Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 27 Lap 2024, 06:48

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 5039 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 336  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 14 Spa 2009, 15:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.10.08
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 530d 02' touring
sickdog rašė:

zinai tu manes visiskai nepazytsi o ka parasei apie mane nei melimetro tiesos. zinai ko gero esi pirmas kuris mane pavadino siauro mastymo zmogumi :D . zinok ziurejau as daug ka, ir blogo ir gero. tesiog dabar atejo toks metas kad randu daug idomesniu uzsiemimu nei visokio popso ziurejmas. nors transfomerisu ziurejau su malonumu :wink: .

pradek skaityti knygas.

Ne tave vadinau siauro mastymo zmogumi, tarp kitko cia.
Nu jei rasi man ta knyga, kuri suzaves, taip kad poto desimtis ju skaityciau, ok :)

StandartinėParašytas: 14 Spa 2009, 15:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.01
Amžius:
38
Automobiliai:
sold
jei verkei ziuredamas shawshank redemption, tai nera blogai. tai normalu manyciau, nes filmas palieka giliu jausmu. bet del to filmas nera blogas, anaptol. taip, ten nepanasu i transformerius. taip, ten nera tokiu efektu, nera robotu. taip, ten nera jaunu, karstu merginu apnuogintomis krutinemis. nera Camaro. bet jis ne tuom puikus.

StandartinėParašytas: 14 Spa 2009, 15:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
nu as jau neapsiimsiu garbes jumi rekomenduoti knigas :D . cia gal net dar individualiau nei filmai.

pats pradejau skaityti savo malonumui Wiedźmin (aka Witcher) A.Sapkovskis. 10 tomu parsisiunciau. nzn ar visi bus Witcher, bet kokios 6 tai tikrai apie ji. man labai patinka stilsitika kaip viskas parasyta, is pradziu netgi gavau sioki toki soka nes tikejausi visiskai ne to :D .

beje kiek zinau sitos knygos yra iki siol nesiverstos i anglu kalba :)

StandartinėParašytas: 14 Spa 2009, 16:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.10.08
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 530d 02' touring
edvinb rašė:
jei verkei ziuredamas shawshank redemption, tai nera blogai. tai normalu manyciau, nes filmas palieka giliu jausmu. taip, ten nepanasu i transformerius. taip, ten nera tokiu efektu, nera robotu. taip, ten nera jaunu, karstu merginu apnuogintomis krutinemis. nera Camaro. bet jis ne tuom puikus.

O man to ir nereikia, kad filmas butu puikus, nesakau, kad to nemegstu, cia jau tu turi problemu jei to nemegsti. Ne tas filmas, kur reiketu verkti, kaip ir sakau ydomu, kaip jis ten genialu plana sugalvojo, pabegt is kalejimo, plaktuku prasikirsdamas siena ir plakatu uzdengdamas visa tai. :) tiesiog, siais laikais, man tai jau juokingai atrodo, i akmens amziu labiau panasu.
O Shining patiko? Noreciau suzinoti kuom?

StandartinėParašytas: 14 Spa 2009, 16:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.10.08
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 530d 02' touring
sickdog rašė:
nu as jau neapsiimsiu garbes jumi rekomenduoti knigas :D . cia gal net dar individualiau nei filmai.

pats pradejau skaityti savo malonumui Wiedźmin (aka Witcher) A.Sapkovskis. 10 tomu parsisiunciau. nzn ar visi bus Witcher, bet kokios 6 tai tikrai apie ji. man labai patinka stilsitika kaip viskas parasyta, is pradziu netgi gavau sioki toki soka nes tikejausi visiskai ne to :D .

beje kiek zinau sitos knygos yra iki siol nesiverstos i anglu kalba :)

Nu nezinau, va drauge sedi salia irgi sako, paskaityk, tikrai yra ydomiu knygu. Reikes gal kazka pabandyt. Bet nezinau ar uzteks kantrybes :)

StandartinėParašytas: 14 Spa 2009, 16:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.10.08
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 530d 02' touring
P.s. dar prisiminiau, filmas tikrai, kuris turetu buti virshuneje, green mile, tikrai, kai pirma kart ziurejau, tai buvo sunku laikyti asaras :)) Kodel jo cia niekas nepamini, o kazkokius shawshank redemption. Tikrai, geresnis filmas, edvinb pasakyk...
Berniukas su dryzuota pizama...

Paskutinį kartą redagavo undying 14 Spa 2009, 16:07. Iš viso redaguota 1 kartą.

StandartinėParašytas: 14 Spa 2009, 16:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.01
Amžius:
38
Automobiliai:
sold
undying rašė:
O man to ir nereikia, kad filmas butu puikus, nesakau, kad to nemegstu, cia jau tu turi problemu jei to nemegsti. Ne tas filmas, kur reiketu verkti, kaip ir sakau ydomu, kaip jis ten genialu plana sugalvojo, pabegt is kalejimo, plaktuku prasikirsdamas siena ir plakatu uzdengdamas visa tai. :) tiesiog, siais laikais, man tai jau juokingai atrodo, i akmens amziu labiau panasu.
O Shining patiko? Noreciau suzinoti kuom?

bet juk ir ne tame esme, kaip jis pabego? kodel neatkreipei demesio i ju ypatinga draugyste? ten buvo tikrai kilnumas, garbe, istikimybe... tikra draugyste, kokiu siais laikais reta.

green mile pamirsau irgi, bet 10/10

StandartinėParašytas: 14 Spa 2009, 16:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
jo green mile buvo geras filmas, bet man labiau patiko forestas gumpas, anas gausiau mane sugraudino. kelsi kartus ziurejau.

StandartinėParašytas: 14 Spa 2009, 16:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.10.08
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 530d 02' touring
edvinb rašė:
bet juk ir ne tame esme, kaip jis pabego? kodel neatkreipei demesio i ju ypatinga draugyste? ten buvo tikrai kilnumas, garbe, istikimybe... tikra draugyste, kokiu siais laikais reta.

green mile pamirsau irgi, bet 10/10

Atkreipiau demesi, manes tas nesuzavejo, bet vel gi, ar tai turetu buti pagrindinis kriterijus, gerai, atsiimu zodzius jog sakiau kad [CENZŪRA], bet tikrai, ne tas filmas, neturi jis to, kas griebia uz sirdies,ir priverstu, verkti ir dvylikameti berniuka ir 90mmeti senuka, kartais paprastumas labiau zavi.

StandartinėParašytas: 14 Spa 2009, 16:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.10.08
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 530d 02' touring
sickdog rašė:
jo green mile buvo geras filmas, bet man labiau patiko forestas gumpas, anas gausiau mane sugraudino. kelsi kartus ziurejau.

neteko matyti, siandien vakare paziuresiu.

StandartinėParašytas: 14 Spa 2009, 23:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.17
Amžius:
18
Automobiliai:
11’ F10 535iX
19' RX350 F Sport
Sian ziurejau TAKING PELHAM 123, kazkas rase, kad demesio nevertas filmas, o as drisciau papriestarauti [-X

StandartinėParašytas: 14 Spa 2009, 23:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.01
Amžius:
38
Automobiliai:
sold
s4crificed rašė:
Uo, transformerių DVD išėjo, reik siųstis :lol:

Ai dar čia kažkurį vakarą žiūrėjau Crash. Toks visai nieko, apie persipinančias atskiras istorijas. Prie ypatingų nepriskirčiau, bet laiko gaila irgi nebuvo. kokius 7/10 duočiau

crash tikrai neprastas :) ludacris ten vaidina =D> man patiko kaip ten gerai rasizmas isdetas i suns dienas :)

StandartinėParašytas: 15 Spa 2009, 22:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.17
Amžius:
18
Automobiliai:
11’ F10 535iX
19' RX350 F Sport
Copland (1997). De Niro, Stallone...
Sian per tv1 ziurejau, gera klasika.

StandartinėParašytas: 15 Spa 2009, 22:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.07.02
Amžius:
35
Automobiliai:
E60 530d
E46 330d
Na kinomanai..patarkit koki filma verta paziureti su panele salta rudenelio vakara ? :)

StandartinėParašytas: 15 Spa 2009, 23:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.04.29
bortuku grandytojas rašė:
Na kinomanai..patarkit koki filma verta paziureti su panele salta rudenelio vakara ? :)

jei rimta filma tai Eyes Wide Shut

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 5039 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 336  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery