Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 04 Vas 2025, 05:33

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 5808 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 388  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 22 Lie 2009, 14:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.01.01
Amžius:
41
Automobiliai:
TT E39 525 98'
Henris rašė:
Man ir siu dienu visa lietuviska muzika :mrgreen: Kaip jis nepatiktu daugeliui, reik pripazint, muzika kpokybiska varo

Pritariu =D>

StandartinėParašytas: 22 Lie 2009, 14:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.01
Amžius:
38
Automobiliai:
sold
Ramuniux rašė:
Pritariu =D>

jis nenusileidžia, per didelis karštakošis, dėl to labai kenčia. pirmas muštis puola, nervai ištąsyti, nevisiškai stabili psichika. Bet man jis patinka... kai sužinojau kad jam dabar 33 m. nustebau, nes atrodė daug jaunesnis.

StandartinėParašytas: 22 Lie 2009, 20:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.17
Amžius:
18
Automobiliai:
11’ F10 535iX
19' RX350 F Sport
OOO "SELAS" vienas is nedaugelio lietuviu mokanciu kurti muzika =D>

StandartinėParašytas: 22 Lie 2009, 21:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.03.23
Automobiliai:
ex. [E36] 328i
N.1

"Faces down asses up
that´s the way I like to f*" =D>

StandartinėParašytas: 22 Lie 2009, 23:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
38
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
Vyttux rašė:
OOO "SELAS" vienas is nedaugelio lietuviu mokanciu kurti muzika =D>

Reikia domėtis ne vien tuo ką kiša radijas ir suprasi, kad ir Lietuviškų atlikėjų, kuriančių tikrai gerą muziką yra labai nemažai :wink:

StandartinėParašytas: 23 Lie 2009, 00:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.04.29
Sigis rašė:
Reikia domėtis ne vien tuo ką kiša radijas ir suprasi, kad ir Lietuviškų atlikėjų, kuriančių tikrai gerą muziką yra labai nemažai :wink:

Pvz ? SELa jau senai nekisa per radija :wink:

StandartinėParašytas: 23 Lie 2009, 00:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
38
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
Henris rašė:
Pvz ? SELa jau senai nekisa per radija :wink:

Kadangi senai jau groja nebe š..., kurį gali kramtyt tik vaikai iki 16 metų, tai ir nekiša :wink:

Kokio stiliaus pvz nori?

StandartinėParašytas: 23 Lie 2009, 00:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.04.29
Sigis rašė:

Kadangi senai jau groja nebe š..., kurį gali kramtyt tik vaikai iki 16 metų, tai ir nekiša :wink:

Kokio stiliaus pvz nori?

Ner skirtumo, gera muzika yra gera, nepriklausomai nuo stiliaus.

StandartinėParašytas: 23 Lie 2009, 00:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
38
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
Henris rašė:
Ner skirtumo, gera muzika yra gera, nepriklausomai nuo stiliaus.

Dėl šito sutinku - pirmi kas šauna į galvą - Lauris Lee, Karalius, Mindaugėlis, Happyendless - čia sintetiniai; SheeZzanova, Pieno Lazeriai, Suicide DJs, buvusi Empty, Saulė Kliošas, TWNKL, Jazzu - šiti, tai pop, jazz funk, avangardo ir dar bala žino kokių stilių sintezė.
Negi mažai? Prisiminęs galėčiau dar bent pusę tiek išvardint

StandartinėParašytas: 23 Lie 2009, 18:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Prezidiumo Narys
Klubo Prezidiumo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2007.06.13
Amžius:
33
Automobiliai:
E38 730 M57 '01
F10 530 N57 '11
:shock: :lol:

StandartinėParašytas: 24 Lie 2009, 00:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.03.23
Automobiliai:
ex. [E36] 328i
Pakaks to užsienio... Jūs tik paklausykit...lengvas alus, ausinės ir muzikos bei žodžių klausymas.

StandartinėParašytas: 24 Lie 2009, 01:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.03.23
Automobiliai:
ex. [E36] 328i
Kai būna sunku.

StandartinėParašytas: 24 Lie 2009, 22:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.17
Amžius:
18
Automobiliai:
11’ F10 535iX
19' RX350 F Sport

StandartinėParašytas: 25 Lie 2009, 10:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
Jei apie SEL. Tai radau viena jo pasisakyma apei albuma "23". Kam idomu paskaitykit, ten raso apie radijo stotis.

E.Dragūnas įsitikinęs, kad šis albumas yra pats geriausias iš visų kada nors išleistų jo albumų. "Vieniems patiks, kitiems nepatiks, bet man jis patinka. O patinka dėl to, kad dariau tai, ką norėjau, nesitaiksčiau su leidybinės firmos norais. Man dėl šio albumo visiškai negėda", - kalbėjo SEL lyderis.

Jis tikisi, kad šio albumo kūriniai bus grojami diskotekose, tačiau ar skambės jo dainos radijų eteryje, "selas" linkęs abejoti.
Atidavę pirmąjį albumo "23" radijo singlą "Muzika", "Radiocentre" išgirdome tą patį - ne dieninis formatas. Tas pats ir su "M-1". Man keista, kad kažkokie du "rebiatos" (nežinau, kas ten dabar tose stotyse dirba) gali taip reguliuoti visą Lietuvos muzikinį gyvenimą. Aš nesuprantu, kodėl nenori paleisti šios dainos. Aš pats manau, kad "Muzika" yra geras, kokybiškas, šiuolaikinis šokių muzikos kūrinys, netgi šiek tiek linkstantis į "pop" pusę", - svarstė dainininkas.
Jis sakė negalįs atsistebėti, kad radijo stotys mielai groja "tikrai blogus kažkokių Kėdainių grupių kūrinius". Egio manymu, jo kūriniai greičiausiai netinką dėl kažkokių ambicijų, o ne dėl "formato".
Pasak jo, iš dvylikos albume skambančių kūrinių kone pusė galbūt iš tikrųjų netinkami radijui, nes yra ilgi, be to, juose neskamba vokalas. Albumą "23" dainininkas įrašinėjo visus metus, kartais studijoje praleisdamas po 10 valandų per parą.

Kurdamas albumą „23“ žinojau, kad jis bus nekomercinis. Tai daugiau buvo perspektyvinis darbas. Įtariu, kad „23“ muzikinis stilius turi didelę ateitį. „23“, mano nuomone, - labai stiprus darbas, kurio maloniai galima klausytis iki šiol. Jo pardavimu nėra ko skųstis, nes man žinomas jo tiražas yra gana didelis.

StandartinėParašytas: 25 Lie 2009, 10:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
Nu cia mano fonoteka SEL'u :D Dar tais laikais, kad CD nebuvo i ka det :mrgreen:
Viskas prasidejo, kai draugas i paprasta kasete irase albumus "Paskutini karta" ir "Kontrolinis suvis".
Buvau dar mazas vaikis, bet uzkabino jo dainos, tada nusipirkau pirmaji albuma "Kaip ir tu", veliau sekancius, aisku visi dar ejo kaseciu pavidalu, veliau isigijus mandresnes butines aparaturos prasidejo ir CD laikai, tai kazkur yra visi kiti jo albumai ir dar DVD filmas. :)

Paveikslėlis

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 5808 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 388  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery