Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 16 Lap 2024, 18:50

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 37 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 22 Sau 2007, 20:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.01.18
Amžius:
44
sveikinu,tau gerai(pigiai prasisukai)o as jau bijot pradedu ka man pasakys ketvirtadieni.tikiuosi nelabai isgasdins,nes vedasi.nors cia forumuose tiek prisiskaiciau kad baisu(pinigine prasme)

StandartinėParašytas: 22 Sau 2007, 21:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.01.14
Amžius:
36
Automobiliai:
e90 325i
X6
maziau reik galvot,cia tik kas nutinka,iskart kyla mintys apie kuro siurbli,nors jis net ne prie ko...:)

StandartinėParašytas: 22 Sau 2007, 21:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.10.22
Amžius:
37
Automobiliai:
Ex E34 525TDS 1996m
Ex E39 530d 2000m
Ex Audi A6 (C6) 2006m
Now E53 3.0d 2003m
Tai kad daugiausia pareina tie kuro siurbliai. Va ka tik parsivariau. Pakeite bako siurbliuka 320lt palikau ir vsio. Vel lakstau, kazkaip atrodo kad geriau eina kai 3 dienas nevaziavau :D

StandartinėParašytas: 22 Sau 2007, 22:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.11
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 Touring
As tai net kia issisiurbiu ir nuplaunu, mano geriau eina :D :D :D :D

StandartinėParašytas: 22 Sau 2007, 22:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.01.18
Amžius:
44
siurbliai tds liga bet man siurbli sutvarke ir tikina kad degima pastate,o graudu viuret kaip dirba,o dumu siena.bijau kad mechanine dali tvarkydami elektrines nebutu suvare,nes buvo nueme pratestuot.irodyk po to jiem kad ju darbas........jauciu pas siknarsnkius buvau papuoles

StandartinėParašytas: 22 Spa 2009, 13:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.06.19
Amžius:
40
Automobiliai:
E39 TDS
Papasakosiu ir as istorija, prie to paco, mintimis pasidalinsiu...man ir panasiai buvo, kad likus apie 15 ltr bake viena velu vakara bevaziuojant masina uzgeso ir ne krust nesikure, prisiskaiciau daug čia visokiu istoriju ir pamastymu, pripyles daugiau kuro ant buksyro uzkuriau, taip padariau isvada, kad neveikia bako siurbliukas, prie to pacio leido per kuro siurblio tarpine saliara, tai labai "prabangiai" vazinedavau, kaip 50km surydavo ~10ltr. kuro :cry: tai nusprendziau pasikeist ten visas tarpines, o galvoju kuro bako siurblio netvarkysiu...na nuvariau pas tikrai kiek esu mates pacius rimciausius motoristus, kurie ne firmose dirba, o uab kiemo garazas...bet zmogus tikrai matos kompetetingas...tai kame esme, kad as jam nesakiau, kad pas mane neveikia kuro bako siurbliukas, ir jis pakeites man visas tarpines kuro siurblio, pasake kad siurblys "cypia" tiesiog nes normaliai negauna kuro, isardes bako siurbliuka pamate, kad bakas pilnas visokio brudo, sake dumblo, smelio, vandens ir tt... tai teko imt visa baka lauk ir praplovinet... (kuo daugiau i miska tuo daugiau medziu...) :D .... taigi jis pasake, kad nedaug buvo truke kad butu teke ir kuro siurbli keist, nes kaip pagrindinis siurblys su oru gauna kura tai tas plundzeris drozias kiek supratau....man net silta sunkiai kurdavosi...galvojau kad plundzeriui jau labanaktis...taigi jis man viska sutvarke, isvale...atstate degima...ir pakolkas tikrai labai patenkintas jo darbu...o tai pas kitus tik nuvarai, ismeti rublius ir nieko nesutvarko dorai..., o dabar ir silta kuriasi is puses abaroto... tai vat o morale butu tame, kad geriau is kanistru kuro nepilt...nors as to niekada nedariau ...bet priestai buves seimininkas matyt taip dare... [-X

Nu man siurblio tarpiniu pakeitimas su bosch tarpinem visom ir ziedeliais visais tai 250 lt kainavo, o Panevezy vienoje kontoroje pasiule 480 uz toki malonuma, tai kaina ryskiai "uzlenkta" buvo, o kas Vilniuje tvarko tai tikrai nepasakysiu #-o

StandartinėParašytas: 22 Spa 2009, 14:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.01.13
Amžius:
38
Automobiliai:
Kojos
kaip pyle zmones, taip ir pils toliau.. tik reikia moket pilt :) 2.5 metu pilu is kanistru ir bakas svarut svarutelis :)

StandartinėParašytas: 22 Spa 2009, 14:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.07.07
Amžius:
40
tuo metu kai tau užgęso, nebuvo taip kad užsidegė žvakių pakaitinimo lemputė? tokia spirale nupiešta? jai taip tai tau mirė tas purkštukas su laidu, keisk jį ir viskas bus ok, tik prieš tai diagnostiką pasidaryk, turėtų jo klaidą rodyt. na bent mano atveju taip buvo

StandartinėParašytas: 23 Spa 2009, 14:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.09.25
Automobiliai:
E34 525 TDS 92'
o kai ijungi degima, turi purkstuko lempute uzsidegt? pas mane ji dega ir kartu uzgesta su pakitinimo zvakiu lempute. Bet cia pasiskaites, sunerimau :D 525tds 92'

StandartinėParašytas: 26 Gru 2009, 22:51 

sveiki, kur kaune galima pasitikrinti ta gedima del uzgesimo man ta pati istorija bevaziuojant uzgeso. patarkit kas gerai apsiima sita beda. ačiū

StandartinėParašytas: 27 Gru 2009, 17:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.11.23
Amžius:
35
Automobiliai:
E60 530d 07',
E39 525tds 99',
E34 525tds 94'.
Nikas:
zilvutiz
sveiki, prie to pacios temos paklausiu ir as... Kas galetu but jeigu salta kurias is puses apsukimo, o siltam varikliuj reik suktelt pora sekunziu jau... ir kelis kartus buvo uzgese tik uzkurus... bet uzsikure ir vaziavau. Siaip traukia ir vaziuoja gerai, apsukos nesokineja. Skaiciau panasiu temu, bet tokio varianto neradau. :^o #-o

StandartinėParašytas: 28 Gru 2009, 20:31 

530d
1999

problema- nesikuria.

ty. kartais vedasi idealiai o uzeina, kad uzsiveda pasikrato ir mirsta, gesta. po kurio laiko pvz 5 min ar net 30 min uzsiveda no problem. tarpines siurbliukas purkstukai pakeisti nebezinau ka bemastyti. gal bako siurbliukas ? minciu ? gali bnuti kazkas su elektronika ? nes sena akuma suede per puse metu... sukista tiek pinigu o tokie fintai dar vyxta.... atsibodo moketi i bala...

StandartinėParašytas: 28 Gru 2009, 22:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.08.26
Automobiliai:
E39 525tds 98'
Nikas:
mariusbelekaip
lysk i baka, nesunkiai ten, darbo 15 min isimt siurbliuka, ir matysi
gal sietelis uzsikises kaip pas mane buvo. ir bus ramiau. siurbliukas keleivio pusei

StandartinėParašytas: 29 Gru 2009, 09:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.07.07
Amžius:
40
roxas rašė:
sveiki, kur kaune galima pasitikrinti ta gedima del uzgesimo man ta pati istorija bevaziuojant uzgeso. patarkit kas gerai apsiima sita beda. ačiū

Tavo bėdą lygtais jau išsprendžiau ? :D

StandartinėParašytas: 31 Gru 2009, 01:32 

sveiki,
pakeiciau 2.5tds 97metu kuro siurblio elektronines dalies tarpines, nes leido kura.
Kuriant lyg ir noretu uzsikurt, bet niekaip neuzsikuria!
Ar tai gali buti del netinkamai atstatytos elektronines dalies?
Gal kas galit patart ka?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 37 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery