Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 16 Sau 2025, 13:39

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 7 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 19 Gru 2005, 09:51 

Sveiki pas mane smulkmeniška bet visgi problėmėlė kurią reiktu išspręsti. Mano 318 E36 įdėta signalkė ir dabar kai užrakini mašina susignalizuoja kad kažkurios durys neuždarytos bei švieselė negęsta salone buvo kartais ir ankščiau bet greit praeidavo dabar kasdien tas pats kartais užsigesina bet dažniausiai ne. Čia reikia žiūrėt tik salono dačikus bagažinės ir kapoto matyt nesvarbu nes apšvietimas nuo jų nepriklauso jei gerai suprantu be to kapoto dačikas keistas nesenai. Ką galima būtų padaryti ar galima juos pareguliuot kažkaip tuos dačikus ar panašiai.

StandartinėParašytas: 19 Gru 2005, 09:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
o tu pažiūrėk, gal ir pas tave ta pati problema kaip ir pas mane. man ir taip būdavo, dar važiuojant salone šviesa užsidegdavo, jei nustatytas mygtukas per vidurinę padėtį būdavao, kur užsidega durims atsidarius. o sprendimas toks: galinėse durelėse, kur yra mygtukas, pažiūrėk ar pačiose durelėse nėra skylės toj vietoj kur tas mygtuka į dureles turėtų remtis kai jos uždarytos. ten tokia zaglūškė turėtų būti. pas mane jos nebūdavo, tai kai durelės uždarytos, tas mygtukas patekdavo į tą skylę, įlysdavo ir aišku kontaktus sujungdavo (atsieit durys atidarytos). tai aš nusipirkau tokius kaistukus guminius iš detalių parduotuvės skylėms užkišti ir įvariua juos į tas skyles. problema dingo. pažiūrėk ir tu, gal ir pas tave tas pats ;)

StandartinėParašytas: 19 Gru 2005, 10:10 

Nu va ka tik buvau ziuriu tos zagluškės yra. Tada nuspaudžiau su ranka kairės pusės durelių ta dačijka ir rakinau mašina. Ogi problema ir aiski lempute gęsta kaip ir turi būt. Tai reiškia kad kairės pusės durelės neprispaudžia kaip reikiant to daviklio bet durelės lyg ir normaliai užsidaro. Gal koki antgalį reiks sugalvot kad prailginti šiek tiek ta daviklį.

StandartinėParašytas: 19 Gru 2005, 10:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
o durys gerai sureguliuotos? gal nepritraukia durų gerai? o gal laidas parsitrynęs kur ir liečiasi prie korpuso ir taip grandinę sudaro?

StandartinėParašytas: 19 Gru 2005, 10:36 

Dėl laido tai labai abejočiau juk sakiau kad nuspaudžiau davikli ir laikiau ir gęsta tada jei grandinę kur sudarytu tai tas nuspaudimas dzin turėtu būti pagal mane ar netaip? O dėl durų tai visko gali būti, vat reguliaves tai neesu o tu esi reguliavęs? . Trupučiuka paporink jei žinai apie tas duris bandyčiau pažėt jei savom jėgom tsakant vertės prasidėti. Matyt tikrai prispaudimas nepakankamas.

StandartinėParašytas: 19 Gru 2005, 11:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
anoks ten reguliavimas. atsuki durų užraktą arba tą kur prie kėbulo yra tokia kilpa ir stumdai juos. manau, tai tą kilpą į vidų reiktų pastumti ;)

StandartinėParašytas: 19 Gru 2005, 11:23 

Dėkingas už patarimus bandysiu pasireguliuoti.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 7 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: