Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 15 Lap 2024, 22:48

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 46 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 03 Lap 2005, 01:40 

Bulkus rašė:
Keist tu jo nekeisi sitoj masinoj nes jis kainuoja nuo 400 iki 1000lt naujas.Antra ji keist reik jei jis uzsikises:1.ryja kuro daugiau,2.pravaziavus apie 30km ikaista iki raudonumo tai gali pasakyt ir supuvusio kiausinio kvapas.
Siulau ismest ji ir jei nori kad tyliai dirbtu paprasta rezonatoriu uz kokiu 60-80lt idet, arba jei truputelis triuksmo nieko tokio paprasciausia vamzdi-su darbu 50lt.
Pridaves katalizatoriu gausi apie 80-120lt jei jis ten viduj nesutrupejas.
Jei ka 869946849
Duslintuvo ir netik -autoservisas Lvovo 68(mano tevo)

tu gal nebenusnekek kad det tik vamzdi o tai nebesupras zmogus kur arkliai issibaide, cia bandai priciesint zmogui kad ji parduotu ar kas? tau is to biznis ar tu cia tipo jam padet bandai :twisted:

StandartinėParašytas: 03 Lap 2005, 08:36 

:D :D nejuokink...prie ko cia man biznismpirma pamastyk ka paraseai o paskui spausk mygtuka "siusti".jei nebuves servise ir nzn kaip taiso duslintuvus tai ner ko eit i tokias temas...
Jei pas tave stovi tik katalizatorius ir mires galinis bajkelis tai aisku kad vamzdzio nedesi nes krioks....jei ya geras arba stovi netik galinis bakelis tai idejus vamzdi garsas nepasikeis isvis as kalbu apiue 1.8...
2.0 ir 2.5 jau vamzdis nepades ten du vamzdziai eina tai dazniausiai vieto katalizatoriaus du rezonatoriai statomi.

StandartinėParašytas: 03 Lap 2005, 21:42 

Bulkus rašė:
:D :D nejuokink...prie ko cia man biznismpirma pamastyk ka paraseai o paskui spausk mygtuka "siusti".jei nebuves servise ir nzn kaip taiso duslintuvus tai ner ko eit i tokias temas...
Jei pas tave stovi tik katalizatorius ir mires galinis bajkelis tai aisku kad vamzdzio nedesi nes krioks....jei ya geras arba stovi netik galinis bakelis tai idejus vamzdi garsas nepasikeis isvis as kalbu apiue 1.8...
2.0 ir 2.5 jau vamzdis nepades ten du vamzdziai eina tai dazniausiai vieto katalizatoriaus du rezonatoriai statomi.

girdi nepriciom cia as buves ar nebuves service tu bent jau supranti ka zmogui siulai ar ne, taigi tu siulai vietoj katalyzo deti rezonatorius(as su tuo sutinku), o antra tu siulai jam deti vamzdi tai tu dabar paskaityk ka parasei nes tu cia nusisneki, ar bandei deti vamzdi nu krc pudaisi, jei nedesi ugnies gesintuvu(o) tu prarandi jega, nes dujos jau gaunasi per jega verciamos lauk ir prarandi tuo arklius ar aisku apie ka as kalbu dabar, pirma pats paskaityk savo posta ir nebenusisnekek

StandartinėParašytas: 03 Lap 2005, 21:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.27
Amžius:
54
Automobiliai:
BMW E36 328Ci
BMW e92 330d
BMW e90 320d
BMW K1200GT
1)Siaip galiu pranesti idomumo delei viena informacija,nelindus i teorijos gilumas,ispjovus gamiklini kataliza galia variklio netik nepadides,gali kai kuriais atvejais NET IR SUMAZETI....chia kalba viksta apie normaliai veikianti :wink:

2) legendas apie katalizus,ju nereikalinguma masinai,uzkimsima paleidzia dazniauisiau turintis is to bizni,visi duslintuvo remontnikai ...ir servisose tas pats....kai kazkoks nusiskundimas variklio darbui.... sako,kad pas jus katalizas turbut uzsikimses :lol: idomu,ka pradetu sakyti,jei ju nieks nesupirkinetu :wink:

3)katalizatorius tarnauja normalaus stovio varikliuje zymiai ilgiau nei kai kur pas mus skelbia,tikrai daugiau nei 100 tukstanchiu KM,svarbu pilti kokibiska benzina ir saugoti ji nuo smugiu,keramika vis del to..

StandartinėParašytas: 03 Lap 2005, 23:17 

E36Coupe kaip matau esi labai protingas sitoje srityje ir noreciau pakomentuot tavo atsakymo atveji kuri pazymejai NR 2.:"2) legendas apie katalizus,ju nereikalinguma masinai,uzkimsima paleidzia dazniauisiau turintis is to bizni,visi duslintuvo remontnikai ...ir servisose tas pats....kai kazkoks nusiskundimas variklio darbui.... sako,kad pas jus katalizas turbut uzsikimses idomu,ka pradetu sakyti,jei ju nieks nesupirkinetu "
Jei nzn tai ispjautas katalizatorius atiduodamas klientui ir jis su juo daro kanori:pasikabina vonioj,priduoda jo reikalas.
Dar neteko matyt,girdet kad servisas isemes katalizatoriu pasiimtu ji sau ir priduotu....

StandartinėParašytas: 03 Lap 2005, 23:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 328iC M52 95'06
F20 120D N47T 11'12
E36 318iS M42 93' ex
nu man rodos man taip padare, zalias buvau ir apie ji negalvojau - norejau bliarbimo problema isspresti. salia nestovejau, gali buti, kad jo ten ir nebuvo, o gali buti kad ir buvo. Negaliu garantuoti, bet visko gali buti... taip kad uztikrintai negalima garantuoti, kad taip imtu ir primygtinai siulytu pasiimti :twisted:

StandartinėParašytas: 04 Lap 2005, 00:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.27
Amžius:
54
Automobiliai:
BMW E36 328Ci
BMW e92 330d
BMW e90 320d
BMW K1200GT
for Bulkus

Dar neteko matyt,girdet kad servisas isemes katalizatoriu pasiimtu ji sau ir priduotu....

neeeeeeeeeee turbut ismeta :D :D :D pinigus,jumoristas tamsta esi

ir dar ....servisas-tai zmones,kure jame dirba ir kuriems,kaip ir mums visems reikia pinigu....

StandartinėParašytas: 04 Lap 2005, 10:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.05.09
Amžius:
39
Automobiliai:
E30 318is,e3032x?
man beveik kas diena tenka matyt katalyzo isemimo operacijas :D nu nzn aisku visiems pinigu reikia bet taip apgaudinet irgi nelabai gerai,bet kartais suvirintojai taip padaro kad net nepasakysi kaip iseme ta katalyza,uzvirina ir kas pirma kart mato ta bakeli nepastebes yra katalaske ar ne.
daugumoj garaziuku kur servisai yra 9 is 10 masinu ispjauna katalaskes

StandartinėParašytas: 04 Lap 2005, 10:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 328iC M52 95'06
F20 120D N47T 11'12
E36 318iS M42 93' ex
tai viskas atsiremia i finansus... Tik wa klausimas ar neives ir pas mus LT privalomus katalizatorius ir kaip tada atrodys bandymas vel ji ivirinti atgal :-( o del tu poros prarastu arkliu tai maza cia problema...
andrukaz rašė:
man beveik kas diena tenka matyt katalyzo isemimo operacijas :D nu nzn aisku visiems pinigu reikia bet taip apgaudinet irgi nelabai gerai,bet kartais suvirintojai taip padaro kad net nepasakysi kaip iseme ta katalyza,uzvirina ir kas pirma kart mato ta bakeli nepastebes yra katalaske ar ne.
daugumoj garaziuku kur servisai yra 9 is 10 masinu ispjauna katalaskes

StandartinėParašytas: 04 Lap 2005, 12:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.05.09
Amžius:
39
Automobiliai:
E30 318is,e3032x?
mes jau kaip ir ES,tai ten katalaskes tures but privalomos ir pas mus tas pats bus,man atrodo girdejau kad i kai kurias valstybes net zada neileisti arba imti tam tikra mokesti jei auto be katalaskes,bet cia klausimas kaip jie patikrins ar jinai yra?
darbe turim saab 9000i pas ji ispjauta katalaske,bet kai technikinej CO matavo viskas normoj buvo,nzn jeigu katalaskes ir padarys privalomas tada visi skubes nusipirkt ir isivirint arba ju imitacijas arba jau tuscius"isoperuotus"katalyzus :D

StandartinėParašytas: 04 Lap 2005, 21:13 

Bent jau mano servose katalizatorius atiduodamas klientui.kituose nzn kaip...pasitaiko kad klientas pats pasiulo:tipo sako kiek duotumet man uz jis....tipo jis tingi vezt...dar ispjaut reik....jei kainos abu tenkina tai taip ir daro....

StandartinėParašytas: 23 Sau 2006, 00:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.01.03
Amžius:
40
Tai Bulkus,davai taip ir padarom. paklausk tevo savo,ar imanoma. Tegu ispjauna man katalyza,ideda sukurini rezonatoriu ir pasiima katalyza sau.

StandartinėParašytas: 23 Sau 2006, 01:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.12.15
Automobiliai:
BMW E90 320d
Aš tai tikiuosi, kad greit ateis laikas, kai visiems, išėmusiems katalizatorius, šis veiksmas smarkiai atsirūgs.
Pvz. diferencijuos leidžiamą CA kiekį automobiliams su katalizatoriais ir be jų. Arba dar geriau, pradės reikalauti, kad automobiliai atitiktų EUROX normas (priklausomai nuo to, kada jie pagaminti).

StandartinėParašytas: 23 Sau 2006, 03:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 328iC M52 95'06
F20 120D N47T 11'12
E36 318iS M42 93' ex
tai kox pointas tureti ta katalizatoriu uz biesanas babkes, jei ismetamuju duju kenksmingu medziagu nevirsija normu? bereikalingai ismetami pinigai....
Edvinas rašė:
Aš tai tikiuosi, kad greit ateis laikas, kai visiems, išėmusiems katalizatorius, šis veiksmas smarkiai atsirūgs.
Pvz. diferencijuos leidžiamą CA kiekį automobiliams su katalizatoriais ir be jų. Arba dar geriau, pradės reikalauti, kad automobiliai atitiktų EUROX normas (priklausomai nuo to, kada jie pagaminti).

StandartinėParašytas: 23 Sau 2006, 10:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.29
Amžius:
47
prakalejas rašė:
tai kox pointas tureti ta katalizatoriu uz biesanas babkes, jei ismetamuju duju kenksmingu medziagu nevirsija normu? bereikalingai ismetami pinigai....

tai tu paziurek kokios normos ir paskui kiek CO buna ismetamosiose dujose po katalizatoriaus. Ziurek, kad neuzilgo nereiketu bekti i parduotuve pirkti to bereikalngo daikto, nes be jo su masina neapsimokes vazineti. Ir tas daiktas kainuos ne 150 lt (kaip lauzas), o 10 kartu daugiau

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 46 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery