Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 04 Vas 2025, 11:49

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 5808 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 388  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 13 Rgp 2009, 20:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.15
Amžius:
37
Šiandien toks :)

StandartinėParašytas: 13 Rgp 2009, 21:03 

Sigis rašė:
Nu jei tiek problemų, tia eini į Bombą ir nusiperki originalų CD. Nori pigesnės alternatyvos - ieškai CD per e-bay ar panašiai. Rezultate turi nepalyginamai geresnės kokybės įrašą, bei daiktą, kuris turi išliekamąją vertę :wink:

Nu Sigi neuzpyk, bet nusisnekejai visiskai, apie kokia isliekamaja verte tu sneki, ir kokio velnio ka nors pirkt bomboj, pagal tavo teigini tai tu cia atrodytu pinigais apsipyles, nors toks nesi, tai kam rekomenduoji daryt tai, ko pats nedarytumei?

StandartinėParašytas: 13 Rgp 2009, 21:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
superine Nike reklama :D

StandartinėParašytas: 13 Rgp 2009, 21:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
krc wbm318 eik i funkysouls.com, uzsiregistruok forume (easy) ir padaryk paieska pagal atlikejo pavadinima. rasi tema, atsidaryk ja ir pavartyk paskutinius lapus kazka rasi, jei ne paprasyk (gali ir angliskai, nebutina rusiskai, ten visokiu yra ir visi supranta) ides i koki rapidshera ar megauploada. o siaip keista kad siais laikais kazko nerandi... visur visko pilna..

kas liecia CD tai jokia cia ne prabanga, galima ir pigiai rasti, cia aisku kaip kam bet as savo mgetsama muzika perku CD.

StandartinėParašytas: 14 Rgp 2009, 08:20 

Nu susikuriau jau velniai zino kelinta anketa torrents.ru ir radau =D> Del tos muzikos cd, tai piratini pirkti mano finansai dar nesa(bet toki, kokio noriu vargiai rasciau), o vat jei bomboj cd uz 50lt pirkti, tai jau ne mano kisenei. :(

StandartinėParašytas: 14 Rgp 2009, 09:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.10.11
Amžius:
37
Vienas kūrinys iš naujo Crystal Method albumo
The Crystal Method feat Matisyahu - Drown In The Now

StandartinėParašytas: 14 Rgp 2009, 09:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
wbm318 rašė:
Nu susikuriau jau velniai zino kelinta anketa torrents.ru ir radau =D> Del tos muzikos cd, tai piratini pirkti mano finansai dar nesa(bet toki, kokio noriu vargiai rasciau), o vat jei bomboj cd uz 50lt pirkti, tai jau ne mano kisenei. :(

kada paskutini karta buvai toi bomboi ? disku kainos dabar 10-30lt. aisku tie po50 liko, bet ir daug pigiu + yra onlainas kur gali isviso vos neuzdyka gaut, iki 10lt gerai perziurejus. ebay valdo.

StandartinėParašytas: 14 Rgp 2009, 19:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
38
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
wbm318 rašė:
Nu Sigi neuzpyk, bet nusisnekejai visiskai, apie kokia isliekamaja verte tu sneki, ir kokio velnio ka nors pirkt bomboj, pagal tavo teigini tai tu cia atrodytu pinigais apsipyles, nors toks nesi, tai kam rekomenduoji daryt tai, ko pats nedarytumei?

Nu kad labai dažnai perku bobmoj kompaktus, pinigais apsipylęs neesu, bet aš gal bare kelis kart vienu bokalu alaus mažiau išgersiu, bet nusiperku, tai ko noriu. Išliekamoji vertė - nepasakok, kad jos nėra - pabandyk nusipirkt kokį kompaktą pirmo leidimo, o ne perleidimą su originaliu įpakavimu, suprasi, kas tai yra. Apie vinilus aš išvis patyliu. Beje ir juos kartais perku bomboj, taigi nereik sakyt, kad ko nors nedaryčiau, jei dėl to neesi garantuotas :wink:

StandartinėParašytas: 14 Rgp 2009, 22:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.15
Amžius:
37
Šiandien štai toks :)

StandartinėParašytas: 15 Rgp 2009, 01:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW

some funky grooves

StandartinėParašytas: 15 Rgp 2009, 01:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.02.28
Amžius:
44

is naujausio albumo ,jau galvojau kad jie visai dinge #-o

Sitas albumas sukasi jau keleta savaiciu =D>

StandartinėParašytas: 15 Rgp 2009, 09:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.10.11
Amžius:
37
Žinau kas pas mane suksis ateinančią savaitę :)
Evidence - The Layover

StandartinėParašytas: 15 Rgp 2009, 10:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
Praktikantas rašė:
Žinau kas pas mane suksis ateinančią savaitę :)
Evidence - The Layover

daugiau negu PUIKUS relyzas. imant tai kad cia tik EP... bet as kai uzsakiau diska ir ji gavau visiskai afigel labai ilgam. puikus gabalai VISI ir + bonus dvd su beveik visais klipais.. + afigennas dizainas visko. Evidencas yra man vienas is favoritu is westcoast new school. jei dar negirdejai persisiusk jo "wetherman LP".

StandartinėParašytas: 15 Rgp 2009, 10:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.10.11
Amžius:
37
Aš tik visai nesenai "atradau" Evidence, iki tol tik žinojau, kad toks yra. Taip pat labai patinka jo stilius, vakar sukramčiau visą albumą (berods iš sa gavau, neatsimenu...) ir jau po pirmų track'ų žinojau, kad labai labai ilgai džiaugsiuos šiuo albumu.
for whatever it's worth :arrow:

p.s. arba subas tuoj suplyš arba špaklius nuo sienų pradės byrėt...

StandartinėParašytas: 15 Rgp 2009, 17:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.10.11
Amžius:
37
Evidence - The Weatherman LP - "I Know"
viską pasako YouTube comments:
"great song - just makes you feel good"

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 5808 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 388  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery