Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 01 Spa 2024, 02:37

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 21 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 01 Rgs 2009, 10:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 
Vartotojo avataras
Registracija:
2009.08.12
Amžius:
55
Pranešimai:
733
Miestas:
Vilnius
Automobiliai:
E39 540 96'
Sveikas,Tomai. Pabandyk kai nuvažiuosi reguliuot paprašyt kad meistras pasiėmęs nešiojamą kompą pasijungtu ir pravažiuokit ant benzo. tegu kompas susirenka informaciją ir tada persijungęs ant dujų pravažiuok. Tegu ir važiuojant ant dujų susirenka informaciją. Tada reikia dujų padavimo parametrus priartint kuo arčiau benzininių parametrų. Matai nežinau nuo ko pas tave paimtas impulsas. Šiaip tai impulsas yra imamas nuo benzininio purkštuko ir paduodamas i dujinį kompą. Matai kompu,tai kompu reguliuoja,tik neaišku ką jie ten reguliuoja,nes ipurškiminėse dujose reguliuojasi keli parametrai. O kelintos kartos įranga pas tave stovi? Iš nuotraukos nelabai suprantu. Šiaip tai pabandyk į propaną kaune nuvažiuot. Tik neaišku ar jie turės programą tavo dujinės įrangos. Ir dar vienas dalykas. Kadangi pas tave jau stovi įranga ir viskas ten jau pravedžiota,tai pakeist yranga nėra taip sunku. Svarbu kad kompai,reduktorius,purkštukai,rėlės butu tos pačios firmos. Nes kaip suprantu pas tave ten neblogai priburta. Matai yra du dalykai;imest yrangą ir įstatyt. Pats važiuoju su dujom,bet kadangi stačiau naują (brc) tai bedų neturiu.Stačiau ne pas garažinius,o normalioj firmoj,tad ir sumokėjau nemažai. 2 metai garantija,tai jei kokios bėdos nuvažiuoji pažiūri,preguliuoja,patikrina ir palinki gero kelio. Dar gali būti tokia bėda,kad dujinis kompas nesusišneka su benzininiu.Žinau tokių atvejų. Tu kai nuvažiuosi reguliuotis dujų,nuo pat pradžių viską isimink ką kaip ten tau reguliavo ir parašyk. Paklausinėk meistro tyksliai koks pas tave stovi reduktorius,kokie purkštukai,ką jis reguliuoja,kokius parametrus tikrina. Nu vienu žodžiu kaip šnipas:susirink kuo daugiau informacijos.Tada žiūrėsim,nes dabar nežinant ką ten tau ir kaip daro sunku tyksliai ką nors ir patart.


StandartinėParašytas: 01 Rgs 2009, 19:03 
  
 
 
buvo pasijunkta su nesiojamu kompu,vazinejama ant benzo,ant duju pajungus ta kompa,pas mane ketvirtos kartos ta duju iranga...,pas mane garantija itgi yra,bet kaip nuvaziuoju pas tave prota aiskina,kad viskas gerai,bet kas keisciausia kaip sedu viena diena vaziuot buna blogiau,kita diena jau truputi geriau ir panasiai...beje normalus meistrai mynejo,kas pas mane net baliono pliudo ir tai sudas,neskaitant to vamzdelio kuris eina nuo bako iki reduktoriaus kuris pastoviai save atlupineja is vidaus is varo siuksles i filtriukus #-o


StandartinėParašytas: 01 Rgs 2009, 20:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 
Vartotojo avataras
Registracija:
2009.08.12
Amžius:
55
Pranešimai:
733
Miestas:
Vilnius
Automobiliai:
E39 540 96'
Sveikas. Tai jeigu yra pas tave garantija,tai iškelk jiems ultimatumą;arba tegu sutvarko viską kaip turi būt arba tegu nuimą dujinę yrangą ir gražina pinigus. Pažiūrėk kaip reguos. manau tikrai nenorės pinigų gražint ir jau tada pasikapstys normaliai. Nes yra taip kad kada yranga garantinė,tai už reguliavimą mokėt nereikia.Todel ir nenori gerai visko padaryt. Kokios dar informacijos sugebėjai susirinkt( kas ir kaip). Dar čia su vyrais savo persimetėm dienos bėgyje tavo bėda. Klausimas toks; kokios benzo ir dujų sąnaudos? Nes pagal viską dujų sąnaudos turėtu 20 procentų būt didesnės. Gal labai tau nusmaugė padavimą. Nes ant ketvirtos kartos jau atskirai reguliuojasi momentinis padavimas.Ta prasme kai staigiai spusteli greičio pedalą ant dujų kaip ir ant benzo turi ipurkšt kaip mes vadinam viedrą kuro. Dar gali žvakės but parėjusios,nes dujos labiau reguoja i žvakių darbą. Liamdazondo darbas dar yrgi turi ytakos dujų darbui. Įdomu ar jie dujiniam kompui pajungė liamdazondus. Nes liamdų darbas turi matytis ant jų kompo. Sakau pabandyk pašantažuot-pažiūrėk kaip reguos.tegul tą vamzdelį pakeičia į normalų ir filtrą tegu pakeičia.


StandartinėParašytas: 01 Rgs 2009, 20:44 
  
 
 
lemda zondas nepajunktas,taip,kad jie nemato duju darbo zondo prasme,benzo apie 10l,duju apie 11,5-12


StandartinėParašytas: 01 Rgs 2009, 21:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  
 
 
Vartotojo avataras
Registracija:
2009.08.12
Amžius:
55
Pranešimai:
733
Miestas:
Vilnius
Automobiliai:
E39 540 96'
Nu sąnaudos lyg ir proporcingos. Sakau-pabandyk paterorizuot,kaip ankščiau minėjau.Nors šiaip prie ketvirtos kartos turėtu but pajungta liamda ir prie dujų kompo. Toks jausmas kad kaip vadinam - pradžios trūksta. O koks impulsas dujų kompą valdo neklausei? nuo kur pajungtos laisvos apsukos?


StandartinėParašytas: 02 Rgs 2009, 12:36 
  
 
 
vot sito ir nebezinau apie koki impulsa kalbama...


Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 21 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery