Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 31 Sau 2025, 17:49

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 14 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 12 Sau 2006, 15:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.09.15
Amžius:
41
Automobiliai:
E-34 m20b25 89'
E-39 m54b25 00'
Nikas:
wiperis
Bandziau siandien nuimti kabli..nepatinka man ta uodega..
I spinele kisau rakteli..sukiojau..traukiau..vienu zodziu sh ](*,)
Tik nervas pagriebe..galvojau "bulgarke" ji nupjaut kibeni feni.
Pasakykite kaip po galais jis nusiema ](*,)

StandartinėParašytas: 12 Sau 2006, 18:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.10.19
jei pas tave nuimamas :!: siaip varzta ten atsukt reikia ir vse dela, kur tas varztas randamas, nepamenu. as savo kabli maciau daugiau nei pries du metus. kai masina pirkau. ir tai jis bagazinej voliojos. pabandyk pastudijuot is arciau ta kabli. nemanau kad rasti ta varzta - problema. aisku jei jis yra.

StandartinėParašytas: 12 Sau 2006, 18:45 

Na jei neklystu tai man atrodo ten reikia nuimt buferi ir tada nusema,bet cia tik mano toks pamastymas seip pas mane ir yra tad manau ant vasaros reikes nuimt nes be naudos jis ten yra visai.

StandartinėParašytas: 12 Sau 2006, 20:55 

Bamperi tereikia nuimti tik norint neorginalu kabli.Tas gamyklinis kablys turi graziai nusiimti.

StandartinėParašytas: 12 Sau 2006, 22:41 

O jo pasiziurejau kad pas mane ir ten viskas originalu,tai kaip ji nuimt man ir smalsu daba pasidare :?:

StandartinėParašytas: 12 Sau 2006, 23:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Prezidentas
Klubo Prezidentas
Vartotojo avataras
Registracija:
2004.06.08
Amžius:
54
Automobiliai:
E28 528i ex
E28 524td crash
E28 M535i restoration
E30 318i ex
E32 730i ex
E36 318ti crash
E36 3**i sedan sport edition
E38 740i family car ex
F10 530DxDrive
Nikas:
Rolkis
Buva taip:
Pas mane orig. kablys. Panorau istraukti - fig. Dauziau, uzkabines buvau, sukinejau - s.....
Veliau tvarkiau savo bolida ir teko dazyti. Tai ir paprasiau, kad gerieji dedes mechanikai, kol bus masinyte dazoma isimtu ta kabliuka. Savaite myrkimo, sukinejimo ir visokiu mankstinimu deka kablys buvo istrauktas. Diagnoze sito vargo - uzrudija keli saratai kurie laiko prispaude kabli.
Manau pamastymui peno pakaks

StandartinėParašytas: 12 Sau 2006, 23:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.09.04
Amžius:
48
Nusiima kažkaip taip:įkišęs raktelį,jį pasuki,tada čiumpi už to plasmasinio rato ir jį paspaudęs gilyn suki į kažkurią pusę,kablys turėtų atsipalaiduoti ir vos ne pats iškristi,o įsideda jis atgal dar paprasčiau,tiesiog jau įstačius daugmaž į vietą,su didesne jėga jį pastumi(pakeli) aukštyn,tada jis užsifiksuoja,o plasmasinė apvali rankena pati sugryžta į pradinę padėtį.

StandartinėParašytas: 12 Sau 2006, 23:48 

Beje koks ten raktelis turetu buti :?:

StandartinėParašytas: 12 Sau 2006, 23:56 

NRX rašė:
Beje koks ten raktelis turetu buti :?:

raktelis turi buti ikistas i tos plasmasines rankeneles centra kuria reikia pasukti, o jei nera raktelio, tai neisivaizduoju kaip tada reiktu nuimti :lol:

StandartinėParašytas: 18 Geg 2010, 13:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.11.13
Automobiliai:
E36 318is M42 92'
Iskilo problema del kablio nuemimo(kiek suprantu jie buna ardomi ir neardomi. Pas mane neardomas). Turiu bamperi (E36 sedano) su juo ir ten dar prie to bamperio yra kazkokia balta plastmase pritvirtinta(kaip supratau tai cia susije su kabliu), kurios neina atsukt nuo pacio buferio. Tiksliai nezinau, bet atrodo cia sita plastmase nr.1 http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... mper_rear/ . Ir dar ta plastmase pritvirtinta pri bamperio plastmasinem kniedem. Noriu paklaust kaip ta plastmase su visu kabliu nuimt nuo to buferio? Ka su tom kniedem daryt, pjauti lauk ar dar imanoma graziai kaip nors atkabint? Ir ar tinka sedano galinis bamperis ant coupe?

StandartinėParašytas: 18 Geg 2010, 15:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.10.29
Amžius:
36
babauzis rašė:
Iskilo problema del kablio nuemimo(kiek suprantu jie buna ardomi ir neardomi. Pas mane neardomas). Turiu bamperi (E36 sedano) su juo ir ten dar prie to bamperio yra kazkokia balta plastmase pritvirtinta(kaip supratau tai cia susije su kabliu), kurios neina atsukt nuo pacio buferio. Tiksliai nezinau, bet atrodo cia sita plastmase nr.1 http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... mper_rear/ . Ir dar ta plastmase pritvirtinta pri bamperio plastmasinem kniedem. Noriu paklaust kaip ta plastmase su visu kabliu nuimt nuo to buferio? Ka su tom kniedem daryt, pjauti lauk ar dar imanoma graziai kaip nors atkabint? Ir ar tinka sedano galinis bamperis ant coupe?

Kiek suprantu čia bamperio pastiprinimas. Bagažinėje po kilimu žiūrėk turi būti varžtai (po 2) kievienoje pusėje, juos atsuksi ir turėtų išsitraukt kablys:
Paveikslėlis

StandartinėParašytas: 18 Geg 2010, 21:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.11.13
Automobiliai:
E36 318is M42 92'
Biskeli ne taip supratai. Pas mane tas bamperis yra nuimtas nuo kitos masinos. As noriu nuo to bamperio nuimti kabli ir ta bamperi uzsideti ant savo masinos.

StandartinėParašytas: 18 Geg 2010, 22:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.10.29
Amžius:
36
babauzis rašė:
Biskeli ne taip supratai. Pas mane tas bamperis yra nuimtas nuo kitos masinos. As noriu nuo to bamperio nuimti kabli ir ta bamperi uzsideti ant savo masinos.

O varžtų nėra, tokių kaip kad 7 detalė (iš tavo nuorodos)?

StandartinėParašytas: 18 Geg 2010, 22:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.11.13
Automobiliai:
E36 318is M42 92'
Yra ten tu varztu. Tiksliai nezinau, bet kiek pamenu tai man prasisuka tie varztai kur pazymejau breziny http://www.ipix.lt/images/69739488.png . Kai turesiu foto imesiu kaip viskas atrodo.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 14 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: