Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 28 Lap 2024, 01:32

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 5039 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 336  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 04 Gru 2009, 00:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.17
Amžius:
18
Automobiliai:
11’ F10 535iX
19' RX350 F Sport
sickdog rašė:
visiskai nesveikas filmas... kaip as galejau ji praleisti kai jis tik isejo ir nemaciau big skrine ?

o ir paziurejau per kompa visiskai atsitiktinai.... labai patiko, patiko VISKUOM. labijausiai noreciau pabriezti atmosfera, taip viskas perteikta... tokios nevilties senai nemaciau... tokie herojai..

pabaiga visiskai ne tokia kaip gali isivaizduoti, super herojai... net sunku nupasakoti, tikrai ne kokie supermenai is multiku, savotiska isotrija kuri savije turi daug kitu mazu istoriju, kurios gal net neveda i big picture bet "papuosia" filma. vienuzodziu patiko stipriai. o jau filmo OST isviso fantastiskas =D> =D> =D>

PS: filmas aisku fantastinis, bet svelniai tariant nestandartinis.

O sita filma paziurejes supratau, kad isvaisciau laika, nes butent sita filma ir pacia minti (herojai ir blablabla) lyginau su Dark Knight, tai fakkk sitas yra toks prastas....Ir vel irodymas kaip skirasi skoniai....Pvz Sin City is tokio komiksu zanru, heroju dar labai patiko. Ir atvirai tariant net X-menai, labiau uz Watchmenus patiko...Beje ka uzskaitau tai spec. efektus.. Galbut i ji neigiamai ziurejau ir del to, kad cia kazkoks negirdetas komiksas su keistais veikejais...

StandartinėParašytas: 04 Gru 2009, 01:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.17
Amžius:
18
Automobiliai:
11’ F10 535iX
19' RX350 F Sport
Kas nemates Sin City siulau paziureti:

StandartinėParašytas: 04 Gru 2009, 01:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
Vyttux rašė:
O sita filma paziurejes supratau, kad isvaisciau laika, nes butent sita filma ir pacia minti (herojai ir blablabla) lyginau su Dark Knight, tai fakkk sitas yra toks prastas....

o kam tu liginai ? as beje rasydamas auksciau norejau paliginti su dark knighto nevilties atmosfera.. ir zinai as galiu pasakyti visdelto jei yra noras liginti tai kad sitas filmas > dar knihta, matyt nepajutai tu filmo atmosferos ir kogero taves neuzkabino soundtrackas, vien del kurio turbut dar siki perziuresiu sita filma veliau.

ir man keista kad kisi cia tas trash'a sin city, kas bendro? ten isviso kita opera.

geriausia yra kai ziuri filma be JOKIU isankstiniu nusistatymu ir nieko perdaugiausiai neiznodamas apie filma. nzn bet man tikrai sitas filmas > batmana, ir kalba eina ne apie "super herojus" bet apie visa kita.

StandartinėParašytas: 04 Gru 2009, 01:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.17
Amžius:
18
Automobiliai:
11’ F10 535iX
19' RX350 F Sport
Nu isvardintu filmu esme ta pati: Komiksai ;)
Beje Dark Knight'ais jau yra etalonas, apdovanojimai uz vaidyba, efektus, muzika.... bei uztenka paziureti kelintoje vietoje jis stovi topose ant uzkaltu babkiu, uz paprasta popsine minti to negautu.... ;) Vien ko vertas Jokerio vaidmuo :( :P
http://www.imdb.com/title/tt0468569/awards

StandartinėParašytas: 04 Gru 2009, 01:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
Vyttux rašė:
Nu isvardintu filmu esme ta pati: Komiksai ;)
Beje Dark Knight'ais jau yra etalonas, apdovanojimai uz vaidyba, efektus, muzika.... bei uztenka paziureti kelintoje vietoje jis stovi topose ant uzkaltu babkiu, uz paprasta popsine minti to negautu.... ;) Vien ko vertas Jokerio vaidmuo :( :P
http://www.imdb.com/title/tt0468569/awards

zinai kogero todel jis topose ir stovi, ir babkiu dafiga uzsikale butent uz popsine formule + didelis hypas del Jokerio aktoriaus mirties (R.I.P.). ispudingas filmas buvo, bet neistrigo jis kaip sis, nu neikiek. man keista tai kad filmas isbuvo topuose ir surinko babkiu tau daro ispudi, bet juk ne tai daro kazka geru. radzis irgi populiarus, bet ar jis nuo to etalonas dainininkas? :mrgreen: i dont think so. aisku sauberis gal mano kitaip, bet kam tai rupi.

StandartinėParašytas: 04 Gru 2009, 01:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.17
Amžius:
18
Automobiliai:
11’ F10 535iX
19' RX350 F Sport
Sulyginai labai kvailokai. (radzis dar gal ir populiarus tarp 50meciu, bet ar jam uz tai duoda apdovanojimus?)
Turbut tu filme nematei-neatsirinkai nieko uz ka jis buvo apdovanotas cia ir yra beda del ko tau filmas neistrigo. Vertetu paziureti dar karta 8) As pvz ziuredamas Dark Knight'a sumirksejau tik 2 kartus, ir tai kai druska nuo popkornu i aki ikrito 8)

StandartinėParašytas: 04 Gru 2009, 01:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.11.19
Amžius:
44
sickdog rašė:
Paveikslėlis
visiskai nesveikas filmas... kaip as galejau ji praleisti kai jis tik isejo ir nemaciau big skrine ?

o ir paziurejau per kompa visiskai atsitiktinai.... labai patiko, patiko VISKUOM. labijausiai noreciau pabriezti atmosfera, taip viskas perteikta... tokios nevilties senai nemaciau... tokie herojai..

pabaiga visiskai ne tokia kaip gali isivaizduoti, super herojai... net sunku nupasakoti, tikrai ne kokie supermenai is multiku, savotiska isotrija kuri savije turi daug kitu mazu istoriju, kurios gal net neveda i big picture bet "papuosia" filma. vienuzodziu patiko stipriai. o jau filmo OST isviso fantastiskas =D> =D> =D>

vienas is OST kurinuku =D> =D> 8) .

PS: filmas aisku fantastinis, bet svelniai tariant nestandartinis.

Man sitas irgi zeuriai patiko. Maciau ir kine ir nesenai per pc :)

StandartinėParašytas: 04 Gru 2009, 01:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.17
Amžius:
18
Automobiliai:
11’ F10 535iX
19' RX350 F Sport
Va cia tai Tarantino sedevras:

Beje, geda pripazinti nesu mates nei vieno "Ausenojo vienuoliktujo, dvyliktuko ir t t ..." ir kitu daliu, idomu ar verti demesio? Aktoriu sarasai tai ispudingi sito filmo... :)

Paskutinį kartą redagavo Vyttux 04 Gru 2009, 01:31. Iš viso redaguota 1 kartą.

StandartinėParašytas: 04 Gru 2009, 01:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
Vyttux rašė:
Sulyginai labai kvailokai. (radzis dar gal ir populiarus tarp 50meciu, bet ar jam uz tai duoda apdovanojimus?)
Turbut tu filme nematei-neatsirinkai nieko uz ka jis buvo apdovanotas cia ir yra beda del ko tau filmas neistrigo. Vertetu paziureti dar karta 8) As pvz ziuredamas Dark Knight'a sumirksejau tik 2 kartus, ir tai kai druska nuo popkornu i aki ikrito 8)

kodel kvailokai ? visai ne. duoda apdovanojimus ir uz tai, o ju nesant greit galima istiegti. cicinas irgi parduoda irasus ir fanes alpsta, bet ar jis geras muzikantas? kazin is mano pozicijos, is kakzurios savo pozcijos jis kaip ir radzius yra gerai. arba kokia nors britni spirs, adovanojimai, didziuliai tirazai ir tt, bet man jos verte nedidesne uz radzio :) .

toliau tu manes turbut nesupratai. as nesakiau kad betmanas buvo BLOGAS filmas. NE, jis buvo PUIKUS filmas ir taip man istrigo tame filme butent ta atmosfera, pilna nevilties, as irgi buvau usazvetas, ir jo blogietis buvo suvaidintas gerai, bet manau dar siki kad cia daugiau HYPE'as nei realiai toks gerumas, man tokios asmenybes (blogiecio) niekada labai nepatikdavo, man patinka truputi kitoke blogieciai. ir filmo kurejai truputi uzsizaide su ta atmosfera ir tuo blogieciu, todel viskas taip kazkaip gan greit "praejo". o cia kitaip. cia norisi perziureti dar karta. man labai patiko tas tipas su skribele :) ir buvo jo gaila.

bet as nesakau kad anas buvo blogas,tikrai ne. ir apskirtai nemegstu liginti,todel jei nebutum pasakes apie paliginima buviau net nieko nesakes.

ir dar neabejoju pries filma girdejai daug sakikim teigiamos infromacijos o tai sutik daro teigiama ispudi kaip beziuretum :wink:

StandartinėParašytas: 04 Gru 2009, 01:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
Vyttux rašė:
Va cia tai Tarantino sedevras:

tikrai geras, ir as manau kad jis ant tiek geras kad "istempia" kitus jo ne tokius gerus filmus, ne juk tai Tarantino. supranti kur suku ? (tesiant diskusija) :wink:

StandartinėParašytas: 04 Gru 2009, 01:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.17
Amžius:
18
Automobiliai:
11’ F10 535iX
19' RX350 F Sport
Nu del skonio nesigincijama, lyginau, nes prisiminiau ka neseniai buvau mates is komiksu/heroju srities tai kazkaip po mineto Juodojo Riterio, tas Stebetoju Lyga isvis man nepaliko ispudzio del to prisiminimai nekokie uzpludo... :D

StandartinėParašytas: 04 Gru 2009, 01:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.17
Amžius:
18
Automobiliai:
11’ F10 535iX
19' RX350 F Sport
Turbut daugiausiai kartu matytas filmas!

Vienareiksmiskai 10 is10.

StandartinėParašytas: 04 Gru 2009, 01:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
Vyttux rašė:
Nu del skonio nesigincijama, lyginau, nes prisiminiau ka neseniai buvau mates is komiksu/heroju srities tai kazkaip po mineto Juodojo Riterio, tas Stebetoju Lyga isvis man nepaliko ispudzio del to prisiminimai nekokie uzpludo... :D

ne tai taip, cia kad del skoniu nesiginciajama yra faktas (tikrai faktas) bet mes visi vistiek gincijames :D , paziurek muzikos temoje, offtopike, kuro tipe, galu gale net masinu gamintojai cia bmw forume buna gincu objektas. jei del skoniu niekas nesigyncitu butu tikrai ramiau ir graziau :) , yra kaip yra. todel tikrai nesigincisiu del skonio del situ filmu, vienam patiko kitam ne. beje kad anie komiksu herojai tai man isviso i antra plana nuplauke. bet sutik siame filme ju heroiskumas buvo pateiktas gan unikaliai ir turbut gerieciai dar niekur taip nebuvo parodyti kaip cia :)

StandartinėParašytas: 04 Gru 2009, 01:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.17
Amžius:
18
Automobiliai:
11’ F10 535iX
19' RX350 F Sport
Mes zmonem, kiekvienas pasauli matom skirtingai :lol:
Mano filmu perziuros sarasas artimiausiu laiku:
American History X (1998)
Eternal Sunshine Of Spotless Mind (2004)
The Departed (2006)
Pulp Fiction (1994)

Galetu kada kine prasukt senu filmu, butu norinciu 8)

StandartinėParašytas: 04 Gru 2009, 18:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.01
Amžius:
38
Automobiliai:
sold
Extract - 7 balai. Lengvas, paprastas. Visai geras laiko prastumimui =D>

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 5039 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 336  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery