Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 30 Lap 2024, 15:34

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 157 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 22 Vas 2009, 13:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.23
Amžius:
40
Aitvarinis rašė:
kad nieko gero ten pas tave uz tokius lt tik baubimas... o ir audiofanuose istaves pasisaipe ir cia kaip matau pas tave 2,8 variklis o ten forume pamelavai kad 28metai:))

tipo auksto trukumas pas ji? :D kur tie audio fanai vyko gal rukloj? :D

StandartinėParašytas: 22 Vas 2009, 16:41 

:) forume audiofanai.lt :) tiesiog firma ground zero yra nieko gero... ji tik baubia bet negroja... ner ka lygint su jl audio...
o del aukstu tai speju kad bus mazoka nes stiprintuva jis berots tik viena mini tai vienu zodziu pas ji masinoj baubia viskas dreba bet grojimo vargu ar yra.... variantas butu i visas 4 duris podiumus su 17cm ir dar viena stipreka. bet su ground zero bosavykais:) tai nekas nekas...

StandartinėParašytas: 22 Vas 2009, 16:46 

paprasciausiai uz tuos 1500lt kuriuos jis mokejo uz 2 ground zero galejo isigyt jl 12w7 o toks daiktas komentaru neturi...
tiesiog jam galbut reikejo slegio kuo daugiau kad paukai sedint prieki keltusi:) kiekvienam savo...

StandartinėParašytas: 22 Vas 2009, 17:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.23
Amžius:
40
Aitvarinis rašė:
paprasciausiai uz tuos 1500lt kuriuos jis mokejo uz 2 ground zero galejo isigyt jl 12w7 o toks daiktas komentaru neturi...
tiesiog jam galbut reikejo slegio kuo daugiau kad paukai sedint prieki keltusi:) kiekvienam savo...

taip jl , jbl, ar bent ivolga kokia, kiek girdejau rimtos firmos..elektro markte pilna ground zero :D gal nera ji tokia prasta..na man svarbiausia minkstumas pas save susireguliavau stipra taip kad, minksta zema grotu ..plaukai nesikilnoja uztat, bet ir nereik to... :D

StandartinėParašytas: 25 Vas 2009, 11:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.22
Amžius:
43
Automobiliai:
E23 728i 732i 735i
E28 520i
E30 320i 325i 325i touring
E38 728i
E53 3.0d
F10
Tu galvoji as neklausiau ne JL ne kitu firmu? ](*,) isbandziau daug gamintoju ir man Ground Zero griausiai tiko,nes as SPL megejas jei ka,taip kad nekliedek rasydamas. GZ gamina ir pigiais serija ir aukstos klases, SPL klase yra slegio klase http://www.youtube.com/watch?v=T338ZnQbZfw tai apie kokia cia aukstu kokybe kalbi? beje kas kur pasisaipe audiofanuose? nemaciau niekur, apie GZ pasiskaityt gali cia http://www.ground-zero-audio.com/englis ... s08_08.htm siaip 2008m cempionai, ](*,)
Aitvarinis rašė:

StandartinėParašytas: 02 Kov 2009, 12:52 

ziurint uz kokia kaina? :-"
zenderis728 rašė:
bosine deze su garsiakalbiais 1500 lt. stiprintuvas 1600lt. ka pirkt gal nori :D

StandartinėParašytas: 02 Kov 2009, 12:53 

Prasom tokius dalykus derinti per PM. Cia ne turgus. :idea:

StandartinėParašytas: 11 Kov 2009, 00:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.22
Amžius:
43
Automobiliai:
E23 728i 732i 735i
E28 520i
E30 320i 325i 325i touring
E38 728i
E53 3.0d
F10
subai su deze 900 lt. stiprius 1100lt placiau i pm =;

StandartinėParašytas: 03 Rgs 2009, 02:10 

sveiki. gal but siek tiek kvailokas klausimas, taciau neradau paieskoj nieko..
klausimas toks: ar imanoma susideti HI-FI sistema vietoj pacios paprasciausios? ar reiktu keisti ir monitoriu kartu (16:9) kad butu dsp funkcija, ar dar kazkas? gal kas seip kokiu patarimu turit? nes tiesiog norisi grazaus svaraus ir kokybisko garso. esu girdejes kaip skamba HI-FI tai manau kaip gamykliniam variantui pakankamai padoriai skamba, o esu nusiziurejes pirkt 2001 730D ir ten nera tos sistemos..

StandartinėParašytas: 03 Rgs 2009, 08:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
aisku galima susideti, jei neklystu ir ponas Angelas sau si apgreida pasidare, o su monitorium tai nieko bendro neturi pas mane haifai su mazuoju monitoriumi.

StandartinėParašytas: 03 Rgs 2009, 15:57 

sickdog rašė:
aisku galima susideti, jei neklystu ir ponas Angelas sau si apgreida pasidare, o su monitorium tai nieko bendro neturi pas mane haifai su mazuoju monitoriumi.

o kaip paciam tamstai skambejimas haifo, nesiskundi?

StandartinėParašytas: 03 Rgs 2009, 16:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
gince.pilot rašė:

o kaip paciam tamstai skambejimas haifo, nesiskundi?

sakikim taip - jei trumpai tai as labai patenkintas. todel kad nesu reiklus, nors ir megstu gera muzika bet neturiu super duper klausos kad investuoti i visokia kita aparatura, mano dirty betai per haifai sistema groja puikiai. is kitos puses kitoje musu masinoje (E39) yra paprasciausia garso sistema, skirtumas atvirai pasakius didziulis. tik vienas dalykas man nepatinka tai siektiek durnuojantis DSP(stiprintuvas) del ko esant dregmei ar salciau durniuoja garso reguliatorius, bet cia yra is gedimu srities o ne muzikos problema.

StandartinėParašytas: 03 Rgs 2009, 16:47 

dekui sickdog

dar idomu butu suzinot ar statant hi fi reik kokiu papildomu fiskiu, laidu isvedziojimo, palanges pjaustymo ir t.t.? ta prasme ar labai jau sudetinga sita operacija?

StandartinėParašytas: 03 Rgs 2009, 16:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
gince.pilot rašė:
dekui sickdog

dar idomu butu suzinot ar statant hi fi reik kokiu papildomu fiskiu, laidu isvedziojimo, palanges pjaustymo ir t.t.? ta prasme ar labai jau sudetinga sita operacija?

zinau tikrai kad sudetinga operacija. buvo cia temu apie tai apeiskok, Xolen tosk forumietis i E39 dejo, ilgai vargo, gali jo paklausineti.

StandartinėParašytas: 03 Rgs 2009, 18:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.30
Amžius:
41
Automobiliai:
dviratis...
as ir nesu reiklus is esmes man uztenka tos DSP bet palyginus su Logic7 tai ne ka parodo ta DSP zinoma gerai jei yra, bet jei noreciau susidet aparatura deciau visai kitokia DSP finalas gana brangus, o efektas manau nera vertas tokiu pinigu... bet cia tik mano nuomone... :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 157 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery