Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 31 Sau 2025, 02:43

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 21 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 07 Sau 2006, 13:45 

nepuciu rašė:
Turbut taip ir bus. O prie to pacio paklasiu tokio klasusimo, pavyzdziui, kai atidarineji automobilio langa, ir stipriau ispaudi mygtuka, tai jis atsidaro/uzsidaro pats, ir nereik laikyt paspaudus mygtuko. O su liuku tas pats turi but? Nes pas mane gal manau mygtukas sugedes, nes reik laikyt nuspaudus, jei nori visa liuka atsidaryt. Gal zinot kaip ten turi but?

Nu liukas turi tik atsidaryti,kai trumpai paspaudi mygtuka.Uzdarant liuka reikia laikyti paspaudus knopke,trumpai spustelti neuzteks.Taip padaryta del saugumo,kad galvos netycia liukas nesuspaustu. :)

StandartinėParašytas: 07 Sau 2006, 13:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.10.19
o tai langas galvos suspaust negali?! pats kuri, ar kas padeda?

StandartinėParašytas: 07 Sau 2006, 14:26 

tumbler rašė:
o tai langas galvos suspaust negali?! pats kuri, ar kas padeda?

Nu taigi uzdarant langa irgi reikia knopke laikyti paspaudus,o atidarant uztenka ta knopke tik spustelti,ir langas pats vaziuoja zemyn.

StandartinėParašytas: 07 Sau 2006, 14:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.10.19
kad tas pats, spusteli knopke ir langas pats uzsidaro. paskutine masina kur ta isbandziau E46. pas mane irklai, tai zaidziausi. taip kad...

StandartinėParašytas: 07 Sau 2006, 14:30 

tumbler rašė:
kad tas pats, spusteli knopke ir langas pats uzsidaro. paskutine masina kur ta isbandziau E46. pas mane irklai, tai zaidziausi. taip kad...

Nu E46 nezinau,nu bent pas mane tai langai spustelejus tik atsidaro,o uzdarant jau knopke reikia laikyti paspaudus.Tas pats ir su liuku.

StandartinėParašytas: 07 Sau 2006, 15:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.29
Amžius:
48
nepuciu rašė:
O prie to pacio paklasiu tokio klasusimo, pavyzdziui, kai atidarineji automobilio langa, ir stipriau ispaudi mygtuka, tai jis atsidaro/uzsidaro pats, ir nereik laikyt paspaudus mygtuko. O su liuku tas pats turi but? Nes pas mane gal manau mygtukas sugedes, nes reik laikyt nuspaudus, jei nori visa liuka atsidaryt. Gal zinot kaip ten turi but?

liukas automatiskai atsidaro/uzsidaro treciukuose tik pagamintuose nuo 95 m 9 men

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 21 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery