Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 01 Vas 2025, 15:45

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 155 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 03 Bir 2009, 11:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.11.24
Amžius:
49
Automobiliai:
E39 530d 99' 135 kW(M57) Touring, Steptronic. Ex E30 320i 84' M20
Siektiek reklamos apie plevele LLumar http://video.google.com/videoplay?docid ... 8953752602

StandartinėParašytas: 03 Bir 2009, 21:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.12.25
Amžius:
43
Automobiliai:
E66
Dauguma tamsintoju apgaudineja,kad tamsina su LLumar plevele.Taigi nesidrovekit ir paprasykit parodyti ta pleve,ant jos yra kaip stampai su llumar logotipu,tamsinant jie nusiplesia su permotama dalimi.

StandartinėParašytas: 04 Bir 2009, 09:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.12.20
Amžius:
35
Automobiliai:
Ex. E36
E46
ka galit apie Johnsosn plevele pasakyt? Man atrodo, kad tas pats ***, tik kad populiaresne ta Lumar. Seniau naudojama ir patikima. Nors gal ir klystu. Pas mane uztamsino sedanui gala sonuose 35 pralaidumu, galas 20. Kas jau mate, tai pralaidumo parinkima isgyre is visu pusiu. nei per sviesu nei per tamsu ir nekerta i aki, kad puse masinos tamsi puse sviesi. Cia mano patarimas jau butu :D sedanams.
P.S. tame video akcentuojamas priekio uztamsinimas...vagys, saugumas, saule...ar Amerikoje tai leidziama? butu idomu suzinot.

StandartinėParašytas: 04 Bir 2009, 10:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.01
Amžius:
38
Automobiliai:
sold
fromftlast rašė:
ka galit apie Johnsosn plevele pasakyt? Man atrodo, kad tas pats ***, tik kad populiaresne ta Lumar. Seniau naudojama ir patikima. Nors gal ir klystu. Pas mane uztamsino sedanui gala sonuose 35 pralaidumu, galas 20. Kas jau mate, tai pralaidumo parinkima isgyre is visu pusiu. nei per sviesu nei per tamsu ir nekerta i aki, kad puse masinos tamsi puse sviesi. Cia mano patarimas jau butu :D sedanams.
P.S. tame video akcentuojamas priekio uztamsinimas...vagys, saugumas, saule...ar Amerikoje tai leidziama? butu idomu suzinot.

butu gerai kad imestum foto..

StandartinėParašytas: 04 Bir 2009, 14:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.12.20
Amžius:
35
Automobiliai:
Ex. E36
E46
Tik cia fotkej matosi, kad gerokai tamsesni, nei is tikruju. gal del to, kad saules daug buvo. Man tai grazu.

Prikabinti failai:
Mano BMW1.JPG
Mano BMW1.JPG [ 116.66 KiB | Peržiūrėta 3958 kartus(ų) ]

StandartinėParašytas: 04 Bir 2009, 18:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.02.23
Amžius:
43
Automobiliai:
320i, mazda 323F, 323i, 325i, citroen xsara picaso, 530d
Elfaso rašė:
Kiek girdejau LT isviso tokio dalyko kaip leidimu tamsinti nebera jau senokai. Nebent tai spec auto, inkasatoriu ir panasiai.
Bet savo BMW irodyti jog inkasatoriu... :D :D

Beje kai dar LT ieskojau per turgus sau Bmwo tai buvau uzsiroves ant vieno E39. Norit tikekit norit ne bet stiklai dvigubi, stori buvo, gale ale bariukas mini padatytas, na visi navarotai, navigacijos ir t.t. Pardavejas pats nezinojo del ko taip padaryta, bet itare jog vos ne broniruota ji buvo. Nepirkau del kitu priezasciu jos, bet siaip tai daugiau nieko panasaus neteko matyti kad E39 butu taip padarytas. Va toki auto jau galetum inkasatoriu daryt :D
Nukrypau nuo temos truputi. Tad gal kas zino kiek pleves iseina i ilgi (ne kvadratiniais metrais) E39 visus langus apniaugti?

ačiū

nieko cia stebetino pilna tokiu E39 su dvigubais stiklais (stiklo paketu) jie padaryti garso izoliaciajai ,pas mane tokie pat stovi :) ir gamykliskai turi melsva atspalvi

StandartinėParašytas: 04 Bir 2009, 18:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.12.20
Amžius:
35
Automobiliai:
Ex. E36
E46
kazin ar yra tokiu paketu E36? :D ir kazin kaip juos isidet reiktu jei dvigubai storesni?;D neblogas dalykas butu.
P.S. cia tik del idomumo. manau kai nieko masinai nebegalima bepadaryt, kai visi navarotai sudeti, tada galima butu ir stiklus pasistorint. 8)

StandartinėParašytas: 04 Bir 2009, 19:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.02.23
Amžius:
43
Automobiliai:
fromftlast rašė:
kazin ar yra tokiu paketu E36? :D ir kazin kaip juos isidet reiktu jei dvigubai storesni?;D neblogas dalykas butu.
P.S. cia tik del idomumo. manau kai nieko masinai nebegalima bepadaryt, kai visi navarotai sudeti, tada galima butu ir stiklus pasistorint. 8)

kazkaip vaikiskai mastai :lol: bent isivaizduoji kiek vienas dureliu stiklas kainuoja? 1030 lt (kalba apie nauja)
geriau dugna nusismaluok ,kol ziema neatejo :D ka tu su tuo paketru darysi ? ale keitas busi? jei jio nebutu tai ir be jo gerai vaziuotu masina :D :lol:

StandartinėParašytas: 04 Bir 2009, 20:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.12.20
Amžius:
35
Automobiliai:
Ex. E36
E46
paskaityk dar karta mano atsakyma:
P.S. cia tik del idomumo. manau kai nieko masinai nebegalima bepadaryt, kai visi navarotai sudeti, tada galima butu ir stiklus pasistorint.
sakau, kas pinigu turi ir nori dar kazka masinai pasidaryt gali ta stikla det. Ne esme ka AS su juo daryciau. #-o
P.S. ziema dar toli. vasara net neprasidejo tikroji.
P.S. tema apie stiklu tamsinima. primenu.

StandartinėParašytas: 04 Bir 2009, 22:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.02.23
Amžius:
43
Automobiliai:
nebuna pas kregzdes tokiu stiklu ,geriau telika tada isimesk :P ir nesinervuojam ,

ir siaip nepatarciau su metalizuota firmine plevele galiniu stiklu tamsinti 100% ar 95%kiek ten buna
as buvau uzsitamsines gala po 100% o priekinius pilnai po 50% tai nakti sunkiai matydavos per gala nemieste ,masina per galini stikla net sviesos vos matydavos .tamsinau firmoj su 5 metu garantija

StandartinėParašytas: 04 Bir 2009, 22:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.12.25
Amžius:
43
Automobiliai:
E66
Su dazyta pleve gal tamsino o nemetalizuota,matomumas geras tiek diena tiek nakti.
Del JAV galima tamsinti priekinius stiklus tik tam tikrose valstijose kur buna dideli karsciai.

StandartinėParašytas: 04 Bir 2009, 22:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.02.23
Amžius:
43
Automobiliai:
Andryza rašė:
Su dazyta pleve gal tamsino o nemetalizuota,matomumas geras tiek diena tiek nakti.
Del JAV galima tamsinti priekinius stiklus tik tam tikrose valstijose kur buna dideli karsciai.

tamsino tikari su firmine plevele ir metalizuota ji turi toki neiprasta atspalvi,ir ji yra zymei storesne uz gariunska plevele ,kazkur dar turejau ta ceki garantini ,ten parasyta kokia plevele .
o siaip tai kas tamsina priekinius stiklus jiem dzin ar galima ar ne tamsint :D

StandartinėParašytas: 05 Bir 2009, 09:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.12.20
Amžius:
35
Automobiliai:
Ex. E36
E46
mindoo rašė:
nebuna pas kregzdes tokiu stiklu ,geriau telika tada isimesk :P ir nesinervuojam ,

ir siaip nepatarciau su metalizuota firmine plevele galiniu stiklu tamsinti 100% ar 95%kiek ten buna
as buvau uzsitamsines gala po 100% o priekinius pilnai po 50% tai nakti sunkiai matydavos per gala nemieste ,masina per galini stikla net sviesos vos matydavos .tamsinau firmoj su 5 metu garantija

ne tik del matymo. Ir atrodo tikrai negraziai. :wink: pas manes galas 80% ir per galini veidrodeli tiek nakti tiek diena pakankamai gerai viskas matosi is vidaus. tamsiau daryt tikrai nereikia. :wink: nebent del saules tik.

StandartinėParašytas: 05 Bir 2009, 22:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.02.23
Amžius:
43
Automobiliai:
fromftlast rašė:

ne tik del matymo. Ir atrodo tikrai negraziai. :wink: pas manes galas 80% ir per galini veidrodeli tiek nakti tiek diena pakankamai gerai viskas matosi is vidaus. tamsiau daryt tikrai nereikia. :wink: nebent del saules tik.

o skirtumas idomu yra tarp 80 ir 100% ? turbut jokio ane? :lol: :lol: :lol:

StandartinėParašytas: 05 Bir 2009, 23:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.14
Amžius:
39
Automobiliai:
X5 xDrive30d '09
mindoo rašė:

100% nebuna. 100% butu, jei su aliejiniais dazais uzdazytum arba lentom uzkaltum ir nepraeitu, nei vienas saules spindulelis. Zodziu, jei nebutu langu, o vietoje ju butu skarda, tai butu 100% :D

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 155 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery