Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 31 Sau 2025, 10:02

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 28 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 29 Rgp 2008, 09:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.09.18
Amžius:
42
Krabassss rašė:
nu kadangi problema jau issprendei (sveikinu) tai as gal i ta pacia tema savaja imesiu :)
Garsas yra, Cd ir radijas garsas puikus, o vat TV nors ir rodo puikiai bet garsas snypsia, yra pastovus nemalonus fonas ant betkokio kanalo, kur beda ?

Ir dar, ar galima ir ar sveika butu kur nors integruoti koki nors antenos stiprintuva, bo TV vaziuojant rodo tragiskai.

kad siaip nemates as,kad ziurint tv butu svarus garsas,visuose tas fonas nemalonus yra...kai kazka nori paziureti(tarkim kase kokia),tai is bedos galima,vis geriau nei radija klausytis,o siaip del vaizdu-tai isidek koki atskira DVD grotuva ir turesi gera garsa su gera vaizdo kokybe :lol:

StandartinėParašytas: 29 Rgp 2008, 09:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
egiuxxxxx rašė:
kad siaip nemates as,kad ziurint tv butu svarus garsas,visuose tas fonas nemalonus yra...kai kazka nori paziureti(tarkim kase kokia),tai is bedos galima,vis geriau nei radija klausytis,o siaip del vaizdu-tai isidek koki atskira DVD grotuva ir turesi gera garsa su gera vaizdo kokybe :lol:

as X6 buvau TV ijunges.... rode geriau nei namie, cia kacerginei.. labai gera ispudi paliko. o tie seni TV tai beviltishki, jau keliau klausima del kokio signalo stipirnimo, niekas nieko kaip ir nepasiule.

StandartinėParašytas: 29 Rgp 2008, 12:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.10
Amžius:
43
Automobiliai:
EX E28 2,0
EX E30 2,0
EX E28 2,3
EX E34 2,5
E38 740, 4.4
maciau senukuose, kitaiska alia signalo stiprintuva antenai, tokia gilze is abieju galu antenos laidas kisasi ir pliusinis laidas, kazi slamstas ? nesinori antenos kabelio pjauti bandymams :)

StandartinėParašytas: 29 Rgp 2008, 13:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
o tai kaip pajungti toki bonusa? bandyk Krabas, busi lakunas bandytojas, tauta taves neuzmirs, ant 10 euro banknoto isspausdins.

StandartinėParašytas: 29 Rgp 2008, 13:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.10
Amžius:
43
Automobiliai:
EX E28 2,0
EX E30 2,0
EX E28 2,3
EX E34 2,5
E38 740, 4.4
nu nezinau, pamastysiu, jei prinoksiu tokiam reikalui pranesiu ;)

StandartinėParašytas: 15 Kov 2009, 16:38 

egiuxxxxx rašė:
:lol: nezinau ka,bet uz to "ciaholo"po visais blokais radau,bet ne toki kaip fotkej,pas mane viena didele laidu kruva su fiske kurioje dar kabelis antenos(ar kazkas panasaus),o toje pacioje puseje toliau dar vienas storas anteninis kabelis bei dar antras plonestis....na bet beda pasirodo nuluzes laidas vienas is visos gausybes,sujungus ji kai foto pradziai-garsas atsirado,uzlitavus ir "uzmintavus" po visos dienos vazinejimo su garsu nebuvo bedu-viskas OK :lol: DEKUI VISIEMS UZ PAGALBA http://public.fotki.com/Egiux/laidelis/ ... preso.html

o tau kai nebuvo garso, garsinant ten ant pacio tv skiresi kasnors dzirzge, ar isvis tyla buvo.... :wink:

StandartinėParašytas: 01 Bal 2009, 22:46 

jau veikia...

StandartinėParašytas: 03 Bal 2009, 22:44 

Tai dabar mano eile paklaust :)
Vakar pabandžiau telefoną pasijungt ir problema ta, kad kai man skambina, ir isijungia laisvu ranku iranga, muzika nutyla bet skambučio signalo nėra. Jei atsiliepiu, tai mane girdi, bet aš per kolonėles nieko negirdžiu... Tas pats ir jei spaudai mygtukus, irgi nesigirdi pypsėjimo. O šiaip tai telefonas pilnai funkcionuoja, ir per ragelį kalbant jokiu problemų nėra. Gal žinot kur gali but problema?

StandartinėParašytas: 03 Bal 2009, 23:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.16
Automobiliai:
E38 730d
pas mane taip buna kai garsas nutylintas,as ir buvau isigandes,pabandyk kai skambini pagarsint

StandartinėParašytas: 04 Bal 2009, 09:53 

Bandziau, deja :(

StandartinėParašytas: 03 Geg 2009, 22:49 

Martynas83 ar pavyko rast beda? As siandiena irgi pasijungiau telefona, beda identiska, tik pas mane E39... Gal ten koki meniu punkta reikia susirast, kad ijungt garsa, nes vokiskai sunkiai ten gaudausi?

StandartinėParašytas: 05 Geg 2009, 08:35 

Beda isaiskinta :) Kadangi pakeistos koloneles pas mane ir imontuota aparatura buvo, tai nesuderinama su telefonu. O siaip kaip issiaiskinau, tai originalios koloneles kazkokiu ten dvieju apviju ar pan. buna ir 2 iejimu. Vienas iejimas yra garso aparaturai o kitas telefonui (cia tik prieky). Taigi problemos sprendimas buvo po keleivio kojomis papildoma garsiakalbi imontuoti ir bedos baigtos :) kaina apie 30Lt. Jei dar kokios info reiks - klausk i PM.

StandartinėParašytas: 05 Geg 2009, 12:01 

Hmz idomiai :) Nu ačiū uz info, jei kada krapstysiuos prie aparaturos zinosiu :) Tik pas mane lyg ir stokines koloneles, bet gal kas pridirbta...

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 28 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery