Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 09 Bir 2025, 16:45

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 44 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 14 Lap 2009, 20:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.12.29
Amžius:
42
Automobiliai:
E53 M54B30 05'
ex E46 M52TUB20 98'
ex E34 M20B25 88'
Pas mane ta eilute yra :) . taip, tarkim, baigesi langu apiplovimo skystis - iskart vemia: vashvaserstand arba ausinimo skyscio per maza: kuhlwaserstand; perdege lempute, pvz gabarito - vel raso ir t.t. pvz nusprogo koks nors daviklis - ismeta uzrasa, ten koki nors motor bla bla bla. bet pas man stovi ir pilnas obc. nors tokio sudo kaip el. langai nera :D . auto 88m. bet kas ten per kvadrateliai? jei ju neturi buti, kas t.b. ar isvis nieko neturi rodyti?

StandartinėParašytas: 15 Lap 2009, 00:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.07.12
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 diesel
nieko nebuna jei ne atomatas niekas ir nedega,tiesiog tuscias langelis o kai idedi nuo automato spidika tada dega kvadratukai nors pas mane E34 dege s raide des pusej

StandartinėParašytas: 19 Lap 2009, 21:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.08.17
Amžius:
49
Automobiliai:
Tėvuko E30 '87
pauliuzk rašė:
Sveiki,

Ka turetu rodyti toje vietoje skydelis kur pazymeta rodykle?

Toje vietoje turi būti didžiosiomis raidėmis užrašyta: "lėkdamas tokiu greičiu, rankose laikyk vairą, o ne fotiką".

StandartinėParašytas: 19 Lap 2009, 23:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.23
Amžius:
38
Automobiliai:
VAZ 21063
MB W210 E300TD
siaip cia pagal mane spydiko testas ijungtas, o nevaziuoja jis tiek

StandartinėParašytas: 20 Lap 2009, 11:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.08.23
Amžius:
36
Automobiliai:
E60 520i 2003
Jeigu ta eilute priklausytu nuo OBC tai as galeciau laisvai isidet spydika su eilute i savo nelemta salerka ir turet visus navarotus...Eilute valdo kompas.

StandartinėParašytas: 26 Lap 2009, 14:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.07
Amžius:
40
Automobiliai:
VW Scirocco 1.8 karbas '84 (duzo)
E34 520i Touring M50TU '93.10.28 (pard.)
E36 320i Coupe M50TU '94.06.15 (pard.)
E36 318i Sedan 92.05.18 (pard.)
VW Jetta 1.4 TSI 90kW 2015
VW Passat 1.4 TSI 92kW 2016
ShypaZ rašė:
Jeigu ta eilute priklausytu nuo OBC tai as galeciau laisvai isidet spydika su eilute i savo nelemta salerka ir turet visus navarotus...Eilute valdo kompas.

nu klausimas truputi ne toks buvo. Esme klausimo buvo ar yra eilute, kai nera pilno OBC, nes kiek teko matyt, tai eilute buna tik tada, kai stovi pilnas OBC su daug knopkiu, o kai stovi su 6 knopkėm, tai eilutės dar niekada neteko matyt.

StandartinėParašytas: 26 Lap 2009, 15:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.11.25
Amžius:
48
Automobiliai:
E34, 525 touring, M50
pas mane yra ir veike prie nepilno OBC (6 mygtuku), kai isidejau pilna OBC tai toi eilutei siek tiek daugiau info pradejo rasyti.

Giedrius, Kaunas

Berniux rašė:

nu klausimas truputi ne toks buvo. Esme klausimo buvo ar yra eilute, kai nera pilno OBC, nes kiek teko matyt, tai eilute buna tik tada, kai stovi pilnas OBC su daug knopkiu, o kai stovi su 6 knopkėm, tai eilutės dar niekada neteko matyt.

StandartinėParašytas: 26 Lap 2009, 15:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.08.17
Amžius:
49
Automobiliai:
Tėvuko E30 '87
Giedrius_Z rašė:
pas mane yra ir veike prie nepilno OBC (6 mygtuku), kai isidejau pilna OBC tai toi eilutei siek tiek daugiau info pradejo rasyti.

Giedrius, Kaunas

Na gi, na gi... Įdomu ir man pasidarė ką būtent pas tave rašinėjo toje eilutėje, kol buvo tik 6 mygtukų OBC :?: :roll:
Ir kokie būtent papildomi įrašai atsirado, kai įsidėjai pilną OBC :?:

StandartinėParašytas: 26 Lap 2009, 16:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.11.25
Amžius:
48
Automobiliai:
E34, 525 touring, M50
kad truksta antifryzo, langu apiplovimo slyscio, kad kalades nusibaige, kad bagazine ar langai neuzdaryti, situs tikrai rase, o paskaui bent paildomai tai pradejo rasyti valandas jai uzsistatai, kad , o daugiau nepamenu senai ka tokio ir rase jau, neskaitant langu apiplovimo skyscio ir antifryzo :)

Bimberiux rašė:

Na gi, na gi... Įdomu ir man pasidarė ką būtent pas tave rašinėjo toje eilutėje, kol buvo tik 6 mygtukų OBC :?: :roll:
Ir kokie būtent papildomi įrašai atsirado, kai įsidėjai pilną OBC :?:

StandartinėParašytas: 26 Lap 2009, 17:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.11.26
Amžius:
34
Perkunas rašė:
Pas mane ta eilute yra :) . taip, tarkim, baigesi langu apiplovimo skystis - iskart vemia: vashvaserstand arba ausinimo skyscio per maza: kuhlwaserstand; perdege lempute, pvz gabarito - vel raso ir t.t. pvz nusprogo koks nors daviklis - ismeta uzrasa, ten koki nors motor bla bla bla. bet pas man stovi ir pilnas obc. nors tokio sudo kaip el. langai nera :D . auto 88m. bet kas ten per kvadrateliai? jei ju neturi buti, kas t.b. ar isvis nieko neturi rodyti?

o kaip nuresini klaidas? :oops: ar jos dingsta?tarkim taip pas mane dabar rodo , kad nera skyscio langams (pilna tiek gale esanciame bakelyje tiek preikinemia o klaida nedigsta :oops:

StandartinėParašytas: 26 Lap 2009, 17:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.11.25
Amžius:
48
Automobiliai:
E34, 525 touring, M50
vadinasi kaskas blogai su davikliais esanciais bakeliuose, nes uzpylus turi nemesti tokios klaidos.

bee rašė:
o kaip nuresini klaidas? :oops: ar jos dingsta?tarkim taip pas mane dabar rodo , kad nera skyscio langams (pilna tiek gale esanciame bakelyje tiek preikinemia o klaida nedigsta :oops:

StandartinėParašytas: 26 Lap 2009, 17:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.11.26
Amžius:
34
Giedrius_Z rašė:
vadinasi kaskas blogai su davikliais esanciais bakeliuose, nes uzpylus turi nemesti tokios klaidos.

ačiū aisku ieskosiu daviklio..
dar klausimas apie pati skydeli: maciau kazkur E34 skydeli su ta eilute. rodo dar ir vidutines sanaudas tai pas mane yra pilnas obc plius ta eilute kur rodo gedimus. tai idomu pasidare ar ta eilute gali rodyti ir vidutines sanaudas? :oops: nes ant posiuku rankeneles paspaudus BC migtuka eilute rodo tik distancija 0000 bei stop 0.00
noretusi kazko daugiau

StandartinėParašytas: 26 Lap 2009, 20:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.11.25
Amžius:
48
Automobiliai:
E34, 525 touring, M50
o tai OBC vidutines sanaudotas rodo, aisku ne toi eilutei.

bee rašė:

ačiū aisku ieskosiu daviklio..
dar klausimas apie pati skydeli: maciau kazkur E34 skydeli su ta eilute. rodo dar ir vidutines sanaudas tai pas mane yra pilnas obc plius ta eilute kur rodo gedimus. tai idomu pasidare ar ta eilute gali rodyti ir vidutines sanaudas? :oops: nes ant posiuku rankeneles paspaudus BC migtuka eilute rodo tik distancija 0000 bei stop 0.00
noretusi kazko daugiau

StandartinėParašytas: 26 Lap 2009, 23:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.01.12
Amžius:
43
Berniux rašė:

Tai nesusije. Pas mane tik laikrodis, bet su eilute.

StandartinėParašytas: 27 Lap 2009, 13:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.11.26
Amžius:
34
rodo pats obc

Giedrius_Z rašė:
o tai OBC vidutines sanaudotas rodo, aisku ne toi eilutei.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 44 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery