Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 03 Vas 2025, 07:55

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Šioje vietoje nauji forumo dalyviai gali diskutuoti apie taisykles bei tvarką šiame forume, uždavinėti klausimus.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 447 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 30  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 04 Spa 2009, 22:29 

laba. prisitatytsiu ir as. katik issilaikiau teises, nusipirkau masina ir isireginau i bmw klubo foruma :D kadangi mane apgavo perkant masina, tai va ir turiu ne 3 guoli, o 3 BMW :D

StandartinėParašytas: 04 Spa 2009, 22:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.09
Amžius:
43
BMWCherry rašė:
laba. prisitatytsiu ir as. katik issilaikiau teises, nusipirkau masina ir isireginau i bmw klubo foruma :D kadangi mane apgavo perkant masina, tai va ir turiu ne 3 guoli, o 3 BMW :D

Labas.Patikek neapgavo taves :D

StandartinėParašytas: 04 Spa 2009, 22:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.03
Amžius:
49
Automobiliai:
g30 530e B48 hybrid '18
na mazdaug issivaizduoju kaip tai ivyko: seimos nariai po ilgu diskusiju nutare kad tinkamiausias automobilis seimai golf3. sekancia diena vyras isejo automobilio ir grizo su E36.

StandartinėParašytas: 04 Spa 2009, 22:46 

DmK rašė:
na mazdaug issivaizduoju kaip tai ivyko: seimos nariai po ilgu diskusiju nutare kad tinkamiausias automobilis seimai golf3. sekancia diena vyras isejo automobilio ir grizo su E36.

seimoj esu tik as(mama) ir dukra :D as isejau pirkti 3golfo, kad negaila butu sudauzyt, kaip pirmos masinos. o gryzau su very chery :D E36 :D sake panasu :D

StandartinėParašytas: 04 Spa 2009, 22:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.03
Amžius:
49
Automobiliai:
g30 530e B48 hybrid '18
na sekmes eksploatojant! buvo panasus atvejis, ejo zmogus jettos pirkti o grizo su 524td, sake irgi dyzeline :mrgreen:

StandartinėParašytas: 04 Spa 2009, 23:03 

DmK rašė:
na sekmes eksploatojant! buvo panasus atvejis, ejo zmogus jettos pirkti o grizo su 524td, sake irgi dyzeline :mrgreen:

man tai vietoj tdi gavo benzas eilinis :D bet ima tiek pat :D

StandartinėParašytas: 05 Spa 2009, 10:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.03.18
bet trauka tai ne ta pati ;) beja sveika prisijungus ;)

StandartinėParašytas: 05 Spa 2009, 11:39 

Edvardutis rašė:
bet trauka tai ne ta pati ;) beja sveika prisijungus ;)

na to nzn praktiskai nes nebandziau :D o teoriskai kuom skiriasi? nes imant skaiciukus tai 66kw zejau, o cia 75 kw. tipo turetu but sustriau :D bet kiek zinau pas dyzelius sukimo momentas didesnis.

StandartinėParašytas: 05 Spa 2009, 11:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.03.18
Nu tavo kompaktas siektiek galingesnis uz 1.9tdi golfa, svoris galima sakyt tas pats :) Beto benzinas labiau reaguoja i akseleratoriaus pedala :) Seip tai cia labai gerai padarei, kad pirkai ne golfa :) Nors jei kalbant apie 1.9tdi - tai geri motorai (sanaudos ~6l/100km/h).

P.S. paliekam sita tema naujokams :)

StandartinėParašytas: 05 Spa 2009, 11:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.03.18
beto kai sakei ima tiek pat :) tai paskaiciuok dyzelino ir benzino kainas, skirtumas kainoje bus tikrai didelis :) Pvz pats dyzeli gaudavau po 2lt ir pigiau jei dar kokia zymeta :) O benzino, nei gausi, nei ka, o degalinej berods dabar 3,66Lt

StandartinėParašytas: 26 Lap 2009, 22:35 

Sveiki. BMW ,,liga" uzsikreciau pries pora meteliu. Uzmaciau internete 524td 86m., nutariau paimt, pavazinejus, pradejo traukt prie sito modelio kazkaip, tai va, iki po siai dienai tebeturiu rykliuka, tik kita, nes ano jau motoriukas buvo pavarges, tai nutariau parduot i geresniu mechaniku rankas... :lol: Tai va, turiu E28 2.4 litro turbo dyzeliuka, kuriuo labai dziaugiuos, forume tikuosi surasiu visus atsakymus i kilusius klausimus... =D>

StandartinėParašytas: 12 Gru 2009, 14:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.12.12
Automobiliai:
E46 330D 01
sveiki.esu Mindaugas man 27,per savo trumpa vairavimo staza teko pavairuoti nemazai auto,bet tik ne bmw,nes i juos ziuredavau skeptiskai,kol neprisedau ir neparagavau sio malonumo.neseniai isigyjau savo bavara 330d,isimylejau iskarto i si zveri ir i nieka dabar nekeisciau sio auto [-X .noreciau padekoti visiems uz aktyvu dalyvavima forume sio auto myletojams,nes reikalingos info labai daug radau =D>

StandartinėParašytas: 29 Gru 2009, 19:47 

Sveiki, kolegos :)

Karts nuo karto užsuku į forumą pasiskaityti, bet šiandien nusprendžiau prisijungti ir pasidalinti savo automobiliniais džiaugsmais ir rūpesčiai. Varuoju E34 kėbulo penktuką, variklis 2,5l (141kw) automatas, pagaminta 1990m. 11 mašinos savininkas nuo 2006m. (mano pirmoji ir mylimiausia).

Pasidžiaugsiu šiandien pravariau technikinį švariai :D Per apžiūrą nusistebėjo kaip gerai važiuoklė sutvarkyta:).

Trumpa šių metų reziumė:

Nauji priekiniai amortizatoriai (monro) plius laikikliai
Trys babinos (iš šroto) nes buvo neaiškios Taivanietiškos
Naujos žvakės
Galinės stabdžių kaladėlės
Sutvarkytas rankinys plius naujos kaladėlės
Įpresuotas galinio rato vairuotojo pusės naujas guolis
Priekinio rato kairės pusės šarnyro plius laikiklio keitimas
Galinio kairės pusės rūko žibinto nauja lemputė
Skersinė traukė traukės antgalis
Stabil. traukė
Žinoma ir geometrijos suvedimas

Stengiausi dėti vien naujas dalis (išskyrus babinas) ne pačias brangiausias bet patikimas:). Negalvokite, kad mašina dažnai genda, tiesiog pereitais metais nieko išskyrus tepalus praktiškai nereikėjo keisti.

Metu nelaimė:

Spalio mėnesį vagys bandė nusukti ratus. Važiavau į Kauną Fotografuoti nėščios moters, magistralėje pasigirdo neaiškūs garsai. Mašina buvo tik ką po galinio guolio keitimo. Tad nė minties nekilo, kad ratas neprisuktas. Servizo klaida atkrito, nes tikrinau po guoliuko presavimo. Išvada kažkas bandė "nuknisti" mano ratą bet matyt kažkas sutrukdė.

Po savaitės stovėjimo, kai buvo Lietuvoje -16 ir pan. mašina užsikūrė be problemų :). Smagu, kai grįžus iš Suomijos tave pasitinka murkimas:)

Štai tokie penktuko metai:)

Malonu susipažinti - Martynas:). Linkiu visiems smagiai sutikti Naujus ir saugiai vairuoti.

StandartinėParašytas: 21 Sau 2010, 15:04 

Sveiki,
Esu naujokas. nesuprantu kur man rasti savo masinos kebulo koda (ta E...). Padekit prasau.

StandartinėParašytas: 21 Sau 2010, 15:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.25
Amžius:
34
Automobiliai:
E36 320i 93'
E38 728iA 98'
Algimantas rašė:
Sveiki,
Esu naujokas. nesuprantu kur man rasti savo masinos kebulo koda (ta E...). Padekit prasau.

Sveikas, tau padės: http://www.ultimatespecs.com/?option=4&brand=11

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 447 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 30  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery