Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 04 Bal 2025, 22:35

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E65, E66 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 87 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 19 Rgp 2009, 14:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.01.28
matai,tau kazkas buvo keista,kad ilgai tuo paciu modeliu vazineju.dziaugiuos,kad gali nusipirkt septintu metu modeli.pas mane septintu metu,bet man kaip ir jokio skirtumo metai,ir vazineju ne tam,kad pasirodyt,ir nesigiriu kad galiu sau tai leist,ir nevardinu visu esamu ir buvusiu masinu.paprasciausiai tuo uzsiemu,tai kitiem darau,ir cia kiekvieno reikalas,atnaujint savo masina ar ne.kitas gal ner toks pajegus,kaip pats,kad galetu pirkt geru metu,tai p truputi susikrauna,gal jam toks grazesnis.o gryztant arciau temos,tai tik sakau,kad tai nera brangu,o kad atsipirktu,tai nemanau,kad bet kokia investicija i auto atsiperka.jei tave stebina kainos,reiskia nezinai kur ieskot.

StandartinėParašytas: 19 Rgp 2009, 17:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.30
Amžius:
41
Automobiliai:
dviratis...
ASdS rašė:
matai,tau kazkas buvo keista,kad ilgai tuo paciu modeliu vazineju.dziaugiuos,kad gali nusipirkt septintu metu modeli.pas mane septintu metu,bet man kaip ir jokio skirtumo metai,ir vazineju ne tam,kad pasirodyt,ir nesigiriu kad galiu sau tai leist,ir nevardinu visu esamu ir buvusiu masinu.paprasciausiai tuo uzsiemu,tai kitiem darau,ir cia kiekvieno reikalas,atnaujint savo masina ar ne.kitas gal ner toks pajegus,kaip pats,kad galetu pirkt geru metu,tai p truputi susikrauna,gal jam toks grazesnis.o gryztant arciau temos,tai tik sakau,kad tai nera brangu,o kad atsipirktu,tai nemanau,kad bet kokia investicija i auto atsiperka.jei tave stebina kainos,reiskia nezinai kur ieskot.

na keistoka nes ko tik nepaklausi tai visi spjaudosi, meistrai juoktis pradeda kai kalba pakrypsta apie sitas masinas...tai ir keista, supuliavus maniskei ir prisiklausius kad cia vos ne taip ir turejo but tai kaip galima noret pirkt dar tokia... o noret norejau, bet nuomone pasikeite, manau tikrai sutinkam kad masina ispudynga, bet kad ji gera tikrai nemanau kad galima sakyt...del tu faceliftu man rodos tai tik durnas pinigu svaistymas, kam uz paskutinius pirkt tokia masina o paskiau dar kist apie 5euro kad ji butu ale grazesne...jei jau perkam lavona uz 10euru tai ko nedasimetus tu keliu tukstanteliu ir iskart nepasiemus to facelifto ...?manyciau ir greiciau ir patogiau butu...

StandartinėParašytas: 19 Rgp 2009, 18:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.01.28
tau gal tai atrodo neprotinga,kitas myli masina,susitvere viena is triju,kapeiku ner,tai vis investuoja ir nuo to kaifuoja :D paziurek,kiek pas mus m paketu,visi krauna,vieni del ponto,kiti,kd nuo to kaifuoja.nemanau,kad tai bloga.as gal neturiu tiek t kad pirkciau sveika ir nauja,ta is dvieju tveriuos M6ta.gal tau atrodo kvaila,bet man negeda,man jis atsistos 20,tu mokesi nuo 55 ,as ir po metu pliuse,o tu ne.taip,kad taip as manau apie masinas ir bizni is to,bet tai tik mano nuomone,niekam jos nepersu.P.S.vakar atvezem facelifta,mokejom 1000 euru,pardavem uz 2000 plius paemem 3000 lt uz sudejima.spalva atitiko,patenkintas ratus suka :D ,mergaites kalbina :D

StandartinėParašytas: 19 Rgp 2009, 18:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.30
Amžius:
41
Automobiliai:
dviratis...
ASdS rašė:
tau gal tai atrodo neprotinga,kitas myli masina,susitvere viena is triju,kapeiku ner,tai vis investuoja ir nuo to kaifuoja :D paziurek,kiek pas mus m paketu,visi krauna,vieni del ponto,kiti,kd nuo to kaifuoja.nemanau,kad tai bloga.as gal neturiu tiek t kad pirkciau sveika ir nauja,ta is dvieju tveriuos M6ta.gal tau atrodo kvaila,bet man negeda,man jis atsistos 20,tu mokesi nuo 55 ,as ir po metu pliuse,o tu ne.taip,kad taip as manau apie masinas ir bizni is to,bet tai tik mano nuomone,niekam jos nepersu.P.S.vakar atvezem facelifta,mokejom 1000 euru,pardavem uz 2000 plius paemem 3000 lt uz sudejima.spalva atitiko,patenkintas ratus suka :D ,mergaites kalbina :D

nu tarkim... =D> :lol:

StandartinėParašytas: 12 Lap 2009, 22:08 

Sveiki visi , tik ką prisiregistravau forume. Prieš tai skaičiau nemažai čia esančiu temų apie mane dominantį modeli E65, vis tiek manau neprieinat vieningos nuomonės apie jo geras ir blogas savybes. Man jis patinka, tiek išore ,tiek interjeru, bet vis pristabdo ta mintis, apie visus mistinius šitos mašinos gedimus ir brangia eksplotacija. Ieškojau ivairu variantu, radau kelis, pvz šitą; http://beta.auto.plius.lt/skelbimas/lan ... /id-558868 galvojuo duot tvarkyt ir tuo pačiu facelift'a padaryt. Norečiau išgirst nuomone žmoniu, tą dariusiu ir žinančiu niuansus. Gal kas gali preliminariai pasakyt, kainas kur darėte, aš noriu sulygint su tuo ką man pasiulys mano meistreliai ir pasižiuresiu ar nebando jie ant manes užsidirbt , kaip seni spekuliantai :) , kad nereiktu paskui su montiruote pereit per ju serviza :) .

StandartinėParašytas: 13 Lap 2009, 22:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.30
Amžius:
41
Automobiliai:
dviratis...
AK47 rašė:
Sveiki visi , tik ką prisiregistravau forume. Prieš tai skaičiau nemažai čia esančiu temų apie mane dominantį modeli E65, vis tiek manau neprieinat vieningos nuomonės apie jo geras ir blogas savybes. Man jis patinka, tiek išore ,tiek interjeru, bet vis pristabdo ta mintis, apie visus mistinius šitos mašinos gedimus ir brangia eksplotacija. Ieškojau ivairu variantu, radau kelis, pvz šitą; http://beta.auto.plius.lt/skelbimas/lan ... /id-558868 galvojuo duot tvarkyt ir tuo pačiu facelift'a padaryt. Norečiau išgirst nuomone žmoniu, tą dariusiu ir žinančiu niuansus. Gal kas gali preliminariai pasakyt, kainas kur darėte, aš noriu sulygint su tuo ką man pasiulys mano meistreliai ir pasižiuresiu ar nebando jie ant manes užsidirbt , kaip seni spekuliantai :) , kad nereiktu paskui su montiruote pereit per ju serviza :) .

pats tas musimas 90% gausi pervirint dugna, o ten vyruti jau mazai nepasirodis...is vis nori gero e65 tai patarimas-ieskok tik nedauzto!

StandartinėParašytas: 14 Lap 2009, 14:05 

Nu iš tiesu tai bjaurus tas mušimas jo į šoną, tik tiek ,kad super duper kainą padarė. Bet iš tikruju, tai man atrodo bėda su juo bus. Nu net nežinau, kaip čia geriau padaryt, suprantama, kad už kapeikas gero daikto nepaimsi, bet tiesiog žiuriu kaip galima pigiau padaryt. Tikriausiai turesiu galimybe labai pigiai gaut faras ir stopus E66, tai va ir galvoju ka čia išburt. iš tikro tai neesu koks tai pižonas ir nedarau tik del to, kad kas gink Dieve nepagalvotų, kad aš su senesniu važinėju, tiesiog iš tikruju gražiau atrodo facelift'as.

StandartinėParašytas: 15 Lap 2009, 15:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.30
Amžius:
41
Automobiliai:
dviratis...
AK47 rašė:
Nu iš tiesu tai bjaurus tas mušimas jo į šoną, tik tiek ,kad super duper kainą padarė. Bet iš tikruju, tai man atrodo bėda su juo bus. Nu net nežinau, kaip čia geriau padaryt, suprantama, kad už kapeikas gero daikto nepaimsi, bet tiesiog žiuriu kaip galima pigiau padaryt. Tikriausiai turesiu galimybe labai pigiai gaut faras ir stopus E66, tai va ir galvoju ka čia išburt. iš tikro tai neesu koks tai pižonas ir nedarau tik del to, kad kas gink Dieve nepagalvotų, kad aš su senesniu važinėju, tiesiog iš tikruju gražiau atrodo facelift'as.

o sitam tavo pasirinktam variante didziausia beda su lempom...? a tu nematai kad ji voztelta per stoike, a zinai ka tai reiskia...? del ko galvoji ten ta kaina tokia, cia tau ne E38 ar audi kad slep tep ir pasidarys...

StandartinėParašytas: 15 Lap 2009, 15:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.02.03
Amžius:
42
kad visos tik tiek dauztos butu kurios vazineja lietuvoas keliais... cia ta slenksti su stoike (klausimas dar ar aplamai to reiks) pakeist juoku darbas palyginus.

StandartinėParašytas: 15 Lap 2009, 19:02 

O aš ir nesakau, kad bėda tik su lempom, daužimą matau, be to jos dar nepirkau, tik derėjausi del kainos. Čia tiesiog vienas iš variantu kuriuos žiurėjau.

StandartinėParašytas: 16 Lap 2009, 00:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.30
Amžius:
41
Automobiliai:
dviratis...
paulikas rašė:
kad visos tik tiek dauztos butu kurios vazineja lietuvoas keliais... cia ta slenksti su stoike (klausimas dar ar aplamai to reiks) pakeist juoku darbas palyginus.

tai sakai stoike pakeist juoku darbas... :D tai turbut ir dugna pervirint juoku darbas... nu jei tau tai labai paprasta tai tarkis su ak47 jis nupirks ir tu jam sutvarkysi, juk juoku darbas ;)

StandartinėParašytas: 17 Lap 2009, 01:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.02.03
Amžius:
42
tik nereik cia skiest pradet ! labai sekmingai dar ne tokie dalykai pasidaro. ir ka tu cia tam dugne tragisko izvelgi ? kiek reiks atitemps atgal, pakeis slensti ir po visu tavo pervirinimu. nebent tu cia kazkoki "pedanta" vaidini, ale bus skirtumas ar atitempta, ar naujas dugno gabalas ivirintas... ne medi juk skersas cia pasigaves buvo, ne "banano formos" masina. va slenksti istampyt atgal tai yra labai sunku, nes tai , turbut, pati stipriausia kebulo vieta, todel niekas su jais nezaidzia, o iskart keicia.

StandartinėParašytas: 21 Lap 2009, 21:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.13
Amžius:
39
Automobiliai:
BMW E60 535d
Nu siaip nelabai apsimoka ji pirkti :) Tarkim nupirksi uz kokia 8k euru, manau stos jis tau ant 11k tai tikrai , tai uz tiek ,gali nupirkti ir sveika :) Kitas reikalas kad sita spalva bjauri ir niekam tikus.Manau jeigu pirkti musta daikta,tai jau turi gerokai pigiau jis gautis,o cia gausis vos ne kaip sveikas..tai kyla klausimas automatiskai,kam pirkti musta,jei gali sveika uz tiek nusipirkti? :D

StandartinėParašytas: 21 Lap 2009, 22:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.17
Automobiliai:
E30 tc-baur cabrio
E36 325
chrysler sebring cabrio
toyota celica cabrio
E36 328 cabrio
bmw e61
grand voyager 3.3
w220 320cdi
Bmw m3 E36
bmw 325 cabrio E30
Bmw 535d e60
Bmw 535d f10
Neveris rašė:
Nu siaip nelabai apsimoka ji pirkti :) Tarkim nupirksi uz kokia 8k euru, manau stos jis tau ant 11k tai tikrai , tai uz tiek ,gali nupirkti ir sveika :) Kitas reikalas kad sita spalva bjauri ir niekam tikus.Manau jeigu pirkti musta daikta,tai jau turi gerokai pigiau jis gautis,o cia gausis vos ne kaip sveikas..tai kyla klausimas automatiskai,kam pirkti musta,jei gali sveika uz tiek nusipirkti? :D

ira toks dalykas,kai perki musta zinai kiek buvo musta o kai perki sveika tai tikrai nezinosi is keliu auto ji suvirinta o,kad nupirkt niekada nemusta,nedazyta nu tai sekmes....

StandartinėParašytas: 21 Lap 2009, 22:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.07
Amžius:
40
Automobiliai:
Mercedes E320cdi 00m.
Mercedes E200cdi 99m.
E39 530d 00m.
ex E39 530d 99m.
E39 530d 98m.
ex JAGUAR XJ6, 3.2L
ex E38 740 94m.
ex E36 318 91m.
o tai jei tarkim masina is krastos su visa istorija, lietuvoje pirkta nauja, siek tiek vazineta ir salonas garantuoja kad ji nebuvo dauzta?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 87 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery