gavosi 0lt =D> va foto ka as ten litavau Paveikslėlis

Paskutinį kartą redagavo NerkaBMW 07 Sau 2010, 23:40. Iš viso redaguota 2 kartus.

StandartinėParašytas: 06 Sau 2010, 18:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.11.05
Amžius:
40
Automobiliai:
E46 M57TUD30; ex E46 M52B28TU 98'; ex E36 M52B28A 96'; ex E36 325td M51 94';
Maladiec! Tuoj sulauksi klientu :)

StandartinėParašytas: 06 Sau 2010, 18:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.10.20
Amžius:
37
Automobiliai:
E46 touring 2.0d
NerkaBMW rašė:
pagaliau patobulinau as savo orginalu kasetiny bmw busines padariau aux.nesitikejau kad bus tokia gera kokybe,ten visokiem fm moduliatoriam ar kasetem su laidu toli iki tokio lygio uz radija net geriau ir svariau groja,likau labai patenkintas nei pries tai kai buvau pajunges kasete su laidu,nes su ja girdedavosi jos sukamas arba snypsdavo per kolonkes nuo jos. o dariau taip,pradziai susiradau laida nuo ausiniu , issiardziau maga susiradau mikruske TEA0676T prie jos koju 1 ir 16 prilitavau kairy ir desiny kanala o prie 12 kojos mase.kasetes leidimo mechanizme susiradau mikrojungikly kuris mato kad kasete yra ideta,ji pastaciau i ta padety kad galvotu kad kasete yra,paskui teko isardyt visa prieky mago kad atjungt ta mygtuka kury paspaudus isvaziuoja kasete(kad netycia kas nepaspaustu,ir nereiktu paskui ardyt vel mago,ir padaryt kad grotu be kasetes)ir viskas ,viska surinkau ir megaujuosi muzika,jokiu snypstimu ar siaip pasaliniu garsu,tik vos girdisi kaip varikliukas sukasi.Veliau galvoju kur pasidaryt aux lizda tik dar nesugalvojau kur,nes dabar tik ta laida isivedes prie riciago,bet veliau susirasiu kur sau patogia vieta,savikaina gavosi 0lt =D> va foto ka as ten litavau Paveikslėlis

o tai mase nuo kur pajamei?

StandartinėParašytas: 06 Sau 2010, 19:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.02.10
Cituoti:

o tai mase nuo kur pajamei?

Taigi raso kad nuo 12 kojeles (:

StandartinėParašytas: 06 Sau 2010, 21:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.01.16
Amžius:
43
Automobiliai:
ex E46 320i
ex E36 compact
e90
taip nuo 12 kojeles mase,tik ten atsargiai reik lituot nes gali paskui mikruske sudegint,siaip galima apsiverst ta plata ir lengviau pazet gal galima prilituot is kitos puses,bet ten nemazai ardymo tai dariau taip ,galima ir mago prieko ta aux lizda pasidaryt,kaip cia pavaizduota,bet man kazkaip nepraktiska nes tas laidas vis maisysis,butu magas kur apacioi tai gal ir nieko,siaip as galvoju ta lizda pasidaryt ten kur prie rankinio tam stalciuky.siaip dar galvojau pirkt sau kazkada orginalu maga su cd,bet gerai kad to nepadariau nes cia ir praktiskiau ir skamba geriau uz ta orginalu,ir dar pinigu sutaupiau =D> Paveikslėlis

StandartinėParašytas: 06 Sau 2010, 21:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.10
Amžius:
39
Automobiliai:
230kw 600nm
kaip suprast skamba geriau uz orginalu? tipo uz orginalu E46 cd maga , geriau skambes per tava aux?

o kaip jei cd mage yra, kaip aux padaryti?
NORIU: kad veiktu cd, radija ir aux. pas tave kiek suprantu kasetes funkcija dingo.
Vesiu pas meistriuka man , kad padarytu, bet berankiai cia visai jie, reiks isaikinti viska tiksliai..

gerai padirbejei, idetum toki sh i cd mage, imestum i ebay, gautum 250 euro :D

StandartinėParašytas: 06 Sau 2010, 22:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.01.16
Amžius:
43
Automobiliai:
ex E46 320i
ex E36 compact
e90
bent man tai tikrai graziau skamba per aux nei per cd bent mano ausiai taip atrodo,del cd darymo nezinau nesidomejau kiek zinau tam orginaliam su teliku su kasete ir eina padaryt aux,o del cd nezinau reik ziuret,o siaip kasetes neatsimenu kada klausiau kam man jos ir reikia,nors jai butu butinybe galeciau ja atgal grazint,del meistru taip, tingi cia jie daugumoi sedet ir schemas studijuot,nes zino kad uztai daug pinigu negaus o laiko reikia nemazai ,o del ebay tikiu kad gautum jei dar ir rodytu ant ekrano kokia daina groja,bet dabar cia tik paprastas aux.Siaip cia mane ant sito kelio ruseliai uzvede nes tie tai ziuriu viska sugeba =D>

StandartinėParašytas: 06 Sau 2010, 22:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.01.31
mar1us rašė:
kaip suprast skamba geriau uz orginalu? tipo uz orginalu E46 cd maga , geriau skambes per tava aux?

o kaip jei cd mage yra, kaip aux padaryti?
NORIU: kad veiktu cd, radija ir aux. pas tave kiek suprantu kasetes funkcija dingo.
Vesiu pas meistriuka man , kad padarytu, bet berankiai cia visai jie, reiks isaikinti viska tiksliai..

gerai padirbejei, idetum toki sh i cd mage, imestum i ebay, gautum 250 euro :D

kuriu metu cd grotuvas?

StandartinėParašytas: 06 Sau 2010, 23:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.10.20
Amžius:
37
Automobiliai:
E46 touring 2.0d
http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=422239 cia kaip ant cd pasidaryt:)

StandartinėParašytas: 07 Sau 2010, 19:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.16
o kaip linijuinius kasetinem magui pasidaryt?

StandartinėParašytas: 07 Sau 2010, 22:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.08.11
Amžius:
40
Automobiliai:
E46 320d 2000m
gal kas keicia business cd su mode mygtuku i business cd be mode mygtuko?
:D

StandartinėParašytas: 08 Sau 2010, 17:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.10
Amžius:
39
Automobiliai:
230kw 600nm
ijungus magiuka reikia palaikyti M knopke 10s , tada i sona paaiti ir paziureti SW versija, xx xx 43 , galiniai skaiciai turi buti didesni nei 43,tada tavo magiukai aux, padaryti 15min darbo, neardzius maga, paminetam adrese pora postu auksciau rodo kaip.

ps. pas mane tai supuves be MODE knopkes :D turbut koki 98 :D

StandartinėParašytas: 09 Sau 2010, 19:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.01.16
Amžius:
43
Automobiliai:
ex E46 320i
ex E36 compact
e90
idejau pilna aprasyma i pasidaryk pats skilty kaip ten paciam pasidaryt ta aux gal kam pravers

StandartinėParašytas: 19 Sau 2010, 20:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.03.06
Amžius:
35
Automobiliai:
E46 alphine white Sold,
M Benz on the road..
turiu orginalu kasetini maga su mode knopke , idejes i aukcionus, jei kam reikia rasykit :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 116 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery