Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 20 Lap 2024, 08:18

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 67 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 21 Gru 2009, 23:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.20
Amžius:
37
Automobiliai:
E92 335is
Dr.Zoidberg rašė:
Zoidbergas nusprendė baigti sirgti TDS'ų ligomis. Pirkau 518 i, kurio visas variklis su visu apkarstymu kainavo tiek , kiek prakeiktojo siurblio galva . Ir kuriasi, ir važiuoja kaip bitutė, nereikia pakaitinimo žvakių, fūrinių akumų, siurblio reguliavimų, atbulinių vožtuvų, viedro tepalo per keitimą ir taip toliau ir taip toliau. Nuo šiol Zoidbergo ūkyje vienintelis dyzelis - MTZ 8) Jei kada bus kitas - nebent kažkoks aparatas su M47-M57 varikliuku.
P.S. piltumėte žalią kurą iš lukoilo (kaip aš kad dariau) tai baigtumėte kalbas " kad tai lygiai toks pat kuras". JOVALO tam kure pilna. Galimas daiktas, kad visame lukoilo kure dedasi tas pats.

Kas Lukoile imaisoma as nezinau, bet didmeninkai pries pateikdami kura nudazo ji, t.y. ta pacia "balta" saliura.

StandartinėParašytas: 22 Gru 2009, 14:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.11.23
Amžius:
35
Automobiliai:
ex. E34 525td 95'
Mano nuomone nėra šitos mašinos didelis košmaras, tik prieš perkant reikia labai atidžiai viską apžiūrėt. Pats turėjau tik td, pirkau ją Lietuvoj, tai reikėjo tik atrestauruot ketvirto cilindro purkštuką ir išsivalyt siurbliuką kuro bake, o taip viskas buvo tvarkinga ir buvau mašina patenkintas. Prieš pirkdamas butinai patikrink siurblį, kaip jau kažkas minėjo sujunk visą elektroniką salone ir susuk vairą iki galo (pakartok procedūrą su vairu ir į kitą pusę), apsukos netūrėtų šokinėti. Gerai būtų susitart su savininku, kad galėtum pažiūrėt kaip mašina kuriasi iš ryto, po ilgesnio stovėjimo ( bet čia aišku priklauso nuo savininko sąžiningumo, gali prieš tau atvažiuojant nubėkt ir užkurt ją ir liksi nieko nesupratęs), taip pat patikrink kaip kuriasi mašina būdama darbinės temperatūros. Taip pat gali ant užvesto motoro atsukt ta dangtelį pro kurį pilasi tepalai, iš po jo neturėtų išeit išmetamosios dujos ar garai. Taip pat nusuk tą plasmasę kuri dengia variklį ir patikrink ketvirto cilindro purkštuką, kur su laidu yra, prie jo neturėtų būti jokios drėgmės ar kokios nors balutės. Aišku pasivažinėk su mašina pažiurėsi ar turbina dar gyva ir prie to pačio pažiurėsi ar niekas nebarška pakaboje važiuojant per duobes. DAr gali susukt vairą iki galo ir pabandyt pajudėt, jei nebus jokių garsų tai gerai, jei bus pašalinis garsas gali prireikt granata keist :) Dėl automatinės dėžės tai nieko patart negaliu, reikalų su ja neturėjau.

StandartinėParašytas: 22 Gru 2009, 15:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.03.14
Automobiliai:
725
O mano nuomonė,kad nėra blogų automobilių-tik blogi šeimininkai.Mūsų atveju dažniausiai "buvę šeimininkai".

StandartinėParašytas: 22 Gru 2009, 19:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.07.24
Automobiliai:
E39
didysis_zmogus rašė:
Mano nuomone nėra šitos mašinos didelis košmaras, tik prieš perkant reikia labai atidžiai viską apžiūrėt. Pats turėjau tik td, pirkau ją Lietuvoj, tai reikėjo tik atrestauruot ketvirto cilindro purkštuką ir išsivalyt siurbliuką kuro bake, o taip viskas buvo tvarkinga ir buvau mašina patenkintas. Prieš pirkdamas butinai patikrink siurblį, kaip jau kažkas minėjo sujunk visą elektroniką salone ir susuk vairą iki galo (pakartok procedūrą su vairu ir į kitą pusę), apsukos netūrėtų šokinėti. Gerai būtų susitart su savininku, kad galėtum pažiūrėt kaip mašina kuriasi iš ryto, po ilgesnio stovėjimo ( bet čia aišku priklauso nuo savininko sąžiningumo, gali prieš tau atvažiuojant nubėkt ir užkurt ją ir liksi nieko nesupratęs), taip pat patikrink kaip kuriasi mašina būdama darbinės temperatūros. Taip pat gali ant užvesto motoro atsukt ta dangtelį pro kurį pilasi tepalai, iš po jo neturėtų išeit išmetamosios dujos ar garai. Taip pat nusuk tą plasmasę kuri dengia variklį ir patikrink ketvirto cilindro purkštuką, kur su laidu yra, prie jo neturėtų būti jokios drėgmės ar kokios nors balutės. Aišku pasivažinėk su mašina pažiurėsi ar turbina dar gyva ir prie to pačio pažiurėsi ar niekas nebarška pakaboje važiuojant per duobes. DAr gali susukt vairą iki galo ir pabandyt pajudėt, jei nebus jokių garsų tai gerai, jei bus pašalinis garsas gali prireikt granata keist :) Dėl automatinės dėžės tai nieko patart negaliu, reikalų su ja neturėjau.

[-X Abejočiau.

StandartinėParašytas: 22 Gru 2009, 20:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.25
Amžius:
39
Automobiliai:
JEEP, e23, e93 lci
Black Jack rašė:
Zoidbergas yra supykes ant tds

Kol turejo tai kazkaip nelabai smagu ant jo dergt buvo, o kai nera... :) Jau sakes esu ir dar karta pasakysiu, GERU tdsu man dar neteko matyti, kai siuloma paieskot gero... Ir manau kad neteks tokio pamatyt, nebent koky nauja bmw muziejuj :lol:

StandartinėParašytas: 22 Gru 2009, 20:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.01.04
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 320d M47TUD20 03' 6speed
F10 535i N55B30 14' LCI
Xolen rašė:

Kol turejo tai kazkaip nelabai smagu ant jo dergt buvo, o kai nera... :) Jau sakes esu ir dar karta pasakysiu, GERU tdsu man dar neteko matyti, kai siuloma paieskot gero... Ir manau kad neteks tokio pamatyt, nebent koky nauja bmw muziejuj :lol:

pazistamas turi tds E39 jau 7 metus vazineja su juo ir bedu visiskai neturi =D>

StandartinėParašytas: 22 Gru 2009, 22:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.10.12
Amžius:
34
Automobiliai:
BMW E60
Xolen rašė:

Na ir kuo visi tavo matyti tds'ai netvarkingi? jei su siurbliu, galvom, blokais viskas ok? Ir kiek tu tds'u apziurejai, kad dar gero nematei? As nieko nenoriu izeist, bet noriu suzinot kuo tau jie netiko. As manau, kad mano tds tvarkingas. Tfu tfu tfu. :)

StandartinėParašytas: 22 Gru 2009, 22:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.17
Amžius:
41
Automobiliai:
BMPT-72 2013
karolis55 rašė:
[-X Abejočiau.

Abejoji del granatos (kurios nera) ar del bildesiu? :D

StandartinėParašytas: 22 Gru 2009, 23:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.03.26
Amžius:
37
Automobiliai:
XC70, E39 525D
Kiek as meginau tai 2,5TDS vistiek geriau traukia uz 2,5 TDI :lol:

StandartinėParašytas: 24 Gru 2009, 12:07 

Pats turiu 525 TDS 93 m.kad ryja 6 litrus tai pasakos,Pas mane ryja 7-8.O problemu kolkas dideliu neturejau,vazineju jau 3 metus.

StandartinėParašytas: 24 Gru 2009, 12:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.08.15
Amžius:
36
Automobiliai:
E34 92m 525tds ex
E39 96m 525tds ex
E30 85m 318i ex
E36 92m 318 ex
E32 87m 735 ex
E38 96m 735 ex
E38 99m 740iL
GODLEVSKI rašė:
Pats turiu 525 TDS 93 m.kad ryja 6 litrus tai pasakos,Pas mane ryja 7-8.O problemu kolkas dideliu neturejau,vazineju jau 3 metus.

sakai pasakos? jei pas tave nekokios vairavimo manieros tai tada tikrai pasakos kad itilpti i 6 litrus, man mieste lakstant, (nepadoriai vaziuojant) surydavo 9 litrus vasara, su 235 padangom, o ziema su 195 padangomis itilpdavau i 7 mieste o trasoje 110km nuvaziuoti, isju dalis mieste, tai man uztekdavo 5 6 litru vaziuojant tvarkingai ir ci ane jokia pasaka. db turiu 735 ir man kartais mieste jsi atsistoja 100km 30litru, tai ka masina uzdrosta kad tiek ima, o padoriai vaziuojant sutelpu ir i 13.5, taip kad priklauso dauk kas nuo vairavimo manieros [-X [-X

StandartinėParašytas: 24 Gru 2009, 13:24 

[]

šiaip apie dyzeliną...
šalia Užusalių(Kauno raj.)yra kuro bazės terminalas,geležinkelio atšaka,tenka lankytis darbo metu.atvyksta sąstatas iš Mažeikių.priėmėjas rodo-šita cisterna-lukoil,ta-statoil,ta- neste,ta-ūkininkų ir t.t..į ūkininkų vietoje pilamas kažkoks marmalas,tipo dažai,auksarankiai alchemikai bandė kažkaip ją "išvalyti",tuščias darbas.ir dyzelinas,ir benzinas yra vienodas,jokių ten arktinių ar biokuro priedų.toliau kuras išskirstomas po pardavėjų terminalus,kur jie patys jį skiedžia,pila visokį š... ir mes "sėkmingai" juo važinėjam.pvz:yra darbe Volvo XC90 D5,naujas iš "Sostenos",po 1,5m sustreikavo siurblys.garantiniam pareiškė,kad pilat blogą saliarką,nors kuras tik iš statoil.MB Viano 3l benzas,po 150t km pradėjo pastoviai degti variklio diagnostinė lemputė,pajungus prie kompo-klaida l.zondas,katalizatoriai.užtenka išvažiuot iš lt,4-5 kuro bakai Lenkijoj,Vokietijoj-lemputė nebedega.

StandartinėParašytas: 25 Gru 2009, 01:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.03.26
Amžius:
37
Automobiliai:
XC70, E39 525D
kuro sąnaudom ir aš nesidžiaugiu, 8-12 litrų 100km. Jei rimtai smaugiant tai apie 20 litrų :lol:

StandartinėParašytas: 25 Gru 2009, 11:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.07
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 328Ci
ex : E36 318tds
Cituoti:
. DAr gali susukt vairą iki galo ir pabandyt pajudėt, jei nebus jokių garsų tai gerai, jei bus pašalinis garsas gali prireikt granata keist :

toks granatų tikrinimas tinka nebent Fwd ir dar turbūt AWD , bet tik ne RWD .
gerai ten turbo paklausė :
Cituoti:
Abejoji del granatos (kurios nera) ar del bildesiu?

:D

StandartinėParašytas: 26 Gru 2009, 22:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.19
Amžius:
52
Automobiliai:
ex E30 318 coupe 85`
ex E30 325E 88'
ex E46 318 98'
ex E34 525TDS
touring 93'
E39 touring
paieskoj E60/61 RHD
nori prazilt,pirk tds'a =D>

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 67 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery