Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 24 Lap 2024, 15:40

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 269 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 29 Spa 2009, 18:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.30
Amžius:
41
Automobiliai:
dviratis...
egiuxxxxx rašė:

del remelio...ne to remo kuris viduj,o tas aplink monitoriu-plasmasine apdaila galima sakyti ir jos tikrai skiriasi

kiek teko keist teliku paciam ir draugam, visad budavo tos plastmases kartu su paciu teliku, kiek teko ziuret ebay niekur nemaciau be tos apdailos, taip pat sie telikai tynka ir nuo x5 ir nuo E46 E39 modeliu taip kad kazka maisai kolega ;)

StandartinėParašytas: 29 Spa 2009, 19:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.09.18
Amžius:
42
sauliukas rašė:
kiek teko keist teliku paciam ir draugam, visad budavo tos plastmases kartu su paciu teliku, kiek teko ziuret ebay niekur nemaciau be tos apdailos, taip pat sie telikai tynka ir nuo x5 ir nuo E46 E39 modeliu taip kad kazka maisai kolega ;)

tamsta pats kazka maisai...butent tie TV visi vienodi ir parduodami su apdaila,bet apdailos skiriasi...ka ir sakau,jog nuo E38 TV rasti bus sunku,nes mazai ejo,tad pirks nuo E39 ar E46 ar X5,o ten remelis kitoks...smulkmena, bet iskart matos jei remelis ne nuo to modelio, tarkim idejus i E38 nuo E39 matosi net varsteliai prisukimo,nes neuzdengia E39 remelis tiek kiek E38.........o kad jie skirasi,gali ir cia pasiziureti: http://www.bmwfans.info

StandartinėParašytas: 29 Spa 2009, 22:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.30
Amžius:
41
Automobiliai:
dviratis...
markis rašė:
na, aš dar tik keletą dienų duomiuosi šiuo reikalu, bet pavyko išsiaiškinti, kad nuo X5 monitorius nelabai tinka, dėl apžvalgos kampo, ašku jis reguliuojasi, bet reikia ardyti matricą. Rėmelis neesminis dalykas, bet kokiu atveju, reikalingas originalas. Apie svetimkūnius nekalbama.

paskutiniam savo 7er idejau nuo x5 viskas ten taip pat... o remelius asmeniskai turejau ir nuo E39 ir man viska ten puikiai uzdengia :wink:

StandartinėParašytas: 30 Spa 2009, 00:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.01.14
Amžius:
36
Automobiliai:
e90 325i
X6
sauliukas rašė:
paskutiniam savo 7er idejau nuo x5 viskas ten taip pat... o remelius asmeniskai turejau ir nuo E39 ir man viska ten puikiai uzdengia :wink:

Neisivaizduoju kaip tau gali atrodyt viskas tas pats,su x5 monitorium daug blyskiau rodo vaizda. O remelis E39 tikrai negraziai guli E38 modelyje, x5 remelis isvis tragedija.
E38 remelis:
Paveikslėlis
E39 remelis:
Paveikslėlis

StandartinėParašytas: 30 Spa 2009, 09:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.09.18
Amžius:
42
sauliukas rašė:

tau kaip visada atvirsksciai nei visiems #-o

StandartinėParašytas: 30 Spa 2009, 10:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.09.18
Amžius:
42
markis rašė:
na, aš dar tik keletą dienų duomiuosi šiuo reikalu, bet pavyko išsiaiškinti, kad nuo X5 monitorius nelabai tinka, dėl apžvalgos kampo, ašku jis reguliuojasi, bet reikia ardyti matricą. Rėmelis neesminis dalykas, bet kokiu atveju, reikalingas originalas. Apie svetimkūnius nekalbama.

ka tu ten aiskintis gali tiek laiko? :mrgreen: atsiverti http://www.bmwfans.info/ ir viska matai,kas nuo ko ir kam tinka ir i ka ejo ir t.t. cia aiskinimosi-pasiziurejimo visko max 20min. :idea:

StandartinėParašytas: 30 Spa 2009, 16:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.09.18
Amžius:
42
markis rašė:
Matai, vienam aiškintis užtenka susižinoti kainas ir kažkam atiduoti, kad padarytų viską. Mane domina šiek tiek daugiau. Jau pirmuose pranešimuose rašiau, kad jungčių perjungimui mokslo didelio nereikia. Dar kartą pabrėšiu, mane domina ne galinis rezultatas, o pats pažinimo procesas. Gaila, bet ne visiems tai suvokiama.

"...pazinimo procesas..."dievazi saratu galvoj truksta....kiek matosi pagal situacija,teks vienam gilintys i "pazinimo procesa" :mrgreen:

StandartinėParašytas: 30 Spa 2009, 20:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.30
Amžius:
41
Automobiliai:
dviratis...
egiuxxxxx rašė:

tau kaip visada atvirsksciai nei visiems #-o

o tau ka galva skauda kad man [CENZŪRA] ant to remelio...? :D man ten viska rodo normaliai, bet as nekisu savo nuomones tau kad taip reikia daryt kaip as darau, vieniems tragedija kitiems nea, man asmeniskai [CENZŪRA]...jei tau ar kitam problema tai iesko to ko nori ir tiek, ko cia nervuotis... ;) tik su gera nuotaika zmogenai ;)

StandartinėParašytas: 31 Spa 2009, 09:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.09.18
Amžius:
42
sauliukas rašė:
o tau ka galva skauda kad man [CENZŪRA] ant to remelio...? :D man ten viska rodo normaliai, bet as nekisu savo nuomones tau kad taip reikia daryt kaip as darau, vieniems tragedija kitiems nea, man asmeniskai [CENZŪRA]...jei tau ar kitam problema tai iesko to ko nori ir tiek, ko cia nervuotis... ;) tik su gera nuotaika zmogenai ;)

kad TAU [CENZŪRA].,tai cia TAVO asmeninis reikalas, bet nereikia sakyti, jog mineti dalykai tinka kaip priklauoso, nes tai netiesa-jie skiriasi ir plika akim net matoma...

StandartinėParašytas: 31 Spa 2009, 16:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.07
Amžius:
39
Automobiliai:
Mercedes E320cdi 00m.
Mercedes E200cdi 99m.
E39 530d 00m.
ex E39 530d 99m.
E39 530d 98m.
ex JAGUAR XJ6, 3.2L
ex E38 740 94m.
ex E36 318 91m.
galiu pasakyt neduok dieve paskuj su is tokio kaip markis monitoriu montuotojo pirkti masina :D Nes tas telikas tikrai ilgai nerodys...Dar suprantu kai visa komplekta ideda, bet ir tai bedu pasitaiko o cia dvirati israsti nori.Eik gal geriau padaryk kad radiobangom savo masina valdytum :D

StandartinėParašytas: 31 Spa 2009, 16:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.01.14
Amžius:
36
Automobiliai:
e90 325i
X6
Arnoldino rašė:
galiu pasakyt neduok dieve paskuj su is tokio kaip markis monitoriu montuotojo pirkti masina :D Nes tas telikas tikrai ilgai nerodys...Dar suprantu kai visa komplekta ideda, bet ir tai bedu pasitaiko o cia dvirati israsti nori.Eik gal geriau padaryk kad radiobangom savo masina valdytum :D

Svaigsti,ten didelio mokslo nereik sumontuot ta tv.Juk ir montuos visa komplekta. Kazko nedaskaitei.

StandartinėParašytas: 31 Spa 2009, 17:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.07
Amžius:
39
Automobiliai:
Mercedes E320cdi 00m.
Mercedes E200cdi 99m.
E39 530d 00m.
ex E39 530d 99m.
E39 530d 98m.
ex JAGUAR XJ6, 3.2L
ex E38 740 94m.
ex E36 318 91m.
tai kam tada reik kazkokias jungtis perdarineti ir pan.

StandartinėParašytas: 31 Spa 2009, 21:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.09.18
Amžius:
42
Arnoldino rašė:

as manau,jog autorius dabar dvejoja,ar pirkti monitoriu ar is dvieju TV 'siselis' modelio, paciam kaip nors sukonstruoti monika :mrgreen: ,o uzdejus nuo "siselio" ta apvalia antena manau tures ir skaitmenine TV savo bmw =D>

StandartinėParašytas: 01 Lap 2009, 17:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.30
Amžius:
41
Automobiliai:
dviratis...
markis rašė:

Praplečiu pačio žinias, I-bus buvo montuojama į visus be išimties E38. Vėlesniuose modeliuose tiesiog atsirdo daugiau papildomos įrangos, kuri buvo valdoma šia duomenų magistrale. Taip pat, kai kuriuos senus įrenginius, pvz.sėdynių šildymo valdymas, CDC ir kt. pakeitė nauji, valdomi per I-bus. Kažkuria prasme, tai automobilio stuburas (kartu su kitom magistralėm). Norint kažką korektiškai padaryti, būtina prisijungti prie šios magistralės ir "pasakyti" savo automobiliui, ką per operaciją padarei. Niekas nesako, kad to nepadarius neveiks, veiks, bet ne visai korektiškai, o kai kuriuos funkcijos ir neveiks. Na, apie patį standartą ir kaip tai padaryti kol kas nepasakosiu, nes manau pačiam tai visai neįdomu, kitavertus abejoju ar ką suprastum.

Dar kažkas apie kažkokius "šaratus galvoje" kalbėjo, tai matematika man visai neblogai sekėsi, net aukštoji, todėl kiek ten jų trūksta, susiskaičiuosiu ;)

Būčiau dėkingas, jeigu prie temos prisijungtų tikrai suprantantys ir galintys pasakyti, kažką įdomaus ir vertingo.

nejauti kad pjauni gryba...? :-k ispradziu klausi tokiu dalyku kaip ka daryt kad telikas rodytu, o paskiau man pradedi pasakot apie Ibus... tu matematike aukstasis ar nesupranti tu elementaraus dalyko kad reik pirkt komplekta ir ji idet...? kokio tu cia dar supratimo nori...?kalbi apie kazkokius saratus savo galvoje... matyt kad tikrai keliu truksta...

StandartinėParašytas: 01 Lap 2009, 17:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.30
Amžius:
41
Automobiliai:
dviratis...
egiuxxxxx rašė:

kad TAU [CENZŪRA].,tai cia TAVO asmeninis reikalas, bet nereikia sakyti, jog mineti dalykai tinka kaip priklauoso, nes tai netiesa-jie skiriasi ir plika akim net matoma...

atsiprasau [-o< is ties skyrtumas yra... bet man rodos temos autoriui ne remelis galvoje... jam rupi kaip isidet visa komplekta, bent jau is pradziu taip galvojau, o pasirodo jam rupi visai kiti dalykai :mrgreen: gal ir gera mintis, kita kart kai klausiu kokio patarimo apie varikli tai tema ispletosiu iki aliuminio cheminiu elementu ir panasiai, tada man bus aisku viskas... :mrgreen: is vis cia moderatoriai yra kad uzrakintu tokias nesamonyngas temas kurios kartojasi kas trecia tema... #-o

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 269 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery