Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 12 Gru 2024, 14:53

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E46 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 495 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5 ... 33  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 16 Rgp 2009, 15:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.13
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 325i '02 gone
FIAT 500 S '14 ex
E90 325 LCI '09 ex
VW Golf MK7 facelift ‘19
X2 M35i ‘21
man jau bedunksi is 2 i 3 permetant, o su sankaba as elgtis negaliu pats nes pas mane deze smg tai kompas pats meto begius ir sankaba ismina nors deze yra mechanine, toks veikimo principas yra jos, nors aisku gali ir pats jungineti juos jei nori bet as tyngiu :mrgreen: va jei jau uzminu tapke tai tada jau iki 4 su bildejimu jungia o po to iki 5 jau jokiu garsu nuo 4. taj tada ta pirma detale kaip ir granata galima sakyti. na pas mane dar ir sankaba su smagraciu ant pagbaigos nes kratsoj sake jiems jau nekas kai dariau diagnostika, tai gal ir jie tam dunksejimui itakos turi ka ten suprasi, kol puse masinos nepakeisi, arba eini vabank keiti reduktoriu tuos vadinamuosius pusasius (garnatas) ir gal nedunkses, o gal uztenka tik reduktoriu pakesiti, ar snakaba su smagraciu ar pusasius ar vienas isju zodziu puse masinos gali tekti keisti kad kazaks nebestuksetu gale neaisku del ko tiksliai. na as pirma keisu smagrati su sankaba tiks palikti 4,5 K lt, priskiu org detales plius 2 metu garnatija karsta duos tad nesinori remontuot kitur kad nepridarytu kliurkiu. naivia tikiuos kad juos pakeites jokiu stuksejimu su parakainai nebebus :mrgreen:

-15 respect'o point'ų, kad nepirkau kabriko.

StandartinėParašytas: 16 Rgp 2009, 15:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.13
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 325i '02 gone
FIAT 500 S '14 ex
E90 325 LCI '09 ex
VW Golf MK7 facelift ‘19
X2 M35i ‘21
[quote]bent jau man tai tas dunksejimas buvo reduktoriui paskui jis dingo nes subyrejo tas reduktorius(yra tema kazkur zemiau apie tuos dunksejimus ten ikeles ir foto)su nauju reduktoriu tas dunksejimas galim sakyt dingo nebent jei staigiau sankaba atleidi jis buna,bet ne taip kai anksciau jungi kita begi atledi sankaba ir dungt gale nesvarbu ant kokio begio

o tau klausyk dunksedavo kai begius junginedavai ir vietoje ar tik vaziuojant ne man dunksi ir vietoje??? siaip daryciau prielaida kad ir man reduktorius bilda ne smasina vietoje tai tie pusasiai nalabai ir turi kur judeti. jei pas mane bus reduktorius, tai kiek mokejai uz ji??? Beje pas amne LSD, tai labai ju kainos skirias nuo paprasto?

StandartinėParašytas: 16 Rgp 2009, 17:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.07
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 328Ci
ex : E36 318tds
pas tave E46'am LSD? maniau kad tik M E46 juos turi... kaina tai jau tikrai kad skirsis kaip turi būt.

StandartinėParašytas: 16 Rgp 2009, 17:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.13
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 325i '02 gone
FIAT 500 S '14 ex
E90 325 LCI '09 ex
VW Golf MK7 facelift ‘19
X2 M35i ‘21
nu pakelus subine abu ratai iskart sukas cia isjungus antipraslydima ijungto nebandziau

StandartinėParašytas: 16 Rgp 2009, 18:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.07
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 328Ci
Marius1985 rašė:
nu pakelus subine abu ratai iskart sukas cia isjungus antipraslydima ijungto nebandziau

pakėlus užpakalį mašinos pasukant vieną ratą - kitas turi suktis į priešingą pusę, kiek žinau, jei jau pats nesusibalamutinau...
manau kad joks ne LSD pas tave ten...

StandartinėParašytas: 16 Rgp 2009, 19:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.01.16
Amžius:
43
Automobiliai:
ex E46 320i
ex E36 compact
e90
pas mane kai jau visai reduktorius buvo ant galo tai ir stovint vietoi budavo tas dungt,ir perjungiant begius kad ir kaip stengdavais graziai atleist sankaba budavo dungt,tas garsas po bisky vis didejo ir as su juo kazkur metus vazinejau kol galu gale subyrejo.nors is reduktoriaus nebuvo jokio pasalinio garso ir kazkaip nesitikejo kad jis taip gali daryt, nes dazniausiai jau kai reduktoriai pries pabaiga tai jie uzia.O mokejau 200lt uz deveta va cia esu idejas foto kas ten subyrejo viewtopic.php?f=59&t=37440&st=0&sk=t&sd=a&start=105

StandartinėParašytas: 16 Rgp 2009, 21:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.13
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 325i '02 gone
FIAT 500 S '14 ex
E90 325 LCI '09 ex
VW Golf MK7 facelift ‘19
X2 M35i ‘21
Annoucements rašė:
pakėlus užpakalį mašinos pasukant vieną ratą - kitas turi suktis į priešingą pusę, kiek žinau, jei jau pats nesusibalamutinau...
manau kad joks ne LSD pas tave ten...

pas mane sukas i ta pacia puse, tai man dar geriau kad ne lsd kai subirs mazesnes islaidos bus, o ir ratu nesuku tai man masina tik vairuot ir megautis vairavimu o nedraskymu jos, na kai reikia spusteli bet ratu nesu megejas sukti, po tokiu sukimu ir prasideda visokie bildejimai #-o

StandartinėParašytas: 16 Rgp 2009, 21:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.13
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 325i '02 gone
FIAT 500 S '14 ex
E90 325 LCI '09 ex
VW Golf MK7 facelift ‘19
X2 M35i ‘21
NerkaBMW rašė:
pas mane kai jau visai reduktorius buvo ant galo tai ir stovint vietoi budavo tas dungt,ir perjungiant begius kad ir kaip stengdavais graziai atleist sankaba budavo dungt,tas garsas po bisky vis didejo ir as su juo kazkur metus vazinejau kol galu gale subyrejo.nors is reduktoriaus nebuvo jokio pasalinio garso ir kazkaip nesitikejo kad jis taip gali daryt, nes dazniausiai jau kai reduktoriai pries pabaiga tai jie uzia.O mokejau 200lt uz deveta va cia esu idejas foto kas ten subyrejo viewtopic.php?f=59&t=37440&st=0&sk=t&sd=a&start=105

na pagal tavo aprasyma tai ir man tas pats bus kaip ir pas tave. na prasidejo dunksejimas man pries koki menesi, tai kaip sakei metus kokius vazinejai, tai man apytiksliai liko koks mazdaug 11 men :mrgreen: , tai po ziemos paieskosiu kur reduktoriaus ir pakeisiu ji kad kur kokioj kelionej nepabyreciau. o tepalus keitei tu, galvoju gal del tapalu ilgo nekeitimo jis atsiranda, nes as saviskiam nekeiciau, tai jei ateiti pirkt nauja tai iskart pasikeisti, nes karstoj sako tepalas tipo nekeiciamas tik mazia tiketina kad vaziuosi simta metu su tuo paciu tepalu. o kaip ten su tais perdavimais kiek zinau ten kiekvienam varikliui skirtingai buna, gal kas zinot koks 2.5 matorui tinka, cia klausiu del ateities kad dabar suzinosiu ir kai bus beda zinociau ko jau konkreciai ieskoti.

StandartinėParašytas: 16 Rgp 2009, 22:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.01.16
Amžius:
43
Automobiliai:
ex E46 320i
ex E36 compact
e90
nekeiciau tepalo ,nes kam keist jei jie nekeiciami, ir pas mane ta masina buvo tik 130000tukstbegus kai jis subyrejo, butu kokius 250000tukst begus tai buciau gal ir keites tepalus.siaip dabar tas tepalo keitimas kai jau atsirado dunksejimas nelabai ka ir pades.Beje kai buvau palindes po masina ir jieskojau priezasties kas ten dunksi tai ir galvojau kad pusasiai arba reduktorius,nes is ten ir girdejosi tas dungsejimas,galvojau kad reduktoriui koks laisvumas atsirado ir to labai nesureiksminau,bet pasirodo kad klydau.Toks jausmas kad cia koks gamyklinis brokas metalo,o pas tave perdavimas 3.15 ar 3.23,siaip nuemes reduktoriu turetum rast popieriny lipduka su tuo perdavimu,aisku jei jis dar ten likes po tiek metu :D

StandartinėParašytas: 17 Rgp 2009, 10:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.13
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 325i '02 gone
FIAT 500 S '14 ex
E90 325 LCI '09 ex
VW Golf MK7 facelift ‘19
X2 M35i ‘21
NerkaBMW rašė:
nekeiciau tepalo ,nes kam keist jei jie nekeiciami, ir pas mane ta masina buvo tik 130000tukstbegus kai jis subyrejo, butu kokius 250000tukst begus tai buciau gal ir keites tepalus.siaip dabar tas tepalo keitimas kai jau atsirado dunksejimas nelabai ka ir pades.Beje kai buvau palindes po masina ir jieskojau priezasties kas ten dunksi tai ir galvojau kad pusasiai arba reduktorius,nes is ten ir girdejosi tas dungsejimas,galvojau kad reduktoriui koks laisvumas atsirado ir to labai nesureiksminau,bet pasirodo kad klydau.Toks jausmas kad cia koks gamyklinis brokas metalo,o pas tave perdavimas 3.15 ar 3.23,siaip nuemes reduktoriu turetum rast popieriny lipduka su tuo perdavimu,aisku jei jis dar ten likes po tiek metu :D

na su tais begimais tai cia truputi atsargiai, na pas mane begus 160 sprendziant is salono vairo tai atrodo tiek ir turetu buti, bet visada liea bet... na matai as galvojau jei subyres maniskis reduktorius perkant nauja iskart keisti tepala jame nes neaisku bus kiek jis ten bus tas reduktorius numynes 100K ar net kokius 300 K ar net daugiau, kad nepasikartotu vel panasi situacija su dunksejimo, ajsku jei tas tepalas isvis sudaro itaka tam dunksejimui, bet atsarga gedos gal nepadarys :mrgreen: . o del to life time tai man idomu kokie ten stebuklingi tepalai kad tokius kilometrazus laiko :?: na pas amnes lipduko nera bent jau reduktoriaus apacioje, virs jo gal ir yra bet ten neina paziureti kol nenuimsi jo. na bet jei jau laisvumas yra kazi ar kas remontuoja tuos reduktorius neteko girdeti niekur.

StandartinėParašytas: 17 Rgp 2009, 18:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.01.16
Amžius:
43
Automobiliai:
ex E46 320i
ex E36 compact
e90
nu pas mane kai zinoma visa serviso istorija ir delko ji buvo parduota vokiecio,tai ner man ko netiket ta rida ,bet tema ne apie tai.saip tas liftime tepalas tai apskaiciuotas 250000tukst ridai,o del reduktoriaus remonto reiktu pajieskot gal ir yra kur meistrelis kur juos tvarko,nes juk ten vidui nera nieko labai sudetingo

StandartinėParašytas: 17 Rgp 2009, 19:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.13
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 325i '02 gone
FIAT 500 S '14 ex
E90 325 LCI '09 ex
VW Golf MK7 facelift ‘19
X2 M35i ‘21
NerkaBMW rašė:
nu pas mane kai zinoma visa serviso istorija ir delko ji buvo parduota vokiecio,tai ner man ko netiket ta rida ,bet tema ne apie tai.saip tas liftime tepalas tai apskaiciuotas 250000tukst ridai,o del reduktoriaus remonto reiktu pajieskot gal ir yra kur meistrelis kur juos tvarko,nes juk ten vidui nera nieko labai sudetingo

na nebent kaip minejai visa serviso istorija yra, tai tada tikrai nera ko abejoti. na man reiks suzinoti koks maniskio perdavimas tiksliai ir pasieskoti nenujoto kokio reduktoriaus srotuose.

StandartinėParašytas: 17 Rgp 2009, 20:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.07
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 328Ci
žiūrėkit , kas čia per pokštas? http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/S ... xle_drive/
rašo kad reduktorius su diferential'u ?? tai negi juos dar ir tuščius pardavinėja? ir kas kas ten per perdavimas? negi 2,65 arba 2,79 ? ar aš ne taip supratau ten kažką?
auto E36 318tds - nekursiu gi kitos temos jei čia apie reduktorius kalbama.

StandartinėParašytas: 17 Rgp 2009, 21:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.13
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 325i '02 gone
FIAT 500 S '14 ex
E90 325 LCI '09 ex
VW Golf MK7 facelift ‘19
X2 M35i ‘21
na cia tikrai idomu :?: :?: :?:

StandartinėParašytas: 18 Rgp 2009, 18:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.13
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 325i '02 gone
FIAT 500 S '14 ex
E90 325 LCI '09 ex
VW Golf MK7 facelift ‘19
X2 M35i ‘21
cia prie to paties, kaip pas jus veikia antipraslydimas tas dsc? pas mane kai ratai praisisuka gale toks subildejimas truputi jauciamas, kartais jis didesnis, atrodo reduktorius ar kas idugna beldzias, cia taip turi buti ar kaip? cia viskas pagal ideja turetu atsiremti i reduktoriu, nes temos pardzioj kaip minejau pakelus maisna ir vaziuojant su ja stabdant pries gala sustojant reduktorius pasislenka zemyn atrodo kaip nepritvirtintas butu. ir sivis keliose vietose reduktiorius tvirtinasi?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 495 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5 ... 33  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery