Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 28 Lap 2024, 18:46

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 32 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 12 Bir 2009, 10:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.02
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 523i 98`
M52B25, Steptronic
tomtom rašė:
negasdink :shock: tepalas ir ausinimo skystis svarus buvo??? Pas mane tai ryskiai nesyla apatine zarna uz termostato i radiatoriu (termostata pakeiciau)

tai gal nedakaitini, kad atsidarytu :) prie kiek termostatas pas tave turi atsidaryti?

StandartinėParašytas: 14 Bir 2009, 18:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.06.10
Amžius:
44
Automobiliai:
E39 525tds M51 97'
Vectra B
problema isspresta!!! pasikeiciau pompa, buvo sparneliai nusisuke, matomai kai dejau per tapke iki dugno, tai ir nusisuko :mrgreen:

StandartinėParašytas: 14 Bir 2009, 19:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.02
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 523i 98`
M52B25, Steptronic
tomtom rašė:
problema isspresta!!! pasikeiciau pompa, buvo sparneliai nusisuke, matomai kai dejau per tapke iki dugno, tai ir nusisuko :mrgreen:

ar sparnuote buvo plasmasine?

StandartinėParašytas: 15 Bir 2009, 09:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.06.10
Amžius:
44
Automobiliai:
E39 525tds M51 97'
Vectra B
jou, tikrai taip! (dar sako BMW patikima masina :lol: )

StandartinėParašytas: 15 Bir 2009, 18:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
tomtom rašė:
jou, tikrai taip! (dar sako BMW patikima masina :lol: )

Pasidomek kaip daznai pas audines tos plastmasines pompos uzsilenkia :mrgreen:

StandartinėParašytas: 18 Bir 2009, 23:46 

Na sveiki kiek matau cia snekate apie bmw 525tds noreciau taipat truputi pasikonsultuot,nebezinau neka daryt :? lyg viska jau izbandziau ???man kaista temperatura smarkokai praktiskai kaip ir karsta diena su jo neimanoma vazinet :( uzkaista daugiau nei puse uzgesinus man nebeina visiskai jo uzkurt,turiu laukt kol temperatura nukris beveik visiskai.viesia diena problemu neturiu.kaiptik sendiena dar termostata pakeiciau nauja galvojau kad problemos mano pasikeis bet neko geriau nebuvo:? daukas sake kad gali buti termomo kalta?kaip ten sutuo uztempimu termomovos?as sparnuote saltu varikliu ar karstu sustabda be problemu,ar cia termovos kalte???gal kas siaip esate susidure su tuokiom pat problemom,gal ka paminetumet.

StandartinėParašytas: 18 Bir 2009, 23:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.02
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 523i 98`
M52B25, Steptronic
ignassss rašė:
Na sveiki kiek matau cia snekate apie bmw 525tds noreciau taipat truputi pasikonsultuot,nebezinau neka daryt :? lyg viska jau izbandziau ???man kaista temperatura smarkokai praktiskai kaip ir karsta diena su jo neimanoma vazinet :( uzkaista daugiau nei puse uzgesinus man nebeina visiskai jo uzkurt,turiu laukt kol temperatura nukris beveik visiskai.viesia diena problemu neturiu.kaiptik sendiena dar termostata pakeiciau nauja galvojau kad problemos mano pasikeis bet neko geriau nebuvo:? daukas sake kad gali buti termomo kalta?kaip ten sutuo uztempimu termomovos?as sparnuote saltu varikliu ar karstu sustabda be problemu,ar cia termovos kalte???gal kas siaip esate susidure su tuokiom pat problemom,gal ka paminetumet.

kai tik uzvedi salta varikli turi termomova buti susikabinusi, pridek rankas prie difuzoriaus ir pergazuok, turi kaip lektuvas uzti ir dideliu oro kieki pusti, taip pat ir uzkaitus masinai. Jeigu to nera, tada mesk ta termomova lauk. taip pat reiktu ziureti ar slangu nepucia, jei slangos kietos, tada gali buti itarimas ant pompos.

StandartinėParašytas: 19 Bir 2009, 08:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.06.10
Amžius:
44
Automobiliai:
E39 525tds M51 97'
Vectra B
tai turi girdetis aiskiai, pas mane ant salto variklio kol truputi nepravaziuoji, tai gaudzia ventiliatorius, atrodo kad varai su kokiu vejo malunu, poto nutyla kai truputi pasyla. Ir siaip ant salto neuzkurto variklio variklio ranka pabandyk prasukt is inercijos sparnuote, tai turi prasisukt apie koki sprindi, ir sustot. o jeigu ji sukasi kuo laisviausiai, tai jai chana(isbeges silikoninis tepalas). Tik del kurimosi, kad nesikuria kol visiskai neatsala, cia gal siurblys? Pas mane kai kaito, tai ir nuimdavo apsukas ir gesino, tik idomu kas ta gesinima atlieka? Bet del uzvedimo, tai tikrai nereikedavo laukt kol atsals

StandartinėParašytas: 19 Bir 2009, 17:48 

man visiskai nereikia lauk kol atves,truputi zemiau nukrenta nei puse ir vedasi po to.o sparnuote as sukinejau salta varikliu niekas man nesusikabina galiu sukinet kaip noriu y betkatra puse.o gazodamas sparnuote sukasi vienodai praktiskai ciut neaninercijos.tai aisku savaime kad cia termomova ir bus kalta as taip ir ytariau,bet nebuvau to tikras?gal mazdaug zinai jos kaina?

StandartinėParašytas: 27 Bir 2009, 21:42 

sveikas klausyk pakeiciau termomova variklis dirba kuo puikiausei :D temperatura tebekaista labai puikei sudirba termomova =D>

StandartinėParašytas: 27 Bir 2009, 22:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.11
Automobiliai:
2015 BMW i3 REX
2013 E93 LCI, 2.8i
2016 F25 X3, 3.5i x-Line
ex - 2007 E83 X3, 3.5d M-sport
ex - 2004 E61 525d
susidariau nuomone kad tos trmomovos tikras nesusipratimas, geriausias variantas elektrinis ventiliatorius...

StandartinėParašytas: 28 Bir 2009, 12:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.01.16
Amžius:
43
Automobiliai:
ex E46 320i
ex E36 compact
e90
viskas ten gerai su tom termomovom tik kiek teko susidurt su jom tai ju nauju orginaliu tarnavimo amzius apie 5 metus,siaip elektrinis gal ir gerai bet reikia tada dideliu sparnu kaip termomovos nes elektriniai dazniausiai buna mazesni ir nesukuria tokio oro srauto kaip termomova

StandartinėParašytas: 28 Bir 2009, 14:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.03.18
ignassss rašė:
sveikas klausyk pakeiciau termomova variklis dirba kuo puikiausei :D temperatura tebekaista labai puikei sudirba termomova =D>

? gal ne taip parasei biskuti? :) seip cia katik tokia pati beda buvo draugui, ramiai vazinejant niekas nekaista stovi temp. per viduri, siektiek palakstant, ar tiesiaja pasokant iki kokiu 120km/h pradeda kilti. Termomova sustabdai rankomis, pasuki neuzvestam skrieja belekaip :) tai va idaviau gera termomova turetu viskas pasikeist i geraja puse :)

StandartinėParašytas: 29 Bir 2009, 09:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.02
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 523i 98`
M52B25, Steptronic
Edvardutis rašė:

? gal ne taip parasei biskuti? :) seip cia katik tokia pati beda buvo draugui, ramiai vazinejant niekas nekaista stovi temp. per viduri, siektiek palakstant, ar tiesiaja pasokant iki kokiu 120km/h pradeda kilti. Termomova sustabdai rankomis, pasuki neuzvestam skrieja belekaip :) tai va idaviau gera termomova turetu viskas pasikeist i geraja puse :)

vaziuojant 120km/h tai jau nebesvarbu ar termomova dirba ar ne, problema pas tavo draugeli kazkur bus kitur.

StandartinėParašytas: 29 Bir 2009, 12:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.03.18
bus matyt ;)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 32 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery