Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 23 Lap 2024, 00:58

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 215 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 03 Gru 2009, 00:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
51
Automobiliai:
E24/1, 635CSi 84'
Rolandai, man rods neįsiskaitei arba ne taip supratai. Bent jau aš įžeidinėjimo iš jo pusės nematau :)

StandartinėParašytas: 03 Gru 2009, 11:29 

Nu rimtai, taigi ne jis vadino kitus *______*, jis tik citavo kita forumo dalyvi. Perlenkei kolega lazda su savo igaliojimais :D Beje mano manymu, Rolandas per daznai neargumentuotai redaguoja, bei rakina temas, Rolai subjektyvus veiksmai ne demokratijos, o diktaturos pozymis :wink:

StandartinėParašytas: 03 Gru 2009, 22:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.06.17
Amžius:
49
Karpieniau, kad žinai, tavo ir temos ir postai dažnai nepalieka kitos išeities. Tu tik skundies ir skundies..vis tau kažkas kažkur negerai. Nu kaip bobutė kokia. 8)

StandartinėParašytas: 03 Gru 2009, 22:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.10
Amžius:
39
Automobiliai:
E39 530i M54 02'
Ex E36 328i M52 99'
Ex E39 530d M57 99'
Ex E30 316i m40 90'
ta tema reikejo anksciau jau uzrakinti nes pradejo nuvaziuot i lankas, ispejimas turbut buvo pagal nuotaika :) atsiduriai ne tinkamoi vietoi ir laiku, pagal mane tai čia nekaltai apkaltintas, nu prisikabinti aisku galima, panasiai kaip vienas parsisiunte windows 7 ir duoda kitiems, kalti liks tie kas turi ir platina (siuo atveju kalti kas platino ta zodi) :]

StandartinėParašytas: 03 Gru 2009, 23:16 

Egle (voverle) rašė:
Karpieniau, kad žinai, tavo ir temos ir postai dažnai nepalieka kitos išeities. Tu tik skundies ir skundies..vis tau kažkas kažkur negerai. Nu kaip bobutė kokia. 8)

Na joo , jei dar kiausiukus tureciau, tai bent jau i diedukus galeciau pretenduoti. :wink: Ale siuo atveju jaunuoli be reikalo nubaude, o as kaip gi praleisiu proga paloti :lol:

StandartinėParašytas: 03 Gru 2009, 23:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.12.25
Amžius:
43
Automobiliai:
E66
Nubaude tai nubaude negi dabar verksiu,bet jeigu turi moderatoriaus teises tai moderok ir bausk pagrystai :!:

StandartinėParašytas: 04 Gru 2009, 00:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.10
Amžius:
39
Automobiliai:
E39 530i M54 02'
Ex E36 328i M52 99'
Ex E39 530d M57 99'
Ex E30 316i m40 90'
motinas i kaleima irgi "pagrystai" sodina tai nenorek čia teisybe rasti :D

StandartinėParašytas: 04 Gru 2009, 12:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.12.25
Amžius:
43
Automobiliai:
E66
As jos ir nebandau rasti,nemum paprastiem zemes kirminam pries (dievus) sokti :lol: Pasake kaltas,reiskia kaltas,pasakyks,kad balta tai juoda ir turi sutikti :)

StandartinėParašytas: 20 Gru 2009, 18:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.09.05
Automobiliai:
E46
Laba.
Aš taip pat kreipiuosi į administratorius kurie prižiūri forumose tvarką.
Kaip matau forumietis rG jau skundžiasi kad atseit jį užpuoliau...
Taip jis čia senbuvis, tad manau greičiausiai dėl to visi, tame tarpe ir administratorius bus jo pusėje, bet juk šis išsišokėlis pirmas piktus pranešimus pradėjo man rašinėt.
Nenoriu nieko ižeidinėti, tame tarpe ir rG, nors neskatęs trinu jo asmenines žinutes, bet nenoriu kad man rašinėtų į PM ir pan. Jau rašiau ir pačiam jautriam forumiečiui rG į PM ir bendram forume eilę kartų rašiau kad jis nusiramintų, bet...
Bliamba jau nebežinau kaip, kokiais žodžiais jam tai paaiškinti.
Pagarbiai.

StandartinėParašytas: 20 Gru 2009, 18:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.02
Automobiliai:
ex >20 Bmw
2l D >280Ag ;)
ismok rasyti ir nusiramink!

StandartinėParašytas: 20 Gru 2009, 18:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.03.26
Amžius:
37
Automobiliai:
XC70, E39 525D
pakviesk arbatos išgert :) :twisted:

StandartinėParašytas: 20 Gru 2009, 18:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.09.05
Automobiliai:
E46
fakumaut rašė:
pakviesk arbatos išgert :) :twisted:

tai kad jis kaunietis, gala laiko ir benzo... toli. o tai tikrai pakviesčiau jį arbatos :twisted:

StandartinėParašytas: 20 Gru 2009, 19:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.06.24
Amžius:
36
Automobiliai:
E39 525d
Oj tu juokdari :D Sukuriau tema, tai joje ir rasyk, kam reikalinga atskira tokia pati? Kazka susimaisiai, bet as nesiskundziau, o tiesiog sukuriau tema, kad moderatoriai atkreiptu demesi i tai, jog E46 skiltyje siukslynas, tame tarpe ir tu, nes darosi geda pries kitus forumiecius, kai reikia su tavim bendraut techniniame forume, automatiskai uztersiant ji blevyzgomis, nes i PM zinutes tau atsakyt yra per daug baugu, o cia bandai pasakyt, kad mane pakviest gali arbatos :D Kam reikia juokint pasauli jeigu tu ir taip apsijuokiai uztektinai. Nori susipazint? Pasakyk adresa, pats atvaziuosiu ir nereiks cia vaidint tau to didvyrio, kad atstumas iki Kauno tau kliutis. Atsiras noras pasisveciuot Kaune, maloniai lauksiu PM.

Zinai ir vel gaunasi forumo tersimas, buvo sukurta viena tema, kurios tikslas buvo atreipt moderatoriu demesi, kad E46 skiltis uzmirsta, bet tu ir vel kuri nauja tema i kuria as priverstas atsakyt #-o

Passion in something that you love can help to make the world smaller to the size that you can handle by yourself to reduce the world smaller to only one path, one destination or just one person to look forward to...[Buakaw Por. Pramuk]

StandartinėParašytas: 20 Gru 2009, 19:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.09.05
Automobiliai:
E46
rG rašė:
Oj tu juokdari :D Sukuriau tema, tai joje ir rasyk, kam reikalinga atskira tokia pati? Kazka susimaisiai, bet as nesiskundziau, o tiesiog sukuriau tema, kad moderatoriai atkreiptu demesi i tai, jog E46 skiltyje siukslynas, tame tarpe ir tu, nes darosi geda pries kitus forumiecius, kai reikia su tavim bendraut techniniame forume, automatiskai uztersiant ji blevyzgomis, nes i PM zinutes tau atsakyt yra per daug baugu, o cia bandai pasakyt, kad mane pakviest gali arbatos :D Kam reikia juokint pasauli jeigu tu ir taip apsijuokiai uztektinai. Nori susipazint? Pasakyk adresa, pats atvaziuosiu ir nereiks cia vaidint tau to didvyrio, kad atstumas iki Kauno tau kliutis. Atsiras noras pasisveciuot Kaune, maloniai lauksiu PM.

Zinai ir vel gaunasi forumo tersimas, buvo sukurta viena tema, kurios tikslas buvo atreipt moderatoriu demesi, kad E46 skiltis uzmirsta, bet tu ir vel kuri nauja tema i kuria as priverstas atsakyt #-o

Vat tai prikibo kaip tikras "š" prie bato :D Nu niekaip negali nusiraminti :D :D :D vis atrašo ir atrašo...
Žinau aš tokius kaip tu :D :D :D :lol: atseit tikrai važiuotu iš kauno į vilnių kad su manim "susitikt" Juk tikrai ne arbatą gertume :twisted: nejaugi čia toks konfliktas kad vaziuot i kita miesta, susitikt ir pridaryti viens kitam bėdų :?: Ir tu butum ne vienas ir as nevienas, tai nori del tokios nesamones kad vazinet viens pas kita į miesta? Marozas tu marozas.
Tu tikrai nenormalus, kaip tikras marozas. Žinau aš tokius kaip tu... man primeni mažą šunelį kuris bėga paskui ir loja loja o kai atsisuki į jį jis pradeda bėgti :lol:
..."pasakyk adresą atvažiuosiu"- debilu tu debilas. :lol: atseit kietas bičas 8)

StandartinėParašytas: 20 Gru 2009, 19:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.09.05
Automobiliai:
E46
Atrodo Kaunas normalus miestas, eilę kartų ten buvau, nu bet vat tokio kaip forumietis rG-šD dar ten neteko sutikt :lol:
Klausia jis mane adreso, tipo atvažiuos iš Kauno į Vilnių razborkes darys :lol: :lol: :lol: =D> :lol:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 215 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery