Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 16 Lap 2024, 19:32

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 44 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 08 Gru 2009, 18:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.01
Amžius:
38
Automobiliai:
sold
ai jo, multifunkcinis vairas :D as dazniau su ratuku pagarsinu nei su tom knopkem ant vairo. autopilotas, beje, tikrai geras dalykelis ir be jo nelabai noreciau. sita uzskaityt galima kaip reikalinga "navarota".

StandartinėParašytas: 08 Gru 2009, 18:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.02.19
Amžius:
44
Automobiliai:
Ex: E39 523
Galaxy
sickdog tau gi ne kosminis laivas, tai pagal tave jei jau vairas su knopkem tai BMW auksciausios rusies? Nebloga motivacija renkantis masina :mrgreen:

StandartinėParašytas: 08 Gru 2009, 18:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.25
Amžius:
39
Automobiliai:
JEEP, e23, e93 lci
sickdog rašė:

jie ziuri ne i komplektacija tik todel kad negali neatsispirti nusipirkti masina DAUG pigiau o paskui po to gimsta tokie postai kur as komentavau.. arba pradeda po truputi per shrotus landzioti, pirkti visokius "navarotus" #-o . ypac tie kurie anskciau bmw neturejo tai jiems isviso supratimo net nera... kuo pigiau masina pajamt tuo geriau. as nieko nesakau uz lango kryze bet vistiek...

Na bet sutik 3500e (12k lt.) tikrai nedaug kaip uz toky bambaly, kai pliki 520 po 2500e parsidavineja... Ir taip, dabar visi ziuri kad nupirkt tik bele kuo pigiau, na dar tai nebutu blogai bet dauguma nori pigiai ir ledo, kabinejasi prie kiekvieno taskelio, neveltau dalis turginiu su lietuviais ne neprasideda :) Sako labai ispindeja pirkejai :)

StandartinėParašytas: 08 Gru 2009, 18:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
BMW006 rašė:
sickdog tau gi ne kosminis laivas, tai pagal tave jei jau vairas su knopkem tai BMW auksciausios rusies? Nebloga motivacija renkantis masina :mrgreen:

neprisigalvok to ko nesupranti, truputi panaudok fantazija o ne kabinekis prie konpkiu ant vairo... auksciosios rusies #-o ...

motivacija renkantis tokia masina yra gan paprasta - premium kalses sedanas o ne kokia bulka ar guolys. klimato kontrole, odinis salonas valdomas elektra su atmintimi, automatas(cia kaip kam), pageidautina komfortines sedines, sildomos, savaime aisku valdymas ant vairo tos pacios muzikos yra super patogu, tamsejantis vedirodeliai, uzuolaideles, aisku cahngeris, aisku labai gerai tv/navi ir tt. dar karta sakau premium klases sedanas. o ne skarbonke.

aisku ties KIEKVENU punktu galiam prisigalvoti kad to nereikia. bet kas tada lieka is premium klases sedano ? nieko.. shnypstas. as dar tokius dalykus atleidziu 3iai klasei, bet plikas 5ukas (nekalbu apie 7uka) yra blogai.

tai va nupirkus toki ka su juo daryti ? is tasko A i taska B? tai kam tiek moketi. yra ir uz 1000lt padorus A->B mobilis.

StandartinėParašytas: 08 Gru 2009, 18:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
Xolen rašė:

Na bet sutik 3500e (12k lt.) tikrai nedaug kaip uz toky bambaly, kai pliki 520 po 2500e parsidavineja... Ir taip, dabar visi ziuri kad nupirkt tik bele kuo pigiau, na dar tai nebutu blogai bet dauguma nori pigiai ir ledo, kabinejasi prie kiekvieno taskelio, neveltau dalis turginiu su lietuviais ne neprasideda :) Sako labai ispindeja pirkejai :)

3500eu ir 2500eu pas mus jau skirtumas juntamas. o kad ispindeje tai cia senai zinoma.

StandartinėParašytas: 08 Gru 2009, 18:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.01
Amžius:
38
Automobiliai:
sold
kas lieka? viskas. navigacija [CENZŪRA]. tom tom perspjauna ta bmw navi per visus galus, skersai ir istrizai. is jos NIEKO GERO :) del kitu punktu auksciau minejau. as is tokios masinos tikiuosi minksto vaziavimo, dinamikos. butent todel rinkciausi nuo 3L darbinio turio, automata. kitko tikrai nebutina. oda - nu nera is jos tolko man tikrai, medziaga maloniau sedeti.

StandartinėParašytas: 08 Gru 2009, 18:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.12.04
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 530 M57 00' ex...
E36 318 M41 95'
:o 2500 eur, cia tai kainos. kazkaip benzai neaktualu, bet beskaitidamas nepatikejau kainom, ilindau i pliusa..ir...? Rimtai... cia tai kaineles :)...

Na o kaip sako nieko nereikia... nemanau, tiesiog kai kisene neleidzia, kita kalba... ir tiesiog gina savo pozicija, taip gal issireiksciau. bet is rimto to reikia visko. Mano pirmoji BMW isigyta pries 7m. irgi plikute buvo, ir visi draugai sake nera to, nera to... na aisku gindamas pozicija, kad tai mano masina, man to nereikia. Bet kai db yra visi navorotai, tai pagalvoji, vis gi ju reik, tegu i uzmesti retai lakstau, bet... islekes malonu su pilotu lekt, oda ?nzn, manau solidumas, nors aisku salta/karsta atsisest :). na del ko sutikciau, tai del veidrodelio. net ta pati multi vaira paemus, yra patogiau... nors kazkada rekiau kad viso to man nereik :)...

StandartinėParašytas: 08 Gru 2009, 18:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.01
Amžius:
38
Automobiliai:
sold
zvitalij rašė:
:o 2500 eur, cia tai kainos. kazkaip benzai neaktualu, bet beskaitidamas nepatikejau kainom, ilindau i pliusa..ir...? Rimtai... cia tai kaineles :)...

Na o kaip sako nieko nereikia... nemanau, tiesiog kai kisene neleidzia, kita kalba... ir tiesiog gina savo pozicija, taip gal issireiksciau. bet is rimto to reikia visko. Mano pirmoji BMW isigyta pries 7m. irgi plikute buvo, ir visi draugai sake nera to, nera to... na aisku gindamas pozicija, kad tai mano masina, man to nereikia. Bet kai db yra visi navorotai, tai pagalvoji, vis gi ju reik, tegu i uzmesti retai lakstau, bet... islekes malonu su pilotu lekt, oda ?nzn, manau solidumas, nors aisku salta/karsta atsisest :). na del ko sutikciau, tai del veidrodelio. net ta pati multi vaira paemus, yra patogiau... nors kazkada rekiau kad viso to man nereik :)...

ka cia nusisneki :) as turiu oda, multi. teliko neturiu. vazinejau keleta dienu su E46 3D, buvo ten 16:9. spek ar isijungiau mieste nors karta. autopilotas tikrai geras dalykas ir automatas. odos privalumas tau - "solidumas"? :lol:
vienintelis minusas del sito 2L - nera autopiloto. na ir tie patys 110kW daug dziaugsmo neteiks.

StandartinėParašytas: 08 Gru 2009, 18:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.02.19
Amžius:
44
Automobiliai:
Ex: E39 523
Galaxy
Zodziu isvada tokia: BMW reikia pirkt pagal kisene, jei nori pigiai- tai be navarotu, o uz navarotus reik moket...

StandartinėParašytas: 08 Gru 2009, 18:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.12.04
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 530 M57 00' ex...
E36 318 M41 95'
ka cia nusisneki :) as turiu oda, multi. teliko neturiu. vazinejau keleta dienu su E46 3D, buvo ten 16:9. spek ar isijungiau mieste nors karta. autopilotas tikrai geras dalykas ir automatas. odos privalumas tau - "solidumas"? :lol:
vienintelis minusas del sito 2L - nera autopiloto. na ir tie patys 110kW daug dziaugsmo neteiks.[/quote]

ne, as apie ta norima, kad nieko nera :)... nzn, kiekvieno reikalas, pas mane jis visada ijungtas :oops: :mrgreen: , nors panicka ruri oj ruri smegenis, kad uzleksiu kur :D ... na oda man solidziau atrodo, nei veliuras. bet tai ne vienas privalumas odos, aisku didelis pliusas lengvai issiplauka, kai miske miesta rodai =D> ... na dar ... 2L, nzn. siaip cia yra zmogaus reikalas, kaip sakoma, reikia gyvent savo protu, o ne kitu patarimais, tiesiog nenuleist patarimu... as neimciau... neimciau pagrinde del 2L, nes vazinejes su silpnu varykliu ir zinau kas tai yra... o is kitos puses pagalvojus, paemi ta plika, padari neplika, ir kas ? jau ne tie 2500 EUR, o ____?EUR. Pliusas cia, kad maza rida, ir kad kaip sako zmogutis, gerai islaikyta, vat cia tikrai pliusas...

StandartinėParašytas: 08 Gru 2009, 19:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.17
Amžius:
36
Automobiliai:
ex.E34 520 M20 89'
ex.mazda 323 BG
ex.Mazda 626 GE crashed
ex.E36 316 M43 94'
ex.Aubi B4 94'
ex.Nissan Primera 97'
Aubi A4 TDI
del variklio,jei nelaksto zmogus tai uzteks.
pvz man kartais norisi uzspaust su savo 75kw...bet deja :oops: bet is kitos puses,ekonomija dziugina :)

StandartinėParašytas: 08 Gru 2009, 20:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.04.05
Amžius:
33
Automobiliai:
e60 530d
ex: E39 520i
Man irgi buvo kiles panasus klausimas, pirkt dvilitry ar ne, taip pat tvarkingas variantas papuoles buvo ir kaip matai paimiau ji. Ir visai nesigailiu.
Klausimas: ar yra tam bmw peciukas? girdejau, kad daugely italisku masinu jo nebuna :roll: pas mus dar ne taip silta kaip italijoj tai visai praverstu jis :lol: o jo imontavimas netoks paprastas man atrodo :roll:

StandartinėParašytas: 08 Gru 2009, 22:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.08.12
Amžius:
56
Automobiliai:
E39 540 96'
Vėl karas vyksta :D Jus neskaičiuodami svetimų tiesiog paklauskit kiek žmogus gali skirti savo mašinai pinigų pirkimui. :?: Jeigu tik 2500E ir už tiek pasitaikė kad ir be navarotų,bet gera-tai klausymų nėra-reikia imt.Jeigu gali skyrti daugiau pinigų-tai galima ir geresnės komplektacijos paieškot.VYYRAI-i kišenę žiūrėt reikia.Už tuos pinigus kąą galima paimt optimaliausiai. :!: Nu jei žmogelis turi tik 2500E-tai nebeparinkit jo su tais navarotais.Nėra daugiau pinigas- nėra ir 2,8 su navarotais. :wink: Yra pinigas daugiau-yra mašina ir su oda ir su tv ir su autopilotais.Mano nuomuonė tokia-jeigu tik 2500 gali skirt ir tikrai gera-reikia imt. Nepatiks-už savus tikrai parduos.

StandartinėParašytas: 08 Gru 2009, 22:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.07
Amžius:
40
Automobiliai:
VW Scirocco 1.8 karbas '84 (duzo)
E34 520i Touring M50TU '93.10.28 (pard.)
E36 320i Coupe M50TU '94.06.15 (pard.)
E36 318i Sedan 92.05.18 (pard.)
VW Jetta 1.4 TSI 90kW 2015
VW Passat 1.4 TSI 92kW 2016
Aligator rašė:
Man irgi buvo kiles panasus klausimas, pirkt dvilitry ar ne, taip pat tvarkingas variantas papuoles buvo ir kaip matai paimiau ji. Ir visai nesigailiu.
Klausimas: ar yra tam bmw peciukas? girdejau, kad daugely italisku masinu jo nebuna :roll: pas mus dar ne taip silta kaip italijoj tai visai praverstu jis :lol: o jo imontavimas netoks paprastas man atrodo :roll:

klima stovi. Ziuriu visi labiausiai sujudo del tu 2.0 :) man variklio galia mazai ka groja :) man pagrinidnis klausimas - ar imt sita plika bet geros bukles, ar ziuret pilno su neaiskia bukle :)

yra 4.2 supercharged 420 AG palakstymui (aisku ne visada pavyksta pasiimt) :) kaip sakiau - su 2.0 vazinejau 4 metus - sociai man tos galios...aisku truksta, kai uzplaukia ir koja nuo dugno neatsikabina, bet retas atvejis :) todel vidutines ir budavo 12 l duju :lol: be to masina reikalams tvarkyt ir vaika i darzeli nuvezt yra, net gi 19 :lol: :lol: :lol: bet vat norisi sirdziai mielos masinos :) tai ir dilema - ar imt gera bukle ar navarotus :)

StandartinėParašytas: 08 Gru 2009, 22:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.08.12
Amžius:
56
Automobiliai:
E39 540 96'
Paskaityk mano postą ir turėtum suprasti.Manau neidėmiai skaitei [-X

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 44 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery