Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 16 Lap 2024, 12:36

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 23 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 16 Sau 2006, 09:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.05.03
Amžius:
50
Automobiliai:
E36 328 cabrio 96'
ex E46 330xd M53N 04'
ex E91 320d M47N2 05'
ex E34 525T M50 91'
ex E28 520 M20 87'
Evaldas rašė:
Aisku,dekui uz info.Ziurejau,yra ant bakelio kamscio uzrasyta chf 11 s.Ir atsukus kamsteli bei nukelus dangteli,skyscio nesimato,bet sietelis dregnas matosi.Siaip del idomumo dar ir sieteli nusukau,tai skystis visai salia sietelio,tai net nezinau,ar verta del tiek visa packa skyscio pirkti?Nu bet manau reiks vistiek prie progos nusipirkti.

Pas mane garazhe jo yra kazhkiek... mes su martynasg viena bankute dalinom... tai dar like...

StandartinėParašytas: 16 Sau 2006, 10:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.29
Amžius:
53
Automobiliai:
E31 850Ci,E23 735i,Saab 9-5 Aero,Saab 9-5 2t
Evaldas rašė:
O kur to tepalo imanoma gauti?Ar tik Krastoje jo tera,ar imanoma ir kitur rasti?

"Castrol" firmos kaina apie 70 Lt.( Krastoje),neaiskios firmos,bet vokiskas, kaina - 20 Lt.( Eolte).

StandartinėParašytas: 16 Sau 2006, 11:44 

Skambinau i Krasta,tai nuo 45lt pasake.Tik firmos nezinau.Maziausia talpa po 1l skardine tepardavineja.

StandartinėParašytas: 16 Sau 2006, 16:26 

Igr rašė:
Vien tik masinos isvaizda, kai ji stovi horizontaliai, o nenusedusi kaip koks pasatas. Kai pakrauni pilna bagazine, o masiniuskas lieka tokiama pat lygyje. ehh... :)

a sita, koliega, jus bmw naudojat bulviu maisu pervezimui?
nieko neturiu pries selflevelinga, taciau mano gylus isitikinimas, kad ju nauju kaina neatitinka duodamos naudos... o senu tokiu detaliu as kaip ir nedeciau....

StandartinėParašytas: 16 Sau 2006, 16:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Garbės Narys
Klubo Garbės Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2004.08.31
Amžius:
49
Automobiliai:
ex E39 540 M62 '99 Touring
Bulviu maisu mano masiniukas nera mates, nebetn koks pusmaisis is tevu parsiveziau. Masinai pakrauti pilnai uztenka seimos atostogu neringoje, kur susikrauni visus reikalingis ir nelabai daiktus.

Del nauju amortiku dejimo. Sioje vietoje viskas priklauso nuo poziurio i masina. Jei as turiu masina su selfleveling'u, tai tokia as ir noriu tureti, nepriklausomai nuo islaikymo kainos. Kitam gi nesvarbu, kad jis savo masinoje pakeis puse detaliu kad ir nuo opelio kokio, jam giliai vienodai, nes jis pasidare pigiau.
Taip kad, kiekvien savo :)

StandartinėParašytas: 16 Sau 2006, 19:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.09.15
Amžius:
42
Automobiliai:
E28 M535i DC71
Mano manymu geriau naudota detale originali, nei nauja kinietiska. Ir nesakau jau apie navarotu atjungima. Nekastruokim masinu :)

StandartinėParašytas: 17 Sau 2006, 14:23 

butent.pas mane pati yra selfleveling.ir nemanau,kad parejus amortikam,bandysiu kazka gamint ir kastruot auto.suprantama,pinigai nemazi,bet i tai reiktu atsizvelgt perkant auto.aplinkui daug pavyzdziu,kai dedamos ''blakstienos'',spoileriai,brangi aparatura,o automobiliu technine bukle apverktina.automobili aptvarko,kai reikia varyt technikine,giriasi,kad pakaba ''kantri''-tvarkiau karta per du(ar daugiau)metus.

StandartinėParašytas: 18 Sau 2006, 10:34 

Igr rašė:
skywalker rašė:
a sita, koliega, jus bmw naudojat bulviu maisu pervezimui?
nieko neturiu pries selflevelinga, taciau mano gylus isitikinimas, kad ju nauju kaina neatitinka duodamos naudos... o senu tokiu detaliu as kaip ir nedeciau....

Bulviu maisu mano masiniukas nera mates, nebetn koks pusmaisis is tevu parsiveziau. Masinai pakrauti pilnai uztenka seimos atostogu neringoje, kur susikrauni visus reikalingis ir nelabai daiktus.

Del nauju amortiku dejimo. Sioje vietoje viskas priklauso nuo poziurio i masina. Jei as turiu masina su selfleveling'u, tai tokia as ir noriu tureti, nepriklausomai nuo islaikymo kainos. Kitam gi nesvarbu, kad jis savo masinoje pakeis puse detaliu kad ir nuo opelio kokio, jam giliai vienodai, nes jis pasidare pigiau.
Taip kad, kiekvien savo :)

teisingai Igr. auto turi buti toks, koki ji pagamino. su tokiomis dalimis, kokios ir turi buti. 150 procentu tau pritariu..

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 23 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery