Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 12 Gru 2024, 14:50

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E46 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 495 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 33  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 18 Rgp 2009, 18:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.08.18
Automobiliai:
E46
Pas mane lygiai tas pats, buvo servise uzkele ant pakylos, spaudziant gaza pastoviai suveikia anti prasisukimo sistema ir pastoviai dungsedavo gale. Sako reikia keisti pavaru deze. Kai pakeis, pranesiu.

StandartinėParašytas: 18 Rgp 2009, 21:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.13
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 325i '02 gone
FIAT 500 S '14 ex
E90 325 LCI '09 ex
VW Golf MK7 facelift ‘19
X2 M35i ‘21
andriusn rašė:
Pas mane lygiai tas pats, buvo servise uzkele ant pakylos, spaudziant gaza pastoviai suveikia anti prasisukimo sistema ir pastoviai dungsedavo gale. Sako reikia keisti pavaru deze. Kai pakeis, pranesiu.

man uzkelus ant pakylos antipraslydimas nesuveikia nes isjungiu ji, neisjungus savaime suveiks nes ratai gi ore kabo tai jis ir suveikia. o prie ko tas dunksejimas gale ir greiciu deze, cia truputi per keista, dunksejimas tai gale, jungiant begiu jokio smugio nebuna dezej pas mane ir pasaliniu garsu is jos nera, tai cia keista kad tau deze, na nebnet jau garsai kokie sklinda is jos, bet prie ko. cia gal turejai omeni kad kesiti reduktoriu o ne deze tau arba as kazko nesupratau :D visiem dunksi gale tai del reduktoriaus arba pusasio laisvumo. na bet jei tu sakai kad tau deze ir del jos nebedunkses gale tai man nekokios bus naujienos nes pas mane deze smg taj bus.... #-o

-15 respect'o point'ų, kad nepirkau kabriko.

StandartinėParašytas: 19 Rgp 2009, 11:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.10.09
Amžius:
41
Automobiliai:
E46 325i 01'
Cia pasiskaicius kaip ir supratau, kad E46'am pusasiu niekas nera keites?? Tai ar buvo kam praejes dunksejimas pakeitus pusasius? ar cia tik belieka keisti reduktoriu... :| kuri keiciant is "sroto" gali toki pat nusipirkt...pas mane dar visai nedaug dunksi, bet vis vien butu gerai sutvarkyt sita beda...

StandartinėParašytas: 19 Rgp 2009, 11:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.03.31
Amžius:
36
Automobiliai:
E46 320 Ci 01'
man keite pusasi, kuris tikrai atrode pavarges, bet dunksejimas niekur nedingo. Reiks kada bandyt keist pagalve reduktoriaus, bet tada meistro teigimu ji buvo visiskai sveika. Kadangi uzkniso mane tie speliojimai, tai nebedarau nieko, vazineju metus su tuo dunksejimu, tiesiog pripratau...

StandartinėParašytas: 19 Rgp 2009, 12:18 

O man meistras sake kad reikia keisti kardano kryzme, kuri susidevejusi ir skleidzia sita garsa. Greitu laiku tvarkysiu, ziuresiu ar tikrai dings...

StandartinėParašytas: 19 Rgp 2009, 12:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.17
Amžius:
36
Automobiliai:
ex.E34 520 M20 89'
ex.mazda 323 BG
ex.Mazda 626 GE crashed
ex.E36 316 M43 94'
ex.Aubi B4 94'
ex.Nissan Primera 97'
Aubi A4 TDI
pas mane E36 bet cia ne esme...
buvo tas dunksejimas jungiant pavara...tai pabandziau pasukiot pusasio varztus,o jie sukasi tiesiog ranka :shock: tai prisukau,lyg ir dingo tie garsai :)

StandartinėParašytas: 19 Rgp 2009, 13:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.13
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 325i '02 gone
FIAT 500 S '14 ex
E90 325 LCI '09 ex
VW Golf MK7 facelift ‘19
X2 M35i ‘21
as dar nebuvau iki teviskes gryzes, nes pas tevuku garaze patikrinciau kaip man su tais pusasiais yra kliba ar ne. bet tai bus kita savitgali gal. man tik is 2 i 3 girdis tas bum, is 1 i 2 labai retai o is 3 i 4 i 5 isvis jokiu bum. as taj viska verciu reduktoriui ir tiems pusasiams, nes man kai suveikia antypraslydimas tai subilda ir nemazai gale atrodo kaip reduktorius. na dar itakos gal pas mane turi ir snakba su smagraciu, zodziu klaustuku daug #-o va dar istikro paziuresiu ar reduktrius pas mane gerai pritvrtintas nes sakau kad masina pakelus ant kaladziu pavaziavus pries stabdant jis pasislenka zemyni ir irgi buna tas bum, bet cia neiznau ar taip turi buti. pabandykit kas nors irgi pavaziuot ant kaladziu ir stabdyti ant mirtinu ar taip ant normaliu stabdziu ir paziureti kaip jusiskis elgiasi reduktorius turi laisvumo ar ne. cia gal paprasciausiai pats reduktrus turi laissvumo ir yra tas bum, ka cia suprasi istikro puse masinos nepakeites ir nepaekspermnetaves, nes pas vienus tas bum isnyksta pakeitus pagalve reduktoriaus, kitas viska vos ne visa subines vaziuokle keicia ir tas bum yra, dar kiti net deze keicia kad nedunksetu, bet rezultato 100% kad dunkt visiem dinksta nera... o del reduktoriaus keitimo tai cia tas pats kas pirkti kate maise, nes pavazinesi kokius 20K ir vel turesi zemu dazniu uzpakalyje. beje kaip pas visu dunksi pas mane kaip rasiau auksciau dar vietoje kai jungi begius ir bunas tas dunk bet tik 1 ir 2 ir R bet irgi nevisada tas dunk buna. tai man idomu pas kitus dunksi visos pavaros tiek vaziuojant tiek stovint???

StandartinėParašytas: 19 Rgp 2009, 13:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.13
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 325i '02 gone
FIAT 500 S '14 ex
E90 325 LCI '09 ex
VW Golf MK7 facelift ‘19
X2 M35i ‘21
Jara_E-34 rašė:
pas mane E36 bet cia ne esme...
buvo tas dunksejimas jungiant pavara...tai pabandziau pasukiot pusasio varztus,o jie sukasi tiesiog ranka :shock: tai prisukau,lyg ir dingo tie garsai :)

na tai reik tiketis pas visus bus tie varztai, bet mazai aisku tiketina, nes jei jie tai pinigu nemazai susitaupys.beje galkas zinot kur kaune yra kokia estakada po atviru dangum kur galima niekam netrukdant nuvaziuoti ir palindus po masina patikrinti kaip ir kas ten su tais pusasiais, nes i autoservisa nuvesi ir sakys viskas tvarkoj o dunksejimas kaip buvo taip ir bus ir dar pinigu nulups, man jau su karsta taip buvo. raba sakys keisk puse uzpaklio ir liksi su ta pacia problema.

StandartinėParašytas: 19 Rgp 2009, 14:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.10.09
Amžius:
41
Automobiliai:
E46 325i 01'
Mantis rašė:
O man meistras sake kad reikia keisti kardano kryzme, kuri susidevejusi ir skleidzia sita garsa. Greitu laiku tvarkysiu, ziuresiu ar tikrai dings...

keiciau as ja krastoj - nepadejo...

StandartinėParašytas: 19 Rgp 2009, 14:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.10.09
Amžius:
41
Automobiliai:
E46 325i 01'
Marius1985 rašė:
as dar nebuvau iki teviskes gryzes, nes pas tevuku garaze patikrinciau kaip man su tais pusasiais yra kliba ar ne. bet tai bus kita savitgali gal. man tik is 2 i 3 girdis tas bum, is 1 i 2 labai retai o is 3 i 4 i 5 isvis jokiu bum. as taj viska verciu reduktoriui ir tiems pusasiams, nes man kai suveikia antypraslydimas tai subilda ir nemazai gale atrodo kaip reduktorius. na dar itakos gal pas mane turi ir snakba su smagraciu, zodziu klaustuku daug #-o va dar istikro paziuresiu ar reduktrius pas mane gerai pritvrtintas nes sakau kad masina pakelus ant kaladziu pavaziavus pries stabdant jis pasislenka zemyni ir irgi buna tas bum, bet cia neiznau ar taip turi buti. pabandykit kas nors irgi pavaziuot ant kaladziu ir stabdyti ant mirtinu ar taip ant normaliu stabdziu ir paziureti kaip jusiskis elgiasi reduktorius turi laisvumo ar ne. cia gal paprasciausiai pats reduktrus turi laissvumo ir yra tas bum, ka cia suprasi istikro puse masinos nepakeites ir nepaekspermnetaves, nes pas vienus tas bum isnyksta pakeitus pagalve reduktoriaus, kitas viska vos ne visa subines vaziuokle keicia ir tas bum yra, dar kiti net deze keicia kad nedunksetu, bet rezultato 100% kad dunkt visiem dinksta nera... o del reduktoriaus keitimo tai cia tas pats kas pirkti kate maise, nes pavazinesi kokius 20K ir vel turesi zemu dazniu uzpakalyje. beje kaip pas visu dunksi pas mane kaip rasiau auksciau dar vietoje kai jungi begius ir bunas tas dunk bet tik 1 ir 2 ir R bet irgi nevisada tas dunk buna. tai man idomu pas kitus dunksi visos pavaros tiek vaziuojant tiek stovint???

Pas mane dunksi tik jungiant 1 ir 2 begius....

StandartinėParašytas: 19 Rgp 2009, 14:48 

R_P rašė:

keiciau as ja krastoj - nepadejo...

tai tada gal pakabinamus guolius pasikeisti? Nes nuvariau i servisa sako tikrai bus guoliai, nes bmw daznai taip buna..

StandartinėParašytas: 19 Rgp 2009, 15:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.10.09
Amžius:
41
Automobiliai:
E46 325i 01'
Mantis rašė:

tai tada gal pakabinamus guolius pasikeisti? Nes nuvariau i servisa sako tikrai bus guoliai, nes bmw daznai taip buna..

Nu čia vienas iš variantu, galima pabandyt....

StandartinėParašytas: 19 Rgp 2009, 15:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.13
Amžius:
41
Automobiliai:
E30 325i 24v Turbo 700AG
E46 330cd 2004 M-Technic
As galiu parasyt savo istorija, tik man tai buvo su E30. Irgi labai dunksejo jungiant begius arba numynus sankaba vaziuojant ant begio.
Keiciau i galingesni varikli, tai tuo paciu pasikeite ir greiciu deze, kardanas ir reduktorius. Dungsejimas dingo visiskai. Reiskias kazkuriam is siu mazgu buvo. Pusasiai liko senieji.
Beje, tuo paciu buvau keites ir galinio balkio cilinblokus ir amortiku atramines gumas.

StandartinėParašytas: 19 Rgp 2009, 17:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.01.16
Amžius:
43
Automobiliai:
ex E46 320i
ex E36 compact
e90
bent pas mane kai keiciau reduktoriu tai viska paziurejau idemiai galvoju kad kas nuplyse,ar dar kas bus , bet apart subyrejusio reduktoriaus neradau prie ko prikibt.pusaciu stovis buvo idealus jokio laisvumo.ankciau turejau E36 tai pas jy budavo laisvumas ir niekas ten nedunksedavo gale.Pakabinamas atkrenta nes tada giretum dunksejima per vidury,ir patikekit tas garsas butu daug garsesnis.Ir siaip nera jau tie E46 tokie seni kad viskas pas juos jau butu subyreja,bent pas mane gale visos gumos dar atrodo kaip naujos.

StandartinėParašytas: 19 Rgp 2009, 17:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.13
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 325i '02 gone
FIAT 500 S '14 ex
E90 325 LCI '09 ex
VW Golf MK7 facelift ‘19
X2 M35i ‘21
Mantis rašė:

na jei pakabinama guolis butu tai palindes po masina padraskes kardana jis klibetu, mano atveju kardanas kaip i kaltas, gal klystu pataisykit kas del to klibejimo.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 495 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 33  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery