Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 09 Vas 2025, 09:17

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 11 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 23 Bal 2009, 09:06 

Automobilio, apie kuri norite paklausti E36 320i
Pagaminimo metai:1991
Variklis:m50b20
Degalai:benzinas

Problema/klausimas: sveiki, skaitinejau bet neradau tinkamo ats. Taigi, masina uzkuriu dirba laisva eiga ir staiga pradeda vibruot kaip dyzelis apsukos nukritusios iki 0.5rpm masina lyg gesta lyg veikia, zibintai trukcioja, bandau vaziuot ispaudos gaza masina nereaguoja, iminu sankaba pergazuoju lyg vaziuoja vel trukcioja nesuprantu kas atsitiko, dabar uzkuriau vel normaliai nesuprantu baisu vazinet kad viduri kelio nesugesciau. gal galetumet patart kazka is savo patirties? buvo keistas termostatas vandens pompa , droselio sklendes daviklis (ar kaip ten jis) net nezinau ka daryt diagnostikai nelabai turiu pinigu reiks kazka bandyt daryt. ačiū eilini karta uz pagalba

StandartinėParašytas: 23 Bal 2009, 09:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.10
Amžius:
41
Greiciausiai LZ, bet diagnostika nepamaisys, man 30Lt kainuoja.

StandartinėParašytas: 23 Bal 2009, 10:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
gali buti, kad blogai krauna. pamatuok uzvedus kai dusta krovima akumo. turi buti ne maziau 14V.
ir kontaktus pravodkes ir kebulo (taip pat akumo klemas) patikrink, gal kur kontakto nera, arba apaugo oksidais tai ir nebedirba gerai.

StandartinėParašytas: 23 Bal 2009, 10:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.07.02
Amžius:
42
Automobiliai:
E30 coupe
666999 rašė:
Automobilio, apie kuri norite paklausti E36 320i
Pagaminimo metai:1991
Variklis:m50b20
Degalai:benzinas

Problema/klausimas: sveiki, skaitinejau bet neradau tinkamo ats. Taigi, masina uzkuriu dirba laisva eiga ir staiga pradeda vibruot kaip dyzelis apsukos nukritusios iki 0.5rpm masina lyg gesta lyg veikia, zibintai trukcioja, bandau vaziuot ispaudos gaza masina nereaguoja, iminu sankaba pergazuoju lyg vaziuoja vel trukcioja nesuprantu kas atsitiko, dabar uzkuriau vel normaliai nesuprantu baisu vazinet kad viduri kelio nesugesciau. gal galetumet patart kazka is savo patirties? buvo keistas termostatas vandens pompa , droselio sklendes daviklis (ar kaip ten jis) net nezinau ka daryt diagnostikai nelabai turiu pinigu reiks kazka bandyt daryt. ačiū eilini karta uz pagalba

gal but staiga paspaudus gaza masina dusta,o kai letai gazuoji,arba gazuoji permusinedamas ji uzsigazuoja?
tada butu kad kuro siurblys nebesukelia reikamo slegio.sviesos prigesta,nes mazom apsukom dirbant varikliui,generatorius nebeuzkrauna.

StandartinėParašytas: 23 Bal 2009, 10:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.10
Amžius:
41
all in music rašė:
gali buti, kad blogai krauna. pamatuok uzvedus kai dusta krovima akumo. turi buti ne maziau 14V.
ir kontaktus pravodkes ir kebulo (taip pat akumo klemas) patikrink, gal kur kontakto nera, arba apaugo oksidais tai ir nebedirba gerai.

Nusedes akumas neturetu turet itakos tokiam variklio darbui. Man kai LZ buvo mires pries 1.5 ar 2 metus panasiai buvo, gesdavo ir lempos mirksedavo irgi - prigesdavo lempos. Beto kai buvo mano akumas mires visiskai, tai nesikurdavo, net isvis jokiu pozymiu nebuvo - pasuki rakteli ir jokios reakcijos, bet uzstumus truputi dirbdavo gerai.

Cia manau diagnostika pades ar bent jau atjunk LZ ir paziurek kaip dirbs.

StandartinėParašytas: 23 Bal 2009, 10:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
ne ne, as ne apie akuma, o kontaktus kalbu.
buvo man su kebulo pravodke, kad dingo kontaktas ir tai veikia, tai neveikia sviesos.
o cia auksta itampa, tai jai kontakto reikia dar geresnio.

StandartinėParašytas: 23 Bal 2009, 16:29 

ačiū vyrai uz pagalba, tikrai daug pagelbejot! siandien vazinejau lygtai norma, varysiu diagnostika pravaryt, dar kart ačiū :wink:

StandartinėParašytas: 27 Bal 2009, 21:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.06.22
Amžius:
36
Automobiliai:
[E36] [318is coupe]
na man panasi nsmn, tai bw pas viena diagnostika, saunuolis baxuras tikrai ismano ka daro, ir ka sako :) tai jis man padare diagnostika, ismete klaida jog veleno paskirstymo daviklis mires, o jis skaiciuoja kada ir i koki cilindra paduot ziezirba na ar panasiai, ir kai jis blogai duoda ta zioezirba ten nsm gaunas tokia kad sprogsta kuras ir tada gaunasi blogas misinys, tai diagnostika man rodo ir veleno paskirs... ir LZ, bet rodo lz nes blogai kuras sudega ir gaunas levas misinys, tai gal ir pas tave tokia situacija, kuras nesprogsta ? ? tik vienas skirtumas mano variklsis M44B18

StandartinėParašytas: 28 Bal 2009, 16:28 

nu jo buvo tokie dung o as galvojau kas cia bilda :) pasirodo kuras saudo :) kiek palikai lietuvisku?

StandartinėParašytas: 30 Bal 2009, 12:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.12.30
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 530d
ex E36 320
Yra ir pas mane tokia pat problema, kaip užplaukia ant bendzino visai nedirba, gesta. Duodant gazo kartais šaudo . tai vyksta esant gerai užšilusei mašinai.
Bet elektirnė dalis visa tvarkoje, nes su dujom be jokių problemų dirba. Yra lenda zonda pamires, tai manau jame čia problema , arba kas nors su kuro siurbliuku, na ir galimas daiktas su slėgio reguliatoriumi. Daugiau tai nežinau. Greitu laiku pirksiuos nauja L zonga, tai žiurėsim kaip kas :)

StandartinėParašytas: 12 Spa 2009, 23:27 

666999 rašė:

666999 pas mane vienas prie vieno i tavo aprasyta problema. tai buvo nutike viena karta, daugiau nepasikartojo. uzgesinau uzvedziau ir vel normaliai. ar si bedule pas tave dar kartojasi? arba kaip issprendei sia beda?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 11 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: