Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 16 Sau 2025, 16:47

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 11 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 15 Gru 2005, 23:26 

tai vat kai pirkau masiniuka, neapsiziurejau, poto jau vasara dejaus aparatura i masina, taigi duryse yra aukstu dazniu ir vidutiniu koloneles, bet groja tik vienintele kairej vidutiniu. bagazinej buvo stipriakas, gamyklinis, jo ten jau nebebuvo :cry: taigi norejau pasiklausti, gal kas dejotes kazka vietoj tu visu koloneliu, nusiziurejau neblogus alpine komponentus su piscialkom, bet dvejoju ar tilps, pagal diametra imanoma atitaikyt, o vat su gyliu jau nebeaisku

StandartinėParašytas: 15 Gru 2005, 23:42 

as tai priekyje po kojom isidejau 13 liktukus Rainbow firmos komponentukus 60w nu ir kazinau viskas ten ok su gyliais,o gale tai gali ten krauti ka nori vietos prapalatinimui bilekiek :D

StandartinėParašytas: 15 Gru 2005, 23:54 

nu as sneku apie tuos kur duryse

StandartinėParašytas: 16 Gru 2005, 08:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
bent jau pas mane duryse man regis tik piščialkos, nors gal ir vidutiniai ten yra :roll:
šiaip, kiek matęs, tai tie garsiakalbiai kur durelėse yra, tai tokie nedideli visai, vargu ar ką pritaikysi. nors galbūt aš klystu ;)

StandartinėParašytas: 16 Gru 2005, 09:42 

rims rašė:
nu as sneku apie tuos kur duryse

As prakarpiau plasmases pagal nauja piscialke, idejau ir uzpyliau is sonu karstais klijais. Laiko ir groja puikiai.

StandartinėParašytas: 16 Gru 2005, 10:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.29
Amžius:
48
kestux rašė:
As prakarpiau plasmases pagal nauja piscialke, idejau ir uzpyliau is sonu karstais klijais. Laiko ir groja puikiai.

siaip is patirties galiu pasakyti, kad e36-tam piscialkos duryse kreivai groja, reikia i stoikes kelti. Bet su audio upgreidais tai reiketu truputi atsargiai, nes man gavosi taip, kad jau sukisau apie 3000 lt vien i gelezi, dirbau su pertraukom daugiau kaip puse metu (dezes subui, paneliu gaminimas ir pan) ir dar svieciasi sia ziema padirbeti bei ikisti dar apie 1500 lt :lol: . Zodziu zmona suzinotu kiek visa tai kainavo, tai jauciu mane uzmustu :lol:

StandartinėParašytas: 16 Gru 2005, 10:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
Rytisss rašė:
siaip is patirties galiu pasakyti, kad e36-tam piscialkos duryse kreivai groja, reikia i stoikes kelti. Bet su audio upgreidais tai reiketu truputi atsargiai, nes man gavosi taip, kad jau sukisau apie 3000 lt vien i gelezi, dirbau su pertraukom daugiau kaip puse metu (dezes subui, paneliu gaminimas ir pan) ir dar svieciasi sia ziema padirbeti bei ikisti dar apie 1500 lt :lol: . Zodziu zmona suzinotu kiek visa tai kainavo, tai jauciu mane uzmustu :lol:

moterys to niekada nesupras. manoji fėja irgi panašiai nesupranta, kam reiklaingas geras garsas mašinoje :)

StandartinėParašytas: 19 Gru 2005, 01:01 

nu as dabar galvoju ar susirast veikiancias originalias, jungt per kondikus ir vsio. bet dar esu nusiziurejes alpine komponentus su piscialkom iskart, galvoju gal juos det prie koju ten kur yra original o piscialkas i virsu

StandartinėParašytas: 19 Gru 2005, 08:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.29
Amžius:
48
rims rašė:
nu as dabar galvoju ar susirast veikiancias originalias, jungt per kondikus ir vsio. bet dar esu nusiziurejes alpine komponentus su piscialkom iskart, galvoju gal juos det prie koju ten kur yra original o piscialkas i virsu

cia viskas priklauso nuo to, kaip tau negaila pinigu :D. Ir siaip nepersudyk su komponentais, nes jei jie bus ryskiai per galingi, magelis be papildomo stiprintuvo normaliai neistampys ir liksi stipriai nusivyles :)

StandartinėParašytas: 19 Gru 2005, 14:38 

As kai savo keiciau - tai pas mania prekyje buvo Pioneer koloneles sudetos senesnio modelio. Tai pas anu net gumine membrana supuvo.... :D
Tai as i jos vietos ilgai nesvarstydamas irgi Pioneer TS-1346 komponentus idejau (120W MAX; 25W NOM).
Viskas pagal gyli ten tinka. Manau bet kuris is 13 cm modeliu tiks.
Pajungiau per stipra, nors mano Peoneer Deh 1300 (4x45W) ju ir taip ko puokiausiai tempe.
Gruoja graziai, tik kai daug garso ir zemu dazniu duodi pradeda sparnas negraziai vibruoti, bet cia jau BMW standartiniu vietu garso izoliacijos problema...

StandartinėParašytas: 19 Gru 2005, 15:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.29
Amžius:
48
Andrejuss rašė:
Gruoja graziai, tik kai daug garso ir zemu dazniu duodi pradeda sparnas negraziai vibruoti, bet cia jau BMW standartiniu vietu garso izoliacijos problema...

nu nu... Pas mane sudeti 6 coliu infinity kappa komponentai 90 W RMS (aisku as juos sukau ne teisiai prie skardos, o gaminausi paneles is MDF), stiprintuvas toks idetas, kad ispesa is ju viska iki paskutinio laso :D, ir jokie sparnai net nesiruosia vibruoti. Greiciau ten pas tave tie tipo midbasai bando pasakyti "nebegaliu" :lol:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 11 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: