Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 18 Lap 2024, 05:58

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 68 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 06 Spa 2009, 14:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.07.07
Amžius:
40
VERBUKAS rašė:
nu kiek zinau dbr zymi čia o ne e.tai kam jusu manymu reikalinga čia kategorija jei turi c?vairuodamas transporto priemone c kategorijos svorio kategorijoj prie jos gali kabint maza priekabute jei sugebesi o jei nori kabint didele priekaba(puspriekabe)tai eini laikyt čia.analogiskai gaunasi su be ir de.

taigi rašiau kad e kategorija ir yra ta didelė priekaba. o prie ko jau ja kabint galima tai prie to kokia kategoriją turi, ta mažą priekabėlę ir be E kategorijos galima tempt pagal mane.

StandartinėParašytas: 06 Spa 2009, 16:17 

beveik pats atsakiai y klausima.nu tarkim e yra ta priekaba kad tau but lengviau suprast.tarkim turi c kategorija ir nori kabint priekaba.nu tai eini laikyt ta e raide ir islaikes gauni junginy čia.turedamas c kategorija turi gaut prie jos e kad galetum vilkt priekaba.analogiskai turi b kat ir jei nori vilkt priekaba eini laikyt e raide ir gauni junginy be tas pats su autobusu.sastato junginys.

StandartinėParašytas: 06 Spa 2009, 18:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.07.07
Amžius:
40
VERBUKAS rašė:
beveik pats atsakiai y klausima.nu tarkim e yra ta priekaba kad tau but lengviau suprast.tarkim turi c kategorija ir nori kabint priekaba.nu tai eini laikyt ta e raide ir islaikes gauni junginy čia.turedamas c kategorija turi gaut prie jos e kad galetum vilkt priekaba.analogiskai turi b kat ir jei nori vilkt priekaba eini laikyt e raide ir gauni junginy be tas pats su autobusu.sastato junginys.

tai ir sakau jaigu turiu B ir C kategorijas ir laikau E tai išlaikęs gaunu čia ir BE... ta prasme kad išlaikius čia nereikia atskirai dar eit laikyt BE ?

StandartinėParašytas: 06 Spa 2009, 20:43 

nu turiu minty kad gali ir leist su ta be vairuot jei čia issilaikysi bet tingiu jau aiskintis.man instruktorius sake kad ne nebent pats nzn ka kalba.manau nuvaziuok y regitra ir ten tikrai suzinosi.

StandartinėParašytas: 06 Spa 2009, 20:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.07.07
Amžius:
40
VERBUKAS rašė:
nu turiu minty kad gali ir leist su ta be vairuot jei čia issilaikysi bet tingiu jau aiskintis.man instruktorius sake kad ne nebent pats nzn ka kalba.manau nuvaziuok y regitra ir ten tikrai suzinosi.

vat tame ir bėda kad toj regitroj kiek žmonių tiek ir nuomonių :D instruktoriai, policija, informacija ir pan visi skirtingai šneka :D tai būtų įdomu kokį įstatymą apie tai ištraukt :)

StandartinėParašytas: 06 Spa 2009, 22:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.14
Amžius:
40
Automobiliai:
E61
Turedamas seno pvz.teises su A, B, C, D, E keiciant i naujo pvz. gauni iskart visas kategorijas :!: Anksciau kad temt priekaba sunkesne nei 750kg arba dviase reikeo turet E kategorija,o dabar nesamoniu pridare kad pinigu uzdirbt.Kaip tu laikisi idomu ant BE ? :mrgreen: Jeigu nori sia kategorija turet tai turi čia laikit iskart,nes BE neks nemoko kiek zinau,net egzu nera tai kategorijai laikit.Draugai laike egza pries pusmeti,norejo BE turet o teko čia islaikit,nes visos mokiklos ir regitra ragus pastate del BE.Kaip siai dienai yra dar "nevkurse",kai pamatisiu zmogu susijusiu su teisem tai parasisiu visa "rasklada". :wink:

StandartinėParašytas: 07 Spa 2009, 11:17 

dede keite senas teises y naujas.senosios buvo pilnai uzymetos a b c d e.naujas gavo a b be c čia ir d kiek pamenu bet tikrai ne visas.vienu zodziu jei issilaikysi čia tai matyt gausi ir be.tuscia diskusija kai laikysi tai ir pamatysi kaip bus.

StandartinėParašytas: 07 Spa 2009, 12:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.07.07
Amžius:
40
VERBUKAS rašė:
dede keite senas teises y naujas.senosios buvo pilnai uzymetos a b c d e.naujas gavo a b be c čia ir d kiek pamenu bet tikrai ne visas.vienu zodziu jei issilaikysi čia tai matyt gausi ir be.tuscia diskusija kai laikysi tai ir pamatysi kaip bus.

didkusija netuščia nes nežinau kaip toliau elgtis. man iš esmes labiau reikalinga DE kategorija, tai jau laikant čia aš negaunu DE tada man ta čia net nereikalinga o iškarto po D einu laikyt DE....

StandartinėParašytas: 07 Spa 2009, 12:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.07.07
Amžius:
40
dar vienas klausimas kaip supranst tokias teisias? čia be B kategorijos gavo iškarto BE ?

Prikabinti failai:
vpreversas.gif
vpreversas.gif [ 58.32 KiB | Peržiūrėta 5267 kartus(ų) ]
StandartinėParašytas: 07 Spa 2009, 12:51 

nu issilaikes čia tikrai negalesi vairuot de.pirma d o paskui de.zikim viska is eiles o ne iskart perkopt per kelias kategorijas.vienu zodziu varuotojo teises buvo daug padoresnes.dbr matyt is norejimo padaryt mandriau padare sudiniau

StandartinėParašytas: 07 Spa 2009, 12:56 

norejau parasyt anksciau teises buvo daug padoresnes.kaip gali gaut be iskart be b?tai kam as laikiau c jei man reikia iskart čia.kazkokia nesamone

StandartinėParašytas: 07 Spa 2009, 12:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.07.07
Amžius:
40
VERBUKAS rašė:
nu issilaikes čia tikrai negalesi vairuot de.pirma d o paskui de.zikim viska is eiles o ne iskart perkopt per kelias kategorijas.vienu zodziu varuotojo teises buvo daug padoresnes.dbr matyt is norejimo padaryt mandriau padare sudiniau

paaiskinsiu:
aš laikau C kategorija, tada laikysiu D kategoriją, ir po to mastau ka daryt, jai išlaikes dar čia negausiu DE, tada čia net nelaikau o iškarto po D kategorijos einu laikyt DE....

StandartinėParašytas: 07 Spa 2009, 12:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.07.07
Amžius:
40
VERBUKAS rašė:
norejau parasyt anksciau teises buvo daug padoresnes.kaip gali gaut be iskart be b?tai kam as laikiau c jei man reikia iskart čia.kazkokia nesamone

tai va aš irgi žiūriu į tas teisias ir nesuprantu vapšė nieko. kad bent būtų kas normaliai gali paaiškint.... o db kiek pareigūnų ar žmonių - tiek ir nuomonių...

StandartinėParašytas: 07 Spa 2009, 13:01 

ai supratau ko tu nori bet sito tikrai nzn.parasyk el laiska y kokia vairavimo mokykla ir paklausk.ten tikrai turi zinot.

StandartinėParašytas: 07 Spa 2009, 13:07 

mane ir biesas ima kad nedaibiau laikyt čia.kai laikiau c tai siule d1 uz 300lt issilaikyt bet atsisakiau.gozelis esu dbr turiu b ir c.nu aisku b yra svarbiausia.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 68 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery