Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 31 Sau 2025, 02:38

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 14 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 11 Sau 2006, 19:10 

Norjau suznoti ar jums iskilo bedos kad rankeneles kai duris atidarai jos uzstringa. Kiek girdejau sake cia BMW bedos, ar tai tiesa?

StandartinėParašytas: 11 Sau 2006, 20:31 

Kazis rašė:
Norjau suznoti ar jums iskilo bedos kad rankeneles kai duris atidarai jos uzstringa. Kiek girdejau sake cia BMW bedos, ar tai tiesa?

Man irgi kartais uzeina,kai ilgiau masinos nenuplaunu,bet tik vairuotojo durelems.Si problema daug kam egzistuoja.Tiesa,tereikia man vos vos paliesti,ir ikrenta i vidu vel.Siaip kazkur kazkiek girdejau,kad tos rankeneles regliuojamos,tad cia galbut tik nureguliuoti tereikia.Jei kas placiau apie tai zinot,tai pasidalinkit ziniomis.

StandartinėParašytas: 11 Sau 2006, 20:36 

fricas rašė:
Gal sutept reikia. Su E34 man irgi su rankenom taip būdavo. Bet tai dar vienas malonus E34 trūkumas. Nepirkit E39, nes E34 jėga. Oi, kaip aš jos ilgiuosi :) .

Gali tepti netepes.Tiesa,pas mane sakau,kad si beda labai retai teislenda,nelabai ir tetrukdo.Tada vel truputi tepaliuko ipurskiu ir vel pora menesiu ramu. :)

StandartinėParašytas: 11 Sau 2006, 20:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.06
Amžius:
40
Automobiliai:
E46 323Ci Coupe '00
ex E36 318iS Coupe
Man irgi si problema kartais pasirodo, bet jau priratau atidares dureles paliesti rankenele, ir ikrenta. Keleta kartu net negalejau is masinos vidaus atidaryti dureliu, nepaspaudes tos rankeneles. Nzn, ar tai susije.

StandartinėParašytas: 12 Sau 2006, 13:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.17
Amžius:
43
Automobiliai:
E36 325 92' Coupe
Pas mane irgi vairuotojo duru rankelenle durniuoja :(
Tai kartais net stumteliu duris, kad jos atsidarytu :oops:
O i kurias vietas konkreciai purski tepalo? Ar siaip belekur prie rankeneliu tepalo papurski ir viskas?

StandartinėParašytas: 12 Sau 2006, 13:42 

avarezas rašė:
Pas mane irgi vairuotojo duru rankelenle durniuoja :(
Tai kartais net stumteliu duris, kad jos atsidarytu :oops:
O i kurias vietas konkreciai purski tepalo? Ar siaip belekur prie rankeneliu tepalo papurski ir viskas?

Pakeliu rankenele i virsu ir ten pripurskiu,tada dar yra tokia skylute(pakelus rankenele matosi),tai i ta dar ipurskiu ir viskas ok.

StandartinėParašytas: 12 Sau 2006, 14:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 328iC M52 95'06
F20 120D N47T 11'12
E36 318iS M42 93' ex
tiesiog reikia surumpinti ta dali, kuri traukia (trosas ar kazkas kietesnio). Akivaizdu, kad su laiku sita dalis issitampo ir del per didelio laisvumo uzsifiksuoja per aukstai, tai gali tepti kiek nori - mazai pades... is vidaus atidarinejant yra tokia ilga viela (E36), tai kazkas ir E34 turetu buti, tai jos galai yra 90* pasukti. Su laiku manau issitampo ir pailgeja koki 1-2 mm ko gali pilnai uztekti rankenelei persiversti auksciau nei originaliai ir uzsifiksuoti toje max padetyje...

StandartinėParašytas: 12 Sau 2006, 15:00 

prakalejas rašė:
tiesiog reikia surumpinti ta dali, kuri traukia (trosas ar kazkas kietesnio). Akivaizdu, kad su laiku sita dalis issitampo ir del per didelio laisvumo uzsifiksuoja per aukstai, tai gali tepti kiek nori - mazai pades... is vidaus atidarinejant yra tokia ilga viela (E36), tai kazkas ir E34 turetu buti, tai jos galai yra 90* pasukti. Su laiku manau issitampo ir pailgeja koki 1-2 mm ko gali pilnai uztekti rankenelei persiversti auksciau nei originaliai ir uzsifiksuoti toje max padetyje...

Cia ne tame reikale beda.Pacia rankena,kuri kilnojasi,reikia kazkaip auksciau kelti.Itariu,kad iki jos joks trosas net neateina,o viskas vaiksto per traukeles arba per mechanizma.

StandartinėParašytas: 12 Sau 2006, 15:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 328iC M52 95'06
F20 120D N47T 11'12
E36 318iS M42 93' ex
nu as ir pasakiau arba trosas arba kazkas kieto. Esmes nekeicia. Jei yra tarkim "pirstas", kuris galu aktyvuoja adidarymo mechanizma, tai gali buti, kad galas nusidevejo ir nusileidzia per daug. Is principo sakau - tas pac gedimas tik kitaip nusidevi, vienas tempiasi, kitas dyla, tracias prasilaisvina...
Evaldas rašė:
Cia ne tame reikale beda.Pacia rankena,kuri kilnojasi,reikia kazkaip auksciau kelti.Itariu,kad iki jos joks trosas net neateina,o viskas vaiksto per traukeles arba per mechanizma.

StandartinėParašytas: 12 Sau 2006, 17:33 

Jasna visiems panasios bedos ;-)

StandartinėParašytas: 12 Sau 2006, 18:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.10.19
fricas rašė:
Gal sutept reikia. Su E34 man irgi su rankenom taip būdavo. Bet tai dar vienas malonus E34 trūkumas. Nepirkit E39, nes E34 jėga. Oi, kaip aš jos ilgiuosi :) .

su malonumu su tavim apsikeisiu.

StandartinėParašytas: 12 Sau 2006, 21:23 

o man rankenele irgi buna kad uzstringa pakelus, bet tik ziema, kai silti orai taip nera buve.

StandartinėParašytas: 13 Sau 2006, 13:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.17
Amžius:
43
Automobiliai:
E36 325 92' Coupe
aha, kai silta tai rankenele geria dirba :?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 14 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: