Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 26 Lap 2024, 02:44

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 2070 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 138  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 09 Bir 2009, 21:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.10.04
Amžius:
34
Automobiliai:
BMW 523 E39
BMW 324d E30
Edvardutis rašė:
na aisku ;) ziurinejau apie kuro sanaudas, tai tikrai perdaug kaip 2,8, o tas 2,8 motoras tai tas pats kas pas E39 528? :) nes sitas variantas tai traukia smagiai :)

Tas pats, tik, kad 7er yra zymiai sukesnis. http://www.youtube.com/watch?v=pDrYTENaWlE
cia va gali pasidomet ir bus aisku apie sanaudas, isibegejimus ir pan.

StandartinėParašytas: 28 Bir 2009, 20:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.30
Amžius:
41
Automobiliai:
dviratis...
Edvardutis rašė:
na aisku ;) ziurinejau apie kuro sanaudas, tai tikrai perdaug kaip 2,8, o tas 2,8 motoras tai tas pats kas pas E39 528? :) nes sitas variantas tai traukia smagiai :)

E39 KEBULA GAL IR TRAUKIA BET E38 TAI GAL truputi PER SUNKI KAIP MANAI...? turejau 4,4l E38 persedau i e65 4,5 ir vel atgal i savo E38 tai jis taip nevaziavo... nu bet tas praeina, as tavo vietoj ieskociau dyzelio

StandartinėParašytas: 02 Lie 2009, 09:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.02.18
Amžius:
50
Automobiliai:
Ex E36 328 coupe
Ex E39 530D touring
rekomendacijos besirenkantiems E38 dyzeli.dabar visi renkasi tik dyzelius nes benzininiu kainos labai pakrite
Snd.snekejaus su vienu bmw perekupu,-jis sake,kad padeveto(''srotuose'') e 38 4 ltr.dyzelinio variklio kaina 3 tukst euro!!(siaubas-neduok die ''uzsirauti''),o kai tuo tarpu 3-rilitrio E38 dyzelinio padeveto varikliuko kaina yra 1200 lt.!(tai skirtumas 9 kartai!!!!).
O toks didelis kainu skirtumas yra todel,kad e 38 4-litrinis variklis megsta gesti ir todel yra paklausus,o kai tuo tarpu e 38 3-litriniai negenda ir todel nera paklausus,uz tai ju tokia maza kaina ir taip zenkliai skiriasi nuo E38 4-litrio variklio kainos.
patvirtinkit arba paneikit prasu

StandartinėParašytas: 02 Lie 2009, 14:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.08.06
Amžius:
35
Automobiliai:
BMW E39 530i Individual 02'
BMW E39 525i TOPAZ BLUE 02' (Ex)
BMW E38 730d ORIENTBLAU 00' (Ex)
BMW E38 730d JET-BLACK 99' (Ex)
Gal dar ir todel, kad srotuose yra E39,E46 su tokiu pat (M57D30) varikliu. Gal E46 nedaug ardomu,kaip ir paciu E38 su 3,0d varikliu, bet E39 tai jau tikrai labai nemazai atsirado :wink: o 4,0d variklius dejo tik i E38 ir ju ne tiek jau ir daug pagaminta aplamai, ir Lietuvoje jie nera itin populiarus, todel ir srotuose ju minimaliai. 3,0d varikliu pasiula zymiai didesne, todel ir kaina daug mazesne. Bet ir su kainom tu uzlenkei, manyciau 3,0d variklis tikrai virs 2000Lt turetu kainuoti, o ir 4,0d ne 3k eur :)

P.S. Cia mano nuomone.

StandartinėParašytas: 03 Lie 2009, 07:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.04.09
Amžius:
38
Automobiliai:
(ex) E38 740d
E61 LCI 525xd
bumeriukas rašė:
ar yra E38 dyzeliniu longu variantu?

gaila bet nera.

StandartinėParašytas: 03 Lie 2009, 15:55 

bumeriukas rašė:
ar yra E38 dyzeliniu longu variantu?

Ne, tokiu nebuvo gaminta. Jeigu nori dyzelinio longo, teks rinktis e65.

StandartinėParašytas: 03 Lie 2009, 22:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.30
Amžius:
41
Automobiliai:
dviratis...
na tokia masina mano nuomone turi daug daugiau zavesio kai ji yra originali, tarkim shadowline ir be jokiu ten juodu groteliu, bet patamsink langucius uzmauk gerus ratukus, jei mazzas Tv imesk didiji, masina nesubraizyta islaikyta, va cia tai variantas, o ne kazkoks tiuningas tipo...gadina masina zinoma galima ji sutvarkyt, bet kad man gaila tu zmoniu kuriems jis grazus ir jie jau isvaizduoja uzpimpine masiniuka :D

StandartinėParašytas: 04 Lie 2009, 02:45 

angelas_ rašė:

Ne, tokiu nebuvo gaminta. Jeigu nori dyzelinio longo, teks rinktis e65.

e65 irgi gal geros masinos bet man asmeniskai jie visiskai nepatinka man E38 visapusikai geriau. [-o<
gaila kad longu dyzeliniu negamino #-o

StandartinėParašytas: 04 Lie 2009, 10:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
niekiek negaila, skaitau longas kasdieniniai masinai yra absurdas ir FAIL'as. ir isviso longai negrazus, proporcijos sugadintos :roll: .

o E38 uz e65 niekaip negali buti visapusiskai geriau. nebent tau ir tik del dizaino. jei galeciau senai iskeisciau E38 i e65(ypac faceliftini =P~ , nors ir pirmas man geras), super aparatas.

StandartinėParašytas: 04 Lie 2009, 17:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.30
Amžius:
41
Automobiliai:
dviratis...
Longas yra masina skirta tiems kas daugiau praleidzia laiko ant galines sedynes o ne uz vairo, priekyje juk jokio skyrtumo tau ar ten longas ar ne, o ir paciam dyzeliniui varikliui iskiltu sunkumu, tempt sunkesni kebula, komforto isvis neliktu, o longus perka butent del jo, nebuvo tikslynga gamint longu su dyzeliu

StandartinėParašytas: 04 Lie 2009, 18:25 

Na, E38 del raideles L dasideda tik ~50 kg, taip kad nera cia tokia problema, normaliai galesi vaziuoti kad ir su 725tdsL (aisku jeigu toks butu buves) :lol:
O pats link kuriuo variklio esi linkes? Siaip, viskas priklauso nuo tavo poziurio. As va savo laiku pasirinkau 730d, ir nei kiek nesigailiu, visai net netruksta tos galios... Bet aisku cia labai asmeniska :)

StandartinėParašytas: 04 Lie 2009, 18:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.30
Amžius:
41
Automobiliai:
dviratis...
na nejaugi tik 50 kg...? na nesvarbu kiek ten dasideda, bet as kiek suprantu masinas su raide L daugiau perka zmones noritys vaziuot komfortiskiau ir gale...vargei ar to komforto butu buwe pas 2.5tds... nu nesvarbu faktas tas E38 L nebuwo, o rinksiuos turbut kad 3d mano masinos buwo beveik visos su 4.4l bendzininiais varikliais tai as jau atsilaksciau, turejau ir E39 3d visai nesiskundziau, zinoma jei lygint bendza su dyzeliu tai turbut ir taip aisku, bet mano pasirinkimas ne del greicio ar galios, o del ekonomijos per metus pralekiu apie 60000tuks. km atsibodo leist litus kuriuos galeciau idet i nama ar kur kitur, bet gal gali apsviest apie 4d, kaip ju eksplotacija patikimumas ir panasiai, o maniski pasirinkima as rodziau :wink: tik reiks gaut palaiminima is meistru, jei netiks kazkas ieskosiu tik 142Kw

StandartinėParašytas: 04 Lie 2009, 18:53 

Siaip kazkur jau rasiau as apie 3d vs 4d, gali pabandyt paieskoti.
Na, skirtumas yra toks, kad vienas yra L6, kitas V8. +2 cilindrai, remonto atveju pats manau supranti kuo tas gresia. 2 turbinos, vietoj 1, tas irgi si bei ta reiskia. Bet uztai tik 2 siurbliai, o ne 3 kaip pas M57. 3d yra labiau paplites, nes tokie pat motorai buvo montuojami i E39, e53, E46. Aisku viso motoro itariu neidesi, bet bent jau tas, kad jis yra paplites nera problemu su dalim. Dabar jau kazkiek atsirado ir 4d srotuose, bet visgi ne tiek. Del to automatiskai ir kaina. Bet skirtumas manau siuo atveju yra tik variklis ir greiciu deze, visa kita yra vienoda (daug maz aisku turiu omeny, nes skirtumu visviena yra). Be to, ieskant masinas visgi 740d dazniai buna su prabangesne komplektacija. Bet velgi, pasitaiko ir atvirksciai, bet manau ta pats puikiai supranti :wink:

StandartinėParašytas: 04 Lie 2009, 19:17 

sauliukas rašė:
nu situs dalykus tai zinau, bet man idomu kaip tie 4d kaip dinamika kaip ar jie genda ar turi kokias ligas ir panasiai...

Dinamika tikrai geresne nei 730d, cia net kalbu nera. Papildomi 40kW ir 150Nm savo duoda :wink: Kiek zinau yra keleta forumieciu, vazinejanciu su 740d :) O del ligu... As skaitau kad dauguma ligu atsiranda nuo neteisingos eksploatacijos. Nors, buna visaip.. :)
sauliukas rašė:
http://auto.plius.lt/skelbimas/lange/lengvieji-automobiliai/bmw-730/id-301740
Sitas visai nieko, susideciau org. lempas su baltais posukiais, platu tv ratukus langucius, bet kad tie 135Kw :roll:

Labai gerai tie geltoni posukiai, as kai nusipirkau irgi galvojau keisti. Bet po to supratau, kad su sitais daug graziau atrodo =D> Sitie ratai yra labai gerai zieminem padangom, skaitau kad sis rastas yra graziausias is visu R16 disku, sukurtu E38. Ir jam labai graziai atrodo ir tinka =D>
Beje, as kai savo pirkau, tai man buvo butini sitie parametrai:
1. Dvigubi stiklai
2. Webasto
3. Tv/Navi
4. Juodas
5. Juodas salonas
Kadangi esu kantrus, tai ieskojau labai ilgai tol, kol nesuradau butent tokio, kokio norejau. Ziurejau tik 730d (bet turbut nebuciau spjoves ir i 740d), is vokieciu ir stengiausi is privataus pardavejo. Na ir galu gale buvau apdovanotas geru pirkiniu uz kantrybe =D>
Beje, pas mane 135kW, pilnai uztenka. Ir uztai nera isiurbimo kolektoriuje dangteliu, viena problema maziau :wink:

StandartinėParašytas: 04 Lie 2009, 20:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.30
Amžius:
41
Automobiliai:
dviratis...
tai aisku sitie ratai, butu ziemai, taip jau buwo su mano senuoju E38 ;) galines lempas ir posukius visgi pasikeisciau, tik originalias deciau, man asminiskai irgi nelabai prie sirdies pingpong, bet cia skoniu reikalas... mano pagrindiniai reikalavimai butu, spalva-juoda, tamsiai melyna, geriausiai shadowline, dvigubi stiklai, Tv gali ir nebut bet navi butinai, syldomos sedynes, masazas nepamaisytu...nu zodziu turbut aisku ko ieskau... del dinamikos turejau omeny tai, kad variklis tikrai stipresnis ir cia ner ka kalbet, bet tarkim mano e65 iki 100 bego per 6.3s dabartinis Lexus per toki pat laika, bet jo dinamika tragiska... nors masina kaip nauja, turbut supratai ka turejau omeny ;)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 2070 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 138  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery