Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 24 Lap 2024, 01:28

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 456 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 31  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 29 Rgs 2009, 11:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.17
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 530d M57 03'
gal kas gali pasakyt kodel tie priekiniai stabdziu diskai netaip atrodo kaip turetu?

StandartinėParašytas: 29 Rgs 2009, 12:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.08.12
Amžius:
56
Automobiliai:
E39 540 96'
Nu matai,atkrenta-neatkrenta.Jeigu jau tikrinsi,tai del viso pikto pasitikrink ir tuos kurie atkrenta.O tei dyskai atrodo ne taip kaip turėtu pagal mane todel,kad greičiausiai iš labai kieto metalo padaryti ir kaladėlės nesugeba normaliai jų prišlifuot.Arba kaladėlės labai kietos.Pabandyk nuėmęs pratekint ir kaladėles pašlifuot truputi.Matai madžiagos struktūra tikriausiai tokia kad pakaitus labai sukietėja.Nėra minkštumo. Šiaip kada viskas sutinka,tai turėtum i dvi savaites kartą ratus plaut,nes nuo kaladėlių darbo apsineša.

StandartinėParašytas: 29 Rgs 2009, 12:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.17
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 530d M57 03'
lachūdra rašė:
Nu matai,atkrenta-neatkrenta.Jeigu jau tikrinsi,tai del viso pikto pasitikrink ir tuos kurie atkrenta.O tei dyskai atrodo ne taip kaip turėtu pagal mane todel,kad greičiausiai iš labai kieto metalo padaryti ir kaladėlės nesugeba normaliai jų prišlifuot.Arba kaladėlės labai kietos.Pabandyk nuėmęs pratekint ir kaladėles pašlifuot truputi.Matai madžiagos struktūra tikriausiai tokia kad pakaitus labai sukietėja.Nėra minkštumo. Šiaip kada viskas sutinka,tai turėtum i dvi savaites kartą ratus plaut,nes nuo kaladėlių darbo apsineša.

nu velnias zino, bet va kaladeles visos vienodos, o gale matai viskas ok, beto tikrai ratu kaledeliu dulkes neapnesa smarkiai, beto stabdziai geri lb.

StandartinėParašytas: 29 Rgs 2009, 13:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.02
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 523i 98`
M52B25, Steptronic
is foto sunku spresti, kai as sau tekinau galinius diskus, tai po tekinimo irgi panasiai atrode, gal del to, kad diskas yra senas ir paveiktas rudziu, tai cia mano atveju. Jeigu gerai stabdo, tai nesukciau galvos.

Gal tu su ta masina mazai vazineji?

Del drebejimo, kaip pas tave reikalai su centrine skyle? ar lietnykai originalus? As vargau praeita vasara su neoriginaliais ratais, nors ir ziedai buvo, bet kazkaip padangos issinesiodavo, pakeisdavau padangas, kazkuriam laikui padedavo, bet po men vel nesamones darydavosi, uzdejau normalius ratus dingo problemos.

Jei nori galiu duoti savo zieminius ratus pabandymui su kuriais taip pat nebuvo problemu :!:

StandartinėParašytas: 29 Rgs 2009, 13:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.17
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 530d M57 03'
Linius rašė:
is foto sunku spresti, kai as sau tekinau galinius diskus, tai po tekinimo irgi panasiai atrode, gal del to, kad diskas yra senas ir paveiktas rudziu, tai cia mano atveju. Jeigu gerai stabdo, tai nesukciau galvos.

Gal tu su ta masina mazai vazineji?

Del drebejimo, kaip pas tave reikalai su centrine skyle? ar lietnykai originalus? As vargau praeita vasara su neoriginaliais ratais, nors ir ziedai buvo, bet kazkaip padangos issinesiodavo, pakeisdavau padangas, kazkuriam laikui padedavo, bet po men vel nesamones darydavosi, uzdejau normalius ratus dingo problemos.

Jei nori galiu duoti savo zieminius ratus pabandymui su kuriais taip pat nebuvo problemu :!:

labai dekui bet ratu tikrai man nereik :D visi pas mane originalus kur sklyle 74. vazineju su masina pastovei, na del to stabdymo tai nesuku galvos, stabdziai geri, tik siaip idomu kodel tie diskai nenusitrina taip kaip galiniai, skau gal del ju tas musimas. tiesiog nezinau nuo ko logiskai pradet ziuret kame cia beda.

StandartinėParašytas: 29 Rgs 2009, 14:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.17
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 530d M57 03'
beja pamirsau paminet, dar toks bajeris yra, kai susidejau R18 ratus pastebejau kad vaziuojant koki 130km/h lygiam geram kely antsiranda tokios vibracijos kaip tarkim per tas juosteles pervaziavus kur buna pries visokius stop zenklus ir pan, ta prasme vaziuoji ir jauti kad per kokia 1 - 2 sekundes vibracija pereina nuo masinos priekio i gala tada koki pora sekundziu ramu ir vel uzeina tokais intervalais, o va dabar kai susidejau R17 lygiai tas liko tik kad tie intervalai ilgesni pasidare vibracija per masina pereina per kokias 2-3 sekundes. nu manau supratot ka turiu omeny.

StandartinėParašytas: 29 Rgs 2009, 17:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.08.06
Amžius:
35
Automobiliai:
BMW E39 530i Individual 02'
BMW E39 525i TOPAZ BLUE 02' (Ex)
BMW E38 730d ORIENTBLAU 00' (Ex)
BMW E38 730d JET-BLACK 99' (Ex)
truputi OT:
Cia apie Lachudros taip iskeliamus servisus :lol: Yra tokia Ertona Siauliuose, tipo kaip oficialus BMW atstovas Siauliuose :) Na isgarsejusi, kaip geriausias servisas Siauliuose ir visa kita. Na as anksciau ten masina tvarkiausi, taram param, detales tik originalias dedavo, be keturzenkles sumos is serviso neisvaziuodavau ir panasiai. :lol: Nusibodo kazkaip del kiekvienos smulkmenos moket keleta simtu, pradejau pats tvarkytis. Aj va, Ertonoj cia man buvo pakeite turbinos reguliavimo voztuva (Pressure converter), siunte is Vilniaus, nauja, 349Lt (dar saskaita turiu), cia pries metukus kazkur. Neseniai buvau nuardes visas variklio plastmases, isiurbimo kolektoriu, daejau iki turbinos, jos reguliavimo voztuva ir ja pacia ten krapsciau. Nu ir mano nuostabai pamaciau idomu dalyka - ta reguliavimo voztuva :mrgreen: Stai kaip jis atrode :lol: :

Paveikslėlis

Cia nuo kada detales is Krastos atkeliauja su uzrasais "530TD" ir uzpurkstais raudonais dazais? :mrgreen: :mrgreen:
Beto pas mane E38 730d, o nupirko is sroto, is 530d (jie identiski) :lol:Vat jum ir Ertona, vat jums ir servisai :lol: Apip*so kaip obuoli ir tik po metu pastebejau :lol: Bet juk cia ERTONA, net nekilo minties tikrint, turbina pradejo veikt taip kaip reikia, tai ir galvojau, kad nauja idejo :lol: Gerai, kad jau virs pusmecio masina tvarkausi tik tai savo rankomis :) Geriau jau pas pazystamus garazinius, nei i servisa :lol:

StandartinėParašytas: 29 Rgs 2009, 19:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.10
Amžius:
39
Automobiliai:
E39 530i M54 02'
Ex E36 328i M52 99'
Ex E39 530d M57 99'
Ex E30 316i m40 90'
saunuolis kad pamatei :) pamenu as ji pries metus pirkau is krastos tai ~300lt mokejau, bet tesiogiai is ju, tai gavau nauja. tavo speju pirktas is http://www.treila.lt/ nes as ten pirkau webasta tai irgi buvo atzymeta raudonais dazais, beto ten kiek zinau normalus lauzynas siauliuose, visko turi :} apkniso tave tai rimtai, tas devetas tau speju po kokiu metu ar dvieju gali vel mirt, as du ja utokius turiu, vienas dar i auto idetas, bet neveik, sako jie varza gali rodyt, bet nebevaiksto vidui solenoidas ar pns, erg tokspat valdo. kad paziuret ar jis geras sako reik su pirstu uzkist slangele o kitam pagazuot, jei jis pastoviai traukia ora reiskia pastriges/neveik :)

StandartinėParašytas: 29 Rgs 2009, 19:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.08.12
Amžius:
56
Automobiliai:
E39 540 96'
Žiūriu akmenys į mano daržą eit pradėjo. Jei turi sąskaitą iš krastos,tai labai lengvai gali pasitikrint paskambines į krastą ir paklauses ar jie tikrai yra TIPO oficialus bmw šiauliuose ir ar tikrai buvo jų vardu pirkta detalė ir kokia. Pačioj krastoj tai tikrai tokių bajerių nebūna. Gal ten apsišaukeliai kokie. Tada nuvažiuok-sukišk tą reguliatorių ŠYKNON tam meistrui ir bus viskas. Aš gi nekaltas kad kažkas kažkur kažką APIPISINĖJA. Man taip padarytu,tai ant ausų visas servisas stovėtu.Krastoj vienaj mašinai darė diagnostiką ir nepamatė vieno dalyko,kuri paskui pats išsiaiškinau.Tai nuvažiavau ir taip vėjus pakėliau su visai b..lt,n..ui .py..ai,kad net direktorius atėjo.Pasakiau kokios bėdos,tai liepė pinigus gražint už darbus ir dar atsiprašė. Jeigu tokie dalykai vyksta,tai reik už save pakovot.Kitą kartą visai jau kitaip į tave kaip į žmogų žiūrės.

StandartinėParašytas: 29 Rgs 2009, 19:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.17
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 530d M57 03'
vat jum ir servisai su rekomenendacijom, saunuolis kad pradejai masina pats remontuot, visgi vyrai esam reik turet betn kazkokiu ziniu apie technika. Bet tema ne apie tai, laukiam tolimesniu minciu i tema :D

StandartinėParašytas: 29 Rgs 2009, 21:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.30
Amžius:
43
Automobiliai:
E39 528 98'
Kartais del Krastos tikrai verta pagalvot, as tai gailiuosi, kad nevaziavau iskart tvarkyt disku su garantija... Dabar per 2metus sukisau ~1000Lt (pirkau kinietiskus, slifavau, pirkau ATE.. kaladeles..), kai butu Krastoje kalades su diskais ~800Lt. Tai dar kiek laiko sugaisau, o rezultato tai ner.
Nuslifavo siandien priekinius diskus, sutepe suportus.. Bet abu diskai vienodai nedaug susiklaipe, cilndriukai vaiksto gerai, neatrodo nieks susideveje.. Butu vienas kuris ratas, keisciau visa suporta iskart. Dabar nzn, vel bandysiu kuri laika vazinet. Jei vel susinesios, pirksiu suporta - pradziai viena gal, paziuret ar tame problema. Bet deveta. Zinau, vel loterija.

Ziilwa, tavo diskai tikrai keistai atrodo, mano nei vieni taip nebuvo nunesioti.
O kad geras kaladeles uzdejus ratus dazniau reikia plaut tai faktas - pasijaute.

StandartinėParašytas: 29 Rgs 2009, 21:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.17
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 530d M57 03'
Andriushka_ rašė:
Kartais del Krastos tikrai verta pagalvot, as tai gailiuosi, kad nevaziavau iskart tvarkyt disku su garantija... Dabar per 2metus sukisau ~1000Lt (pirkau kinietiskus, slifavau, pirkau ATE.. kaladeles..), kai butu Krastoje kalades su diskais ~800Lt. Tai dar kiek laiko sugaisau, o rezultato tai ner.
Nuslifavo siandien priekinius diskus, sutepe suportus.. Bet abu diskai vienodai nedaug susiklaipe, cilndriukai vaiksto gerai, neatrodo nieks susideveje.. Butu vienas kuris ratas, keisciau visa suporta iskart. Dabar nzn, vel bandysiu kuri laika vazinet. Jei vel susinesios, pirksiu suporta - pradziai viena gal, paziuret ar tame problema. Bet deveta. Zinau, vel loterija.

Ziilwa, tavo diskai tikrai keistai atrodo, mano nei vieni taip nebuvo nunesioti.
O kad geras kaladeles uzdejus ratus dazniau reikia plaut tai faktas - pasijaute.

del kaledeliu ir ratu plovimo sutinku, gali but, bet pas mane stabdziai tikrai geri, ir tiek diskai apnynaujai atrodo, jie nera aprudyje, ir zarupke labai maza.

StandartinėParašytas: 29 Rgs 2009, 23:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.13
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW E60 535d
Siandien nupirkau Ate diskus po 180 lt , ir Ate kaladeles uz 200lt....sudejau ir nieko :D viskas ciki...bet isejo taip ,kad mano seni diskai buvo dar puse velnio,tad isvada ,kad meistras truputi apgavo :) ot svolociai...tai nors ne pas ji keiciau,negaus is manes litu.....truputi diskai pasinesioje,bet kaip vienas sake,vaziuok ir vaziuok dar :D dabar reik apkatke daryt nors 200km.

StandartinėParašytas: 30 Rgs 2009, 00:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.01
Amžius:
38
Automobiliai:
sold
Neveris rašė:
Siandien nupirkau Ate diskus po 180 lt , ir Ate kaladeles uz 200lt....sudejau ir nieko :D viskas ciki...bet isejo taip ,kad mano seni diskai buvo dar puse velnio,tad isvada ,kad meistras truputi apgavo :) ot svolociai...tai nors ne pas ji keiciau,negaus is manes litu.....truputi diskai pasinesioje,bet kaip vienas sake,vaziuok ir vaziuok dar :D dabar reik apkatke daryt nors 200km.

daryk 500, kitas savininkas mines geru zodziu :) beje, cia be jokiu nuolaidu... o servise pazistamu neturejau kokiu? butum paemes su 30% "skidka" :)

StandartinėParašytas: 30 Rgs 2009, 09:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.13
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW E60 535d
Tai pasidarysiu ,kad ir 500 km ,nes i darba man vazinet po 100km pirmyn ir atgal :D tai greitai cia,keliu dienu begis galima sakyti....Tai vakar pakele ,tai dar bedu rado...suplyse priekiniu amortiku gumos.....paskiau dar daviklis abs nuejes priekyje kazkuris....Vakar vienoj pardeje klausiu kiek abs daviklis :D sako 270lt :D sakau ,kad bmw centre 250lt :D tai nieko neatsake :D

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 456 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 31  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery