Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 18 Lap 2024, 13:23

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 36 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 05 Rgp 2009, 18:21 

:roll:

StandartinėParašytas: 27 Rgp 2009, 18:42 

Labas Visiems,

Turiu problemele...Is po nakties neuzsivede masina, tarsi nepaduotu benzino. Nors lempute jau dege, bet dare buvo siek tiek. Ipyliau irgi nieko. :shock: Itariu kuro siurblio problema.
Gal kas turejot tokia problema, zinau daznai buna kad chebra vazineja dujom ir benzino bakas isdziusta, tada jau aisku...bet as benzinu vazineju.
Tai va gal turit vyrai pasiulymu kaip pratestuoti siurbli, dirba jis ar ne paprasciausiu budu.
(na kad nebutu tokiu vaikisku pasiulymu: lysk po masina nusiimk padavimo slangute ir tt...) :D
Naujokas siame forume :D mano auto bmw 320 E36 '93

StandartinėParašytas: 27 Rgp 2009, 19:16 

Karateka rašė:
Labas Visiems,

Turiu problemele...Is po nakties neuzsivede masina, tarsi nepaduotu benzino. Nors lempute jau dege, bet dare buvo siek tiek. Ipyliau irgi nieko. :shock: Itariu kuro siurblio problema.
Gal kas turejot tokia problema, zinau daznai buna kad chebra vazineja dujom ir benzino bakas isdziusta, tada jau aisku...bet as benzinu vazineju.
Tai va gal turit vyrai pasiulymu kaip pratestuoti siurbli, dirba jis ar ne paprasciausiu budu.
(na kad nebutu tokiu vaikisku pasiulymu: lysk po masina nusiimk padavimo slangute ir tt...) :D
Naujokas siame forume :D mano auto bmw 320 E36 '93

Is ryto atsisesk i masina ir jei tau, ijungus degima, nepasigirs jokie garsai, tada keisk siurbli. Man siurbliukas zyzia apie 3 sec nuo degimo ijungimo.

StandartinėParašytas: 27 Rgp 2009, 19:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.07
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 328Ci
ex : E36 318tds
tiesiog ištrauk siurblį iš po galinės sėdynės ir paduok jam maitinima nuo akumo , jei zirzia vadinasi veikia, jei ne tai perki kitą ir nebematai bėdos.
(čia jei nesigirdi įprasto zirzimo degimą įjungus :D )

StandartinėParašytas: 27 Rgp 2009, 19:38 

Annoucements rašė:
tiesiog ištrauk siurblį iš po galinės sėdynės ir paduok jam maitinima nuo akumo , jei zirzia vadinasi veikia, jei ne tai perki kitą ir nebematai bėdos.
(čia jei nesigirdi įprasto zirzimo degimą įjungus :D )

Na pas mane tai siurblio sulinelis dar originaliai su guma aptrauktas ir kai as ryte ijungiu degima, tai atrodo, kad povandeniniam laive sedziu :)

StandartinėParašytas: 27 Rgp 2009, 22:47 

Garsu anksciau irgi nebudavo (zirzimo po sedyne),na bet reiks issiimti ir patikrinti.
Jau ziurejau taisymo alternatyvas siandien (skambinausi i srotus, i servisa kur restauruoja, tai srotuose nera, o servise neaisku kada ten padarytu (cia Klp). Tai dabar galvoju kokios alternatyvos, gal nauja pirkti, kokios kainos gal zinot nauju?
gal turitre kas ka pasiulyti?
Dekui aktyviems forumo dalyviams uz info =D>

StandartinėParašytas: 28 Rgp 2009, 01:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.02.06
Amžius:
36
Automobiliai:
E36 318i 91' ex
E36 318iS 96' ex
E39 523i 97'
Kareiviskeliuose rašė:
Is ryto atsisesk i masina ir jei tau, ijungus degima, nepasigirs jokie garsai, tada keisk siurbli. Man siurbliukas zyzia apie 3 sec nuo degimo ijungimo.

ar ne per ilgai zyzia, kuro filtras kartais ne i pabaiga? :roll: pas mane kokia sekunde gal tik suzvimbia, pas draugus irgi

StandartinėParašytas: 28 Rgp 2009, 10:05 

Topazas rašė:
ar ne per ilgai zyzia, kuro filtras kartais ne i pabaiga? :roll: pas mane kokia sekunde gal tik suzvimbia, pas draugus irgi

Filtras tai neseniai keistas, o del varikliuko tai nzn... :(

StandartinėParašytas: 28 Rgp 2009, 14:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.17
Amžius:
36
Automobiliai:
ex.E34 520 M20 89'
ex.mazda 323 BG
ex.Mazda 626 GE crashed
ex.E36 316 M43 94'
ex.Aubi B4 94'
ex.Nissan Primera 97'
Aubi A4 TDI
pas mane isvis nezyzia kai degima ijungi,tik kai pradedi vest masina tada pumpuoja kura :roll:
arba tiesiog negirdziu kai jis ten zyzia

StandartinėParašytas: 28 Rgp 2009, 17:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.07
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 328Ci
ex : E36 318tds
Jara_E-34 rašė:
pas mane isvis nezyzia kai degima ijungi,tik kai pradedi vest masina tada pumpuoja kura :roll:

tiesiog negirdi :)

StandartinėParašytas: 28 Rgp 2009, 19:39 

O kazi ar yra koksnors degalu slegio daviklis i ECU? Gal tiesiog pas mane yra uzprogramuotas ECU, kad jis suktu varikliuka tas 3 sekundes nesvarbu koki slegi siurbliukas sukuria?

StandartinėParašytas: 29 Rgp 2009, 11:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
Kareiviskeliuose rašė:
O kazi ar yra koksnors degalu slegio daviklis i ECU? Gal tiesiog pas mane yra uzprogramuotas ECU, kad jis suktu varikliuka tas 3 sekundes nesvarbu koki slegi siurbliukas sukuria?

pas mus ne, pas kitus buna nebent bako slegio daviklis.

StandartinėParašytas: 29 Rgp 2009, 11:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
Jara_E-34 rašė:

1 karta sudirba, jei is karto antra karta degima duodi, nebesudirba kazkiek laiko. uz kokiu 5-10 min vel sudirba duodant degima.

jei siurblys per silpnas, jis praktiskai bus veikiantis, bet daugiausia kuro pilstys is vienos bako puses i kita, o iki purkstuku mazai kas daeis :)

StandartinėParašytas: 29 Rgp 2009, 11:42 

all in music rašė:
1 karta sudirba, jei is karto antra karta degima duodi, nebesudirba kazkiek laiko. uz kokiu 5-10 min vel sudirba duodant degima.

jei siurblys per silpnas, jis praktiskai bus veikiantis, bet daugiausia kuro pilstys is vienos bako puses i kita, o iki purkstuku mazai kas daeis :)

Siaip pas mane tikrai ilgiau uzsilaiko spaudimas negu 5-10min. Tik rytais girdziu, kad siurblys isijungia, arba neatkreipiu demesio dienom, nors tureciau, nes jis garsiai burzgia :)
Rytais man teoriskai net nereikia laukt, kol siurblys baigs zirzt, nes, iskarto ikisus rakteli meginant kurt masina, uzsikuria is 1 apsisukimo.

StandartinėParašytas: 29 Rgp 2009, 12:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
tai bent 30 min slegis negali krist daugiau nei 0.5 bar, o su normalia sistema jis isvis nenukrenta, truputi tik pakrenta. sudirbimas cia nesusijes su slegiu. viskas normaliai cia su tais sudirbimais. jei ryte nesudirbtu, tada susirupint reiktu :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 36 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery