Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 07 Vas 2025, 15:54

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E65, E66 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1644 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 110  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 29 Bal 2009, 10:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.30
Amžius:
41
Automobiliai:
dviratis...
paulikas rašė:

Tai nesupratau dabar as, sakai, kad e65 s... bet vistiek pirksi ? taip iseina, kad gendantis e65 yra geriau uz lexusa negendanti ? ar as cia kazko nesupratau ?

idomu kokios problemos lenda pas f01 ? :D jau gal pries menesi maciau kaune muitinej stovejo toks is amerikos parejes...

lexus yra nesusipratimas o ne masina, mano gs430 zenkliai daugiau ima kuro nei 745i :? tai jau ne juokynga darosi, masina vaziuoja smagiai tik mieste, isvaziavus i autostrada smagu tik ties 100km atzyma, jei nori paspaust prasideda llinksmybes...tai ka kalbet apie ls...kiek tas tada ryja... o pirkciau tik facelifta ir kokiu 2007m ir tu bedu nelabai jau ir butu... jei kalbet apie f01 jis zinoma tures bedu, visalaik visi nauji neisbandyti daiktai buna ne itin pasiseke... tai va reik tik poros metu ir pamatysim kur vokieciai nedadyrbo technologijos :wink:

StandartinėParašytas: 27 Geg 2009, 13:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.13
Amžius:
39
Automobiliai:
BMW E60 535d
Cia tai sauliuxas gerai papasakojo, siluminis mazgas :DDDDd Man jau praejo noras ji pirkti :D Pas mano sita seni E39 per ziema nusokinejo 2 davikliai...pirkau bmw centre naujus po 260lt :D tai pakeiciau abu naujus gale,pasirodo wel nusprogo prieky,turbut reikia keisti wisus :D
tai isiwaizduoju kas ten darosi pas ta e65.......o tai del tu 2004 metu,tipo ten jau wiskas ciki? istaisytos daug maz klaidos? Nes siaip as galwojau dar apie Audi A8 ,2003 , 4.2 benzas, kaip tos laikosi ,gal kas zinot? :D Zinau tik tiek,kad ta audi daugiau kuro wanoja,matomai del quatro...Sauliukas tawo autopliuse tas su alpinos ratais ,melynas gal?

StandartinėParašytas: 30 Geg 2009, 10:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.09.01
Amžius:
14
Automobiliai:
E65 740d matte black
a8 ir bmw7 lygiaverciai automobiliai. Bet dar nedaug zmoniu tokius isgali nusipirkt, tai konkretesniu nuomoniu sunku pasakyt. Pravaziuot su abiem, kuri is isvaizdos geriau atrodo ta ir imciau :roll:

StandartinėParašytas: 23 Bir 2009, 21:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.30
Amžius:
41
Automobiliai:
dviratis...
Neveris rašė:
Cia tai sauliuxas gerai papasakojo, siluminis mazgas :DDDDd Man jau praejo noras ji pirkti :D Pas mano sita seni E39 per ziema nusokinejo 2 davikliai...pirkau bmw centre naujus po 260lt :D tai pakeiciau abu naujus gale,pasirodo wel nusprogo prieky,turbut reikia keisti wisus :D
tai isiwaizduoju kas ten darosi pas ta e65.......o tai del tu 2004 metu,tipo ten jau wiskas ciki? istaisytos daug maz klaidos? Nes siaip as galwojau dar apie Audi A8 ,2003 , 4.2 benzas, kaip tos laikosi ,gal kas zinot? :D Zinau tik tiek,kad ta audi daugiau kuro wanoja,matomai del quatro...Sauliukas tawo autopliuse tas su alpinos ratais ,melynas gal?

Taip ten mano dabar gera kaina siulau ;) po 2004 yra maziau rizikos kad gausi su broku, bet siaip tai as perku dabar is vokieciu E38, manau busiu labiau patenkintas... Ir zinau daug tokiu pavyzdziu... del A8 ten savi niuansai, valgo daugiau eksplotacija brangesne dazniau kamuoja smulkus defektai... jei multitronic deze tai vien jos paruosimas eksplotacijai kainuoja apie 1000euru, o cia tas pats kaip paskyrstimo dirzai gali keist gali nekeist, bet kas bus nieks nzn nes ridom Lt neverta tiket...

StandartinėParašytas: 23 Bir 2009, 22:46 

sauliukas rašė:
Taip ten mano dabar gera kaina siulau ;) po 2004 yra maziau rizikos kad gausi su broku, bet siaip tai as perku dabar is vokieciu E38, manau busiu labiau patenkintas... Ir zinau daug tokiu pavyzdziu... del A8 ten savi niuansai, valgo daugiau eksplotacija brangesne dazniau kamuoja smulkus defektai... jei multitronic deze tai vien jos paruosimas eksplotacijai kainuoja apie 1000euru, o cia tas pats kaip paskyrstimo dirzai gali keist gali nekeist, bet kas bus nieks nzn nes ridom Lt neverta tiket...

Pamirsai dar pridurti kad pas audines yra dirzas, kuri reikia keisti pakankamai daznai, o kokiai A8 3,3TDI tas dirzo pakeitimas tikrai ne is pigiuju #-o Beje, pazystu jai keleta zmoniu, kurie po e65 grizo prie E38 :)

Koki perki? :)

StandartinėParašytas: 23 Bir 2009, 23:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.30
Amžius:
41
Automobiliai:
dviratis...
nu audi neciaudi :lol: siaip skonio reikalas jei patynka BMW imi ja jei Audi tai imi audi dabar bandziau lexus nepatiko, e65 faina masina, bet nzn man E38 kazkaip daugiau nostalgijos kelia ir kadangi turejau abu ir e65 ir E38 galiu pasakyt man asmineniskai rimciau atrodo E38, nu bet cia kaip kam o pirkau tai sita, laimejau ebay uz 7500euru o mobile pardavineja uz 12000 =D> http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=3

StandartinėParašytas: 27 Bir 2009, 13:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.22
Amžius:
41
Automobiliai:
E38, 2.8
Graziai atrodo. Tik vat salono spalva man nelabai. Ir aisku po klima ten tu mygtuku ir as tiek noriu tureti [-o<

StandartinėParašytas: 28 Bir 2009, 11:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.30
Amžius:
41
Automobiliai:
dviratis...
Kaifass rašė:
Graziai atrodo. Tik vat salono spalva man nelabai. Ir aisku po klima ten tu mygtuku ir as tiek noriu tureti [-o<

nu pylnas siaip salonas ir man nelabai is pradziu bet paskiau sake draugas kad patiks nes gyvai visai kitaip ziurisi... bet dabar galvoju pasuot sitam ir imt 4d jau susiradau mobilei nu dar nesu apsisprendes bet bus matyt...

StandartinėParašytas: 28 Bir 2009, 20:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.22
Amžius:
41
Automobiliai:
E38, 2.8
sauliukas rašė:
nu pylnas siaip salonas ir man nelabai is pradziu bet paskiau sake draugas kad patiks nes gyvai visai kitaip ziurisi... bet dabar galvoju pasuot sitam ir imt 4d jau susiradau mobilei nu dar nesu apsisprendes bet bus matyt...

Kada jau turesi?

StandartinėParašytas: 28 Bir 2009, 20:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.30
Amžius:
41
Automobiliai:
dviratis...
Kaifass rašė:

Kada jau turesi?

kuri? jei nori galiu ta 5.4l uz 7800euru parvaryt, parduoda grynas vokietis, komplektacija pylna pries stovis labai geras ;) as imsiu dyzeli pasiskaiciavau kad gal reikia truputi taupiau, yra planu truputi kur pinigus padet tai masina liks antrame pplane :)

StandartinėParašytas: 30 Bir 2009, 13:25 

Jam iki pilno kaip peskom iki Sanchajaus..

StandartinėParašytas: 30 Bir 2009, 20:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.30
Amžius:
41
Automobiliai:
dviratis...
angelas_ rašė:
Jam iki pilno kaip peskom iki Sanchajaus..

kazi ko truksta ??? :lol: nepamirsk kad cia ne indvidualas ir ne highline :wink: pagal bazine jisai yra pilnut pilnutelis :wink:

StandartinėParašytas: 01 Lie 2009, 00:41 

sauliukas rašė:
kazi ko truksta ??? :lol: nepamirsk kad cia ne indvidualas ir ne highline :wink: pagal bazine jisai yra pilnut pilnutelis :wink:

Jo, pagal bazine ir matariukas idetas.. :mrgreen: Highline cia kas? L7 tipo? Ar kaip? :roll: Patikek, yra tokiu pliku individualu, kad baisu ziureti..
Zodziu, pasakysim taip: komplektacija to 750i tikrai gera. =D> Bet nepradekit su tais "pilnas" ir panasiai, nes tai mazu maziausia netiesa.. #-o

StandartinėParašytas: 01 Lie 2009, 06:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.30
Amžius:
41
Automobiliai:
dviratis...
angelas_ rašė:

Jo, pagal bazine ir matariukas idetas.. :mrgreen: Highline cia kas? L7 tipo? Ar kaip? :roll: Patikek, yra tokiu pliku individualu, kad baisu ziureti..
Zodziu, pasakysim taip: komplektacija to 750i tikrai gera. =D> Bet nepradekit su tais "pilnas" ir panasiai, nes tai mazu maziausia netiesa.. #-o

tai zinoma yra pliku indvidualu, bet yra opciju kurias uzsakyt gali tik per indviduala jei jau nori tikrai pylno...Yra standartine komplektacija kuria teikia siai masinai ir yra papyldomos opcijos, pagal situs metus kiek man zinoma tai yra pilna komplektacija, jei as klystu prasau mane pataisyk ko jam truksta?
jei mes kalbam apie tai kas gali buti siame modelyje tai zinoma jame gali daug ko trukti, bet kalba eina apie bazini varianta kuri zmogus gali rinktis is katalogu, cia lygiai taip pat kaip su e65 kai as ziurejau savajam jam truko tik tryju opciju iki pilnos komplektacijos.Visos kitos opcijos teikiamas tik per indvidualu uzsakyma, bet cia jau visai kita opera, lygiai taip pat ir su situ E38 ;)

StandartinėParašytas: 03 Lie 2009, 15:47 

sauliukas rašė:
tai zinoma yra pliku indvidualu, bet yra opciju kurias uzsakyt gali tik per indviduala jei jau nori tikrai pylno...Yra standartine komplektacija kuria teikia siai masinai ir yra papyldomos opcijos, pagal situs metus kiek man zinoma tai yra pilna komplektacija, jei as klystu prasau mane pataisyk ko jam truksta?
jei mes kalbam apie tai kas gali buti siame modelyje tai zinoma jame gali daug ko trukti, bet kalba eina apie bazini varianta kuri zmogus gali rinktis is katalogu, cia lygiai taip pat kaip su e65 kai as ziurejau savajam jam truko tik tryju opciju iki pilnos komplektacijos.Visos kitos opcijos teikiamas tik per indvidualu uzsakyma, bet cia jau visai kita opera, lygiai taip pat ir su situ E38 ;)

Biskuti manau perlenkei. Individual kiek as suprantu yra salonas, jeigu pagal individualu uzsakyma pasidarai ji - tada ir prilipdo toki zodeli prie pavadinimo. Kas liecia opcijas, tai man atrodo yra tam tikros opcijos, kuriu nebegali uzsisakyti del techniniu dalyku, pvz nebegali uzsisakyti L7 pertvara tarp priekiniu ir galiniu sedyniu, jeigu pas tave yra ne L7 modelis. O taip nezinau nei vienos opcijos, kuri negali buti paprastam E38, ka turi individual (apart salono medziaga ir pasiuvima aisku), visi tie patys tech. "navarotai" yra imanomi. Pats maciau fotkes 728i 2000 metu su tiek navarotu, kad nei 1 750i ar individualo nemaciau su tiek. Kaip yra su e65 ar F01 - nezinau, paprasciausiai nesidomiu jais ant tiek :)
Jeigu duotum man ano 750i fotkes, galeciau pasakyti ko jam truksta. O jeigu jam truksta nors 1 imanomo "navaroto", reiskias jis jau automatiskai nera pilnas. Del to ir sakau kad geriau nevartoti to zodzio. Vat keleta "navarotu", kurie reciau pasitaiko: sildomas vairas, soliarinis priekinis stiklas, odine panele, gale atskiras kondicionierius, gale TV, galiniu sedyniu elektriniai ir pripuciami atlosai, UGDO. Esant reikalui galima daug surasti, bet cia tokie pagrindiniai :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1644 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 110  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery