Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 20 Lap 2024, 06:35

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 22 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 20 Sau 2006, 22:58 

Skaitinejau foruma, bet tokios temos kaip ir neradau. Pas mane jau senai esu pastbejes kad kazkaip ytartinai rodo benzino likuti bake ir siandien tai yvyko. Atejau i masina pasuku rakteli lempute sviecia, cia po paskutinio vaziavimo kaip pastaciau taip ir sviete, po to dar keleta kartu buvau ijunges ir isjunges degima ir po kokio pusvalandzio vel ijungiau ir ziuriu, kad rodo beveik 20ltr. Tai dabar taip ir likau nesuprates kiek yra bake, ar kokie 5ltr ar tie 20ltr. Gal patartumet nuo kur reikia pradeti ieskoti bedu ir kaip sutvarkyti kad rodytu gerai, o ne viena kart lempute degtu, o kita kart jau 20ltr rodytu?

StandartinėParašytas: 20 Sau 2006, 23:21 

The same problem to me!!! :roll:

StandartinėParašytas: 21 Sau 2006, 00:06 

Tipo tau nejudinant masina taip buna?Man buna,kad pavyzdziui pastatai masina ant kokio mini bortelio,ir tada gal 10ltr sen ten sumeluoja.Siaip garaze stovint tokiu fintu neteko matyti.Ai,tiesa,daug kam taip buna,kai bake lieka ~15ltr benzo.

StandartinėParašytas: 21 Sau 2006, 00:07 

masina buna lygioje vietoje...o kai buna netolygioje padetyje tai savaime aishku kad parodymais bus klaidingi... :roll:

StandartinėParašytas: 21 Sau 2006, 00:17 

o man masina pries pastatant i garaza dege lempute ir ji stovejo apie savaite garaze nevazinejama, o siandien po keliu degimo kartu ijungimu parode beveik 20 ltr benzino

StandartinėParašytas: 21 Sau 2006, 00:21 

Nesveika, taip palikineti apytusti baka. Pareiti gali siurbliukas. Jei parodymai grybauja, uzpilkit daugiau kuro. Po antro ar trecio pylimo turetu viskas normalizuotis

StandartinėParašytas: 21 Sau 2006, 00:28 

tradicine beda :lol:
zmona dusinau - kad nakti numyne ir kuro pripyle, nes vakare tingejau uzsipilti :lol: nes palikau, beveik ant 0, o radau ~ 20L :shock:
o po to supratau, kad pludei batai, nors pildavau po pina baka, bet vistiek uzsilenke(cia apie E34) :evil:
E39 l.panasu i pabaiga link nulio, po uzvedimo ~ 20L - ziuriu i kilometraza ir vairuoju, beveik, ramus :lol:

StandartinėParašytas: 21 Sau 2006, 00:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 328iC M52 95'06
F20 120D N47T 11'12
E36 318iS M42 93' ex
ech... uzpili pilna baka ir nuresetini kilometraza. Zinai kiek masiniukas valgo ir skaiciuoji kiek liko. Ka sutaupysi ipildamas po truputi? vis tiek pravazinesi...

StandartinėParašytas: 21 Sau 2006, 00:39 

prakalejas rašė:
ech... uzpili pilna baka ir nuresetini kilometraza. Zinai kiek masiniukas valgo ir skaiciuoji kiek liko. Ka sutaupysi ipildamas po truputi? vis tiek pravazinesi...

hmm skaiciuoji?:)

StandartinėParašytas: 21 Sau 2006, 00:40 

Pas mane skydelis parejes. Daviau pazistamui remontuoti. Tas neskuba. Tai as, antra menesi be skydelio vazineju. Kas diena vaziuoju apie 50km. Tai kasdiena pilu uz 20lt kuro. Po menesio bakas pilnas. Net ant sirdies gera

StandartinėParašytas: 21 Sau 2006, 11:59 

na as kiek pastebejau jei kjuro yra daugiau negu 20ltr. tai rodo pakankamai gerai o jei ~15-10ltr. pradeda grybaut.o paslaptis yra manau tame kad bakas tai padalintas i dvi dalis vienoj pusej kardano ir kitoj tai cia beda manau ir yra

StandartinėParašytas: 21 Sau 2006, 22:12 

Liofka rašė:
na as kiek pastebejau jei kjuro yra daugiau negu 20ltr. tai rodo pakankamai gerai o jei ~15-10ltr. pradeda grybaut.o paslaptis yra manau tame kad bakas tai padalintas i dvi dalis vienoj pusej kardano ir kitoj tai cia beda manau ir yra

jo, pas mane irgi tas pats

StandartinėParašytas: 24 Sau 2006, 00:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.13
Amžius:
48
Automobiliai:
E60 530d
pasiklydesbmw rašė:

E39 l.panasu i pabaiga link nulio, po uzvedimo ~ 20L - ziuriu i kilometraza ir vairuoju, beveik, ramus :lol:

Cia kolega galite labai apsigauti. Man taip buvo - baigesi kuras. O viskas rode kad dar apie 200 nuvaziuosiu. Kai masina pasikrate ant tralo - uzsidege ir lempute ir rodykle nukrito prie nulio..

M

StandartinėParašytas: 28 Kov 2006, 18:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.17
Amžius:
40
Automobiliai:
ex E36 320 M52 94'
E46 M47tuD20 03'
kas gali buti, pas mano drauga benzino rodykle pakyla iki pirmo bruksniuko ir sustoja... Lepute dega.

Tai gal cia plude pavargo? Ar kazkas su skydeliu? Ir dar kai vaziuoji, sake, kad kazkoks garsas yra lyg troselio sukimosi. Bet spidometras juk elektroninis... Kazkokios nesamones... :)

BMW E36 91 M40

StandartinėParašytas: 28 Kov 2006, 18:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.01.15
Amžius:
45
Automobiliai:
E46 330D
jei yra OBC galima per ji paziureti pas E34 spaudi 1000 ir 10 ir 07, parodo benzino kieki bake, jei 06 momentine pludes padeti 8)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 22 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: