Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 31 Sau 2025, 12:57

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E65, E66 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1644 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 110  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 03 Lie 2009, 17:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.22
Amžius:
41
Automobiliai:
E38, 2.8
ka reiskia UGDO?

StandartinėParašytas: 03 Lie 2009, 17:58 

Kaifass rašė:
ka reiskia UGDO?

Universal Garage Door Opener.

StandartinėParašytas: 03 Lie 2009, 18:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.22
Amžius:
41
Automobiliai:
E38, 2.8
Kur garazo duris galima atidaryti?

StandartinėParašytas: 03 Lie 2009, 18:06 

Taip.

StandartinėParašytas: 03 Lie 2009, 22:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.30
Amžius:
41
Automobiliai:
dviratis...
angelas_ rašė:
Biskuti manau perlenkei. Individual kiek as suprantu yra salonas, jeigu pagal individualu uzsakyma pasidarai ji - tada ir prilipdo toki zodeli prie pavadinimo. Kas liecia opcijas, tai man atrodo yra tam tikros opcijos, kuriu nebegali uzsisakyti del techniniu dalyku, pvz nebegali uzsisakyti L7 pertvara tarp priekiniu ir galiniu sedyniu, jeigu pas tave yra ne L7 modelis. O taip nezinau nei vienos opcijos, kuri negali buti paprastam E38, ka turi individual (apart salono medziaga ir pasiuvima aisku), visi tie patys tech. "navarotai" yra imanomi. Pats maciau fotkes 728i 2000 metu su tiek navarotu, kad nei 1 750i ar individualo nemaciau su tiek. Kaip yra su e65 ar F01 - nezinau, paprasciausiai nesidomiu jais ant tiek :)
Jeigu duotum man ano 750i fotkes, galeciau pasakyti ko jam truksta. O jeigu jam truksta nors 1 imanomo "navaroto", reiskias jis jau automatiskai nera pilnas. Del to ir sakau kad geriau nevartoti to zodzio. Vat keleta "navarotu", kurie reciau pasitaiko: sildomas vairas, soliarinis priekinis stiklas, odine panele, gale atskiras kondicionierius, gale TV, galiniu sedyniu elektriniai ir pripuciami atlosai, UGDO. Esant reikalui galima daug surasti, bet cia tokie pagrindiniai :)

gal ir perlenkiau, is tavo isvardintu ipatynguju bairiu nesu tikras ar yra UGDO ir Tv gale su kondiku, o tiksliau ten ne kondikas buna o trecia klimos juosta, tai yra keleiviai patys gali atskirai reguliuotis siluma, bet tavo paminetos opcijas galima taip pat paskyrstit i metus ;) tarkim tik pas facelifta bus DSC ir panasus bairiai, taigi reikia kreipt demesi i masinos metus ir pagal tuos metus teikiamas opcias-gamintojo...jei masina 2001 manau galima ieskot visu bairiu kokie gali but tokioj masinoj bet nemanau kad tie patys bairiai buwo E38 kurie buwo gaminami 97 ar anksciau... bet koks skyrtumas, man nereikia kad ta masina butu ,,pilna'' vis tiek jos nepirksiu, dabar apsisprendziau imsiu gryzes dyzeli stai ka esu nusiziurejas
http://auto.plius.lt/skelbimas/lange/le ... /id-363258

http://auto.plius.lt/skelbimas/lange/le ... /id-306563

StandartinėParašytas: 03 Lie 2009, 22:26 

sauliukas rašė:
gal ir perlenkiau, is tavo isvardintu ipatynguju bairiu nesu tikras ar yra UGDO ir Tv gale su kondiku, o tiksliau ten ne kondikas buna o trecia klimos juosta, tai yra keleiviai patys gali atskirai reguliuotis siluma, bet tavo paminetos opcijas galima taip pat paskyrstit i metus ;) tarkim tik pas facelifta bus DSC ir panasus bairiai, taigi reikia kreipt demesi i masinos metus ir pagal tuos metus teikiamas opcias-gamintojo...jei masina 2001 manau galima ieskot visu bairiu kokie gali but tokioj masinoj bet nemanau kad tie patys bairiai buwo E38 kurie buwo gaminami 97 ar anksciau... bet koks skyrtumas, man nereikia kad ta masina butu ,,pilna'' vis tiek jos nepirksiu, dabar apsisprendziau imsiu gryzes dyzeli stai ka esu nusiziurejas

Bet dedasi gale atskiras garintuvas, vamzdziai su freonu ir t.t., taip kad ten nera siaip ekranelis atskiras :wink:
Kiek zinau iki 2000 metu DSC buvo kaip papildoma opcija. Lygiai taip pat ir 1994 metais galejai uzsisakyti DSC (aisku senesnes kartos DSC, bet visgi DSC). O nuo 2000 metu jau turbus buvo perkeltas i bazine. Na o siaip jo, facelift masinos dazniau sutinkamos su pilnesne komplektacija, cia tu teisus :)

O, visai neblogi variantai is pirmo zvilgsnio.. Aisku reiketu apziureti butinai pries perkant, i servisa nuvaryti.. :)

StandartinėParašytas: 03 Lie 2009, 22:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.30
Amžius:
41
Automobiliai:
dviratis...
angelas_ rašė:

Bet dedasi gale atskiras garintuvas, vamzdziai su freonu ir t.t., taip kad ten nera siaip ekranelis atskiras :wink:
Kiek zinau iki 2000 metu DSC buvo kaip papildoma opcija. Lygiai taip pat ir 1994 metais galejai uzsisakyti DSC (aisku senesnes kartos DSC, bet visgi DSC). O nuo 2000 metu jau turbus buvo perkeltas i bazine. Na o siaip jo, facelift masinos dazniau sutinkamos su pilnesne komplektacija, cia tu teisus :)

O, visai neblogi variantai is pirmo zvilgsnio.. Aisku reiketu apziureti butinai pries perkant, i servisa nuvaryti.. :)

Na man svarbiausiai kad butu dvigubi stiklai 8) siaip jei trys litrai tai noriu su 142Kw bet gundausi su 4d del pirkimo tai pirksiu tik nenuvalkiota varianta na kai nusipirksiu imesiu foto ;) bet ka galetum papsakot apie 4d kuris geresnis, eksplotacijos ir panasiai...

StandartinėParašytas: 03 Lie 2009, 22:53 

OK, nepamirstam kad cia e65 tema.. Taip kad kraustomes su diskusijom i E38.. :wink:

StandartinėParašytas: 03 Lie 2009, 22:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.30
Amžius:
41
Automobiliai:
dviratis...
na jei nesunku parasyk i tema su patarimais norintiems pirkt E38 kuris variklis butu geresnis

StandartinėParašytas: 03 Lie 2009, 23:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.22
Amžius:
41
Automobiliai:
E38, 2.8
Bet tu Sauliukas E 65 pardavinejai uz 8.5 euro. o cia E 38 uz tiek pat. Ar cia as kazka maisau. ?

Ne perbrangiai E38? :roll:

StandartinėParašytas: 03 Lie 2009, 23:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.30
Amžius:
41
Automobiliai:
dviratis...
e65 dar turiu bet jis jau rezervuotas pirks forumietis tik nzn jo nicko... dar skambian kekviena diena taigi nzn kaip ten bus, bet manau as jau ji pardaviau :wink: kitas dalykas ta masina yra tvarkynga bet tie visi e65 tokie ciudai...man like sentimentai E38 del to ir perku ji, mano nuomone geriau pirkt paskutiniu metu laidos masina nei pyrma prisvilusi blyna... siaip daug ka gasdina tie e65 bet dabar jau nera ju remontas toks brangus, bet sitas masinas kamuoja dazni nesklandumai ;) neveltui vokieciuose sitos auto uzsima tik 85vieta :? o man jau atsibodo ji pardavinet del to ir parduodu kad greiciau nupirktu vis tiek jau kritau i minusa...o tos masinos ne uz tiek parsiduos nepergyvenk ;)

StandartinėParašytas: 06 Lie 2009, 19:47 

sauliukas rašė:

Sauliukas - nebijai pirkti dyzelines bmw, o tuo labiau 4.0 l :?: .. jie gi ypatingai jautrūs degalų kokybei... #-o ..... ir apskritai manau, dyzelio per brangi eksploatacija gaunasi, dar plius tokios dyzelinio kuro kainos ... #-o ...

StandartinėParašytas: 06 Lie 2009, 21:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.30
Amžius:
41
Automobiliai:
dviratis...
Raimondas rašė:

Sauliukas - nebijai pirkti dyzelines bmw, o tuo labiau 4.0 l :?: .. jie gi ypatingai jautrūs degalų kokybei... #-o ..... ir apskritai manau, dyzelio per brangi eksploatacija gaunasi, dar plius tokios dyzelinio kuro kainos ... #-o ...

Na as lyg ir nesakiau kad pirksiu 4d is mano ieskomu yra ir 3d... eksplotacija manau nera jau kazin kiek ten brangesne jei masina tvarkynga ir negenda, bet tai jau manu reikia apsiziuret pries perkant ;) bendzino kaina irgi nemaza, per metus nuvaziuoju apie 50 000-60 000tuks km manau dyzelis yra pats tas pirkinys;)

StandartinėParašytas: 06 Lie 2009, 21:31 

Raimondas rašė:

Tokios tai kokios? Mazesnes nei benzo? :) I kelione po Europa - tik su dyzeliu :wink:

StandartinėParašytas: 06 Lie 2009, 22:19 

angelas_ rašė:

Tokios tai kokios? Mazesnes nei benzo? :) I kelione po Europa - tik su dyzeliu :wink:

Na, juk didelės kainos tūrėjau omeny... na, primeskim .... bmw su 4,4 varikliu, sedanas benzo suvartoja apie 16ltr (dbr kiek 98 kaina - 3,65lt) - tai gaunasi apie 60 lt, bet - imeskime į tokį bmw tiesioginio įpurškimo dujas, jų vartos tiek pat kaip benzino, bet 1 ltr duju 1,77 kažkur - o tai apie 30 lt.
Dabar imame dyzeline bmw 4,0 dyzeli (nes prieš tai buvo skaičiuota su 4,4 benzas). Jo suvartojimas apie 14 ltr 100 km, primetam dyzelino kainas, paskaičiuojam, paskui dar primetam dyzelinio eksploatacijos kainas ir štai tau rezultatai ....
Išvada :) - benzinas apsimokiau ....
Na, bet čia tik mano suvokimas, kiekvienas iš mūsų esame skirtingi, ir mąstome taipogi skirtingai, kitaip sakant, kiekvienam savo ;)

Peace :wink:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1644 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 110  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery