Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 08 Vas 2025, 15:01

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 64 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 28 Rgs 2004, 09:00 

Ko cia nesuprast, chipas dar nereishkia kazko super duper sport terling..., itariu kad softa savo kompe irgi retkarciais apgreidini. O kas liecia mano 525 su bezdalu, tai man aktualiausias kainos/komforto santykis, todel ir buvo pasirinktas chipas kuris atjunge lemda zonda + pastate i vieta laisvas apsukas su ~10 x mazesnem ishlaidom nei naujas lemdazondas , kuris vistiek po metu numirtu

StandartinėParašytas: 28 Rgs 2004, 09:11 

visu pirma su dujom tau nieko ir nepasijaus, nes kai ijungi dujas kompas visai isjungiamas

taip kad bereikalo jus cia nervuojates

StandartinėParašytas: 28 Rgs 2004, 10:02 

Jei kompa visai atjungsi tai tikrai ish vietos nepajudesi, su dujom tik purkshtukai atjungiami, o degimas, laisvos apsukos ir visa kita ir toliau valdomi kompo, todel naujas chipas ir su dujom gali sekmingai (arba ne :) ) pakeist laisvas apsukas ir t.t.

StandartinėParašytas: 28 Rgs 2004, 11:26 

nu vistiek manau, kad vistiek ant duju neveiks, bet as nelabai gaudausi ,kaip tos duju irangos veikia, todel ir nepulsiu cia kazko irodineti, ko ir pats nelabai suprantu :)

galiu tik perleisti ta progamine iranga

juk negaila

StandartinėParašytas: 28 Rgs 2004, 11:33 

Taigi parashiau kad viskas veikia, o kaip veikia tai jau kitas klausimas- man shiek tiek padejo - nebeerzina raudona lempike check engine ir apsukos ant laisvu normaliai. o jei softo kokio turi tai visai butu idomu

StandartinėParašytas: 28 Rgs 2004, 11:36 

jei kaune esi, tai atvezi man kompakta ir supuciu, ka turiu

viskas paprasta

StandartinėParašytas: 28 Rgs 2004, 12:05 

Mane labiausiai domina tik viena programele- DME editor, shiaip visa kita tai nelabai

StandartinėParašytas: 28 Rgs 2004, 19:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.25
Amžius:
43
Raimis rašė:
Ko cia nesuprast, chipas dar nereishkia kazko super duper sport terling..., itariu kad softa savo kompe irgi retkarciais apgreidini. O kas liecia mano 525 su bezdalu, tai man aktualiausias kainos/komforto santykis, todel ir buvo pasirinktas chipas kuris atjunge lemda zonda + pastate i vieta laisvas apsukas su ~10 x mazesnem ishlaidom nei naujas lemdazondas , kuris vistiek po metu numirtu

nu tai koks tolkas liamda atjunginet su cipo pagalba jei vistiek an duju vazineji ??

StandartinėParašytas: 28 Rgs 2004, 21:20 

O kokia liamda zondo paskirtis? :roll:

StandartinėParašytas: 28 Rgs 2004, 21:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.25
Amžius:
43
ekonomiskumas, ekologiskumas :P

StandartinėParašytas: 29 Rgs 2004, 09:21 

kuro misinio riebuma reguliuoja

StandartinėParašytas: 11 Spa 2004, 11:05 

va o liambdos zondas reikalingas tik tuomet kai su auto vazineji nevaikydamas jos o kai tapke dugnas kompas i ji nereguoja lyg taip jai neklystu

StandartinėParašytas: 11 Spa 2004, 22:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.25
Amžius:
43
Andrius rašė:
va o liambdos zondas reikalingas tik tuomet kai su auto vazineji nevaikydamas jos o kai tapke dugnas kompas i ji nereguoja lyg taip jai neklystu

taip. bet vazinedamas su dujom tai lemda nenaudojama.

StandartinėParašytas: 11 Spa 2004, 22:27 

teisingai gi lembda reduktoriui jokio signalo neduoda

StandartinėParašytas: 11 Spa 2004, 22:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
51
Automobiliai:
E36
bebr rašė:
Andrius rašė:

taip. bet vazinedamas su dujom tai lemda nenaudojama.

netiesa - lemda naudojama, jei duju iranga su taip vadinama EKO sistema. Pagal lembdos rodmenis duju kompas reguliuoja duju misini. Su tokia iranga masina ir valina geriau, ir nesaudo, ir nesmirda, ir duju sanaudos mazesnes...

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 64 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery