Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 28 Lap 2024, 18:49

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 16 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 05 Spa 2009, 14:40 

Auto: E39 530D 2002 m. Automatas

Sveiki, nerandu temu su konkreciai tokia problema: Uzvedu varikli ir praejus sekundei po uzsikurimo islenda slykstokas trumpas kaip metalo i metala kazko subyrejimo ar pradrozimo garsas. Ir is kart dingsta. Toliau viskas ok, kolkas vaziuoju. Servise dar nebuvau, jei kam buvo tokia problema gal pakomentuotumet, nesinori kad isdurtu.

StandartinėParašytas: 05 Spa 2009, 14:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.02
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 523i 98`
M52B25, Steptronic
gal bendeksas jau pasibaige.

StandartinėParašytas: 05 Spa 2009, 16:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.04.20
Automobiliai:
E39 530d
Pas mane tas pats, bet kazkaip nesuku del to galvos :)

StandartinėParašytas: 05 Spa 2009, 16:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.27
Amžius:
54
Automobiliai:
BMW E36 328Ci
BMW e92 330d
BMW e90 320d
BMW K1200GT
Starteris...............

StandartinėParašytas: 05 Spa 2009, 16:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.07.07
Amžius:
40
pakartosiu ir trečia kartą :D starterio bendeksas :) remonto orentacinė kaina 50 - 200lt. kolkas nesuk galvos ir važinėk, kai ateis diena kada neužkursi auto arba pradės prastai dirbt starteris tada jau gali pradėt tvarkyt, arba kitas variantas tvarkyt db ir tikėtis kad nieko blogo ten nėra ir pavyks išsisukt su kuo mažesnėm išlaidom laiku taisant dar nespėjusį galutinai sudilt starterį.

StandartinėParašytas: 05 Spa 2009, 16:34 

Gedas666 rašė:
pakartosiu ir trečia kartą :D starterio bendeksas :) remonto orentacinė kaina 50 - 200lt. kolkas nesuk galvos ir važinėk, kai ateis diena kada neužkursi auto arba pradės prastai dirbt starteris tada jau gali pradėt tvarkyt, arba kitas variantas tvarkyt db ir tikėtis kad nieko blogo ten nėra ir pavyks išsisukt su kuo mažesnėm išlaidom laiku taisant dar nespėjusį galutinai sudilt starterį.

Kazkodel nuojauta kuzda apie rimtesne beda, jeigu tik tiek tai tada butu kazkas nuostabaus.
Nes sita masina mane baigia ismelzti :shock:
Man vienas zmogus buvo aiskines apie kazkoki laisvuma, kadangi automatas tai ten su smagraciu problemos. As tiksliai nepamenu.
Patikino kad garsas ale ne is starterio..

StandartinėParašytas: 05 Spa 2009, 21:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.06.07
Amžius:
40
pas mane lygiai toks pat garsas. klausausi jo turbut kokius metus jau :) kai atsisakys vaziuoti, tuomet ir ziuresiu :D

StandartinėParašytas: 05 Spa 2009, 23:17 

Na as irgi jau klausausi gera pusmeti, ale ir geda kad bmw, o skamba kaip skarbonke :]
Plius as esu isitikines, kad kai ateis ziema, tai paliubomu liksiu be masinos kai bus salciausios dienos, jau turejau toki bajeri praejusia ziema ..
Nu zodziu paieskosiu kas nuimtu starteri ir paziuretu, gal tikrai tik bendikso problema

StandartinėParašytas: 05 Spa 2009, 23:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.07.07
Amžius:
40
doodzius rašė:
Na as irgi jau klausausi gera pusmeti, ale ir geda kad bmw, o skamba kaip skarbonke :]
Plius as esu isitikines, kad kai ateis ziema, tai paliubomu liksiu be masinos kai bus salciausios dienos, jau turejau toki bajeri praejusia ziema ..
Nu zodziu paieskosiu kas nuimtu starteri ir paziuretu, gal tikrai tik bendikso problema

patarčiau geriau nekišt nagų ten.... važinėk ir nesuk galvos, o jai jau auto taip tave melžia tai gal geriau tu ja parduok ir nusipirk kažką mažiau skausmingo tavo piniginei...

StandartinėParašytas: 05 Spa 2009, 23:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.01
Amžius:
38
Automobiliai:
sold
Gedas666 rašė:

patarčiau geriau nekišt nagų ten.... važinėk ir nesuk galvos, o jai jau auto taip tave melžia tai gal geriau tu ja parduok ir nusipirk kažką mažiau skausmingo tavo piniginei...

cia kur kas rase? :lol:

StandartinėParašytas: 05 Spa 2009, 23:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.07.07
Amžius:
40
doodzius rašė:

Kazkodel nuojauta kuzda apie rimtesne beda, jeigu tik tiek tai tada butu kazkas nuostabaus.
Nes sita masina mane baigia ismelzti :shock:
Man vienas zmogus buvo aiskines apie kazkoki laisvuma, kadangi automatas tai ten su smagraciu problemos. As tiksliai nepamenu.
Patikino kad garsas ale ne is starterio..

čia sakė :D

StandartinėParašytas: 05 Spa 2009, 23:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.10
Amžius:
39
Automobiliai:
E39 530i M54 02'
Ex E36 328i M52 99'
Ex E39 530d M57 99'
Ex E30 316i m40 90'
pasiskolink starteri is lauzyno, isimk savo, idek kita ir suzynosi ar jis kaltas, servize as mokejau 100lt uztai kad iseme ir idejo, pati starteri pats veziojau tvarkyt ir ieskojau daliu, isimti ji nera labai lengva, bet nera ir labai sunku, reik turet plona ranka ir reikiamus irankius (galvutes, raktelius)

StandartinėParašytas: 05 Spa 2009, 23:46 

Gedas666 rašė:

Pozna, apsizenyjau as su ja po variklio kapitalinio :)
dabar jinai atidirbs man uz kancias padla

StandartinėParašytas: 05 Spa 2009, 23:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.10
Amžius:
39
Automobiliai:
E39 530i M54 02'
Ex E36 328i M52 99'
Ex E39 530d M57 99'
Ex E30 316i m40 90'
kas ieina i ta kapitalini ? dar ne velu issiskirti, nes jei tas tavo kapitalinis tik tarpines pakeitimas tai lauk nauju ligu :)

StandartinėParašytas: 06 Spa 2009, 00:00 

sanimda rašė:
kas ieina i ta kapitalini ? dar ne velu issiskirti, nes jei tas tavo kapitalinis tik tarpines pakeitimas tai lauk nauju ligu :)

Nu ne, smagiau buvo :)
Man oro kolektorius subyrejo, naujesni varikliai turi ten jame voztuvus kazkokiu plastmasinius.
Tai pilna programa uzsikure su galvos slifavimu, voztuvai, kolektoriaus modifikacija, du purkstukai dar prie progos.
Zodziu samata buvo tikrai ilgoka :)

Nu cia atskira jau tema seip

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 16 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume