Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 01 Vas 2025, 09:38

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 70 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 20 Bal 2009, 14:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.25
Amžius:
40
Automobiliai:
Pižo 307SW
angelas_ rašė:
Ptatryne adaptacija dezes ir viskas? Ir uz tai reikejo moketi 117lt?? Atjungei ilgesniam laikui akuma ir issivalo ta adaptacija. Be to, kazkur maciau forume buvo parasyta procedura, kaip neatjungiant akumo ptratrint, kazkas tipo ijungi degima, paspaudi stabdi ir palaikai minute ar kazkas tokio ir prasivalo. Nesu tikras del proceduros, bet kazkas tokio..
Gal dezes kompas su masinos kompu nesisnekejo ar dar kazkas, nes kazkaip nelabai tikiu kad adaptacijoje buvo problema. :roll:

Sita bajeri skaitei E65 ar E60 skyrelyje. Sitas navarotas bent jau pas mane neveikia. Ir aplamai pas lektrika buvau kad nutrintu adaptacija tai jis i mane kaip i asila paziurejo ir pasake kad pas tave nera tokio bajerio. Zodziu imsiu klema lauk kokiai 15min. :mrgreen:

StandartinėParašytas: 20 Bal 2009, 17:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.11.19
Amžius:
41
Automobiliai:
E38 2000m. E53 2002m
stasietis rašė:
Sita bajeri skaitei E65 ar E60 skyrelyje. Sitas navarotas bent jau pas mane neveikia. Ir aplamai pas lektrika buvau kad nutrintu adaptacija tai jis i mane kaip i asila paziurejo ir pasake kad pas tave nera tokio bajerio. Zodziu imsiu klema lauk kokiai 15min. :mrgreen:

as ta klema buvau nuemes visa savaite kai keiciau varikli ir nieko kaip dave smugiai taip dave :D

StandartinėParašytas: 20 Bal 2009, 18:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.05
Amžius:
34
Automobiliai:
E36 320 M52 96'
E65 730d
Liukas rašė:
nekeiciau tepalu kad pilnai pakeisti greiciu dezes tepala reikia nuimti pusle o kad ja nuimti reikia greiciu deze nuimti zemen nes pro isleidimo taska kai isleidi tarp pusles pasilieka tepalas senas paskui jei keist tai normaliai visa tepala o ten kad puse tepalu pakeisi ir filtra tai manau pinigu kisimas i ora panevezyje tik apsiema greiciu deziu meistrai pakeisti o firmos kur keicia tepalus t taskas tikeita visos kitos tai tik dapilineja

kas is tos pusles nuemimo jai is jos ispilsi tik 100-200 ml. ? :mrgreen:

o jai nori kad nubegtu dar daugiau tepalo tai dar nuimk hidraulini bloka :D nugeks dar ~300ml. :mrgreen:

StandartinėParašytas: 20 Bal 2009, 18:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.05
Amžius:
34
Automobiliai:
E36 320 M52 96'
E65 730d
Liukas rašė:
as ta klema buvau nuemes visa savaite kai keiciau varikli ir nieko kaip dave smugiai taip dave :D

cia jau problema tikrai ne is elektrines puses gali buti hidraulinis blokas jau isdiles ir diskai sudege.. ydomu i kurias pavaras labiausei smuguoja?

StandartinėParašytas: 20 Bal 2009, 18:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.11.19
Amžius:
41
Automobiliai:
E38 2000m. E53 2002m
matos kad skaitai nuo galo tema #-o sakau kad susitvarke man jau nuo ketvirtadienio kai krastoi buvau =D>

StandartinėParašytas: 21 Bal 2009, 11:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.22
Amžius:
41
Automobiliai:
E38, 2.8
rimvis` rašė:

cia jau problema tikrai ne is elektrines puses gali buti hidraulinis blokas jau isdiles ir diskai sudege.. ydomu i kurias pavaras labiausei smuguoja?

O jei pavaros praslysta nerodo kompas klaidos?????

StandartinėParašytas: 21 Bal 2009, 23:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.11.19
Amžius:
41
Automobiliai:
E38 2000m. E53 2002m
jei tau praslysta jau mexaninis gedimas reikia arba devetosieskot geros arba bet remontuot o remontuoti nepatarciau daug pinigu dvigubai sukisi

StandartinėParašytas: 22 Bal 2009, 08:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.22
Amžius:
41
Automobiliai:
E38, 2.8
Liukas rašė:
jei tau praslysta jau mexaninis gedimas reikia arba devetosieskot geros arba bet remontuot o remontuoti nepatarciau daug pinigu dvigubai sukisi

Sita as suprantu bet kompas tai turi rodyti ar pavaros praslysta ar ne????

StandartinėParašytas: 22 Bal 2009, 09:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.25
Amžius:
40
Automobiliai:
Pižo 307SW
Kaifass rašė:
Sita as suprantu bet kompas tai turi rodyti ar pavaros praslysta ar ne????

O kai mechaninei dezei buksuoja sankaba ar kompas rodo???? NE. Tai ir cia nerodys...Tokio gedimo manau nesupranta kompas

StandartinėParašytas: 22 Bal 2009, 11:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.22
Amžius:
41
Automobiliai:
E38, 2.8
stasietis rašė:
O kai mechaninei dezei buksuoja sankaba ar kompas rodo???? NE. Tai ir cia nerodys...Tokio gedimo manau nesupranta kompas

o as manau kad turi suprasti. forumietis ArunasB sake, jog kompas rodo klaida jei pavaros praslysta ir netgi kuri pavara rodo. tik nezinau ar cia istikruju.

StandartinėParašytas: 22 Bal 2009, 12:44 

na va, galiu pasipasakoti, ka radau nuemes ir isardes deze, ogi nieko blogo neradau, tvarkinga deze, viskas veikia... surinkau atgal ir pastaciau i kampa, uzdejau draugo deze veikiancia, nuo to niekas nepagerejo, ta pati situacija... faktas tas, kad ne dezeje beda, mano manymu.
Nuvaziavau eilini karta padariau diagnostika parode, kad LZ numire keleivio puses, abu. Ir parode kad klaida meta greiciu dezeje esantis greicio daviklis, bet jis klaida gali mesti ir del LZ, kai pasikeisiu LZ parasysiu pasikeite kas ar ne :) tai vat, tiek ziniu :)

StandartinėParašytas: 22 Bal 2009, 13:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.25
Amžius:
40
Automobiliai:
Pižo 307SW
kvietkelis rašė:
na va, galiu pasipasakoti, ka radau nuemes ir isardes deze, ogi nieko blogo neradau, tvarkinga deze, viskas veikia... surinkau atgal ir pastaciau i kampa, uzdejau draugo deze veikiancia, nuo to niekas nepagerejo, ta pati situacija... faktas tas, kad ne dezeje beda, mano manymu.
Nuvaziavau eilini karta padariau diagnostika parode, kad LZ numire keleivio puses, abu. Ir parode kad klaida meta greiciu dezeje esantis greicio daviklis, bet jis klaida gali mesti ir del LZ, kai pasikeisiu LZ parasysiu pasikeite kas ar ne :) tai vat, tiek ziniu :)

o blyn #-o taip galima skaudziai nudegti (finansiskai) viska betvarkant... Zodziu pranesk kas kaip kur kada :mrgreen:

StandartinėParašytas: 22 Bal 2009, 13:45 

Visa laime, kad neklausiau didziuju meistru ir neveziau niekam greiciu dezes, nes butu jie man sutaise tipo ja ir butu nulengvine koki 2000lt
tai vat, isvada nereik skubeti lupti greiciu dezes, nebent neturi ka veikti ir patinka toks ussiemimas :D

StandartinėParašytas: 22 Bal 2009, 13:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.25
Amžius:
40
Automobiliai:
Pižo 307SW
o tai tau tu klaidu nemete kol dezes nebuvai nuemes?? Kodel tik pakeitus deze isaiskejo kad abu LZ nusute ir dar tas greicio daviklis :roll:

StandartinėParašytas: 22 Bal 2009, 14:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.22
Amžius:
41
Automobiliai:
E38, 2.8
kvietkelis rašė:
Visa laime, kad neklausiau didziuju meistru ir neveziau niekam greiciu dezes, nes butu jie man sutaise tipo ja ir butu nulengvine koki 2000lt
tai vat, isvada nereik skubeti lupti greiciu dezes, nebent neturi ka veikti ir patinka toks ussiemimas :D

Tai vat kad gali nudegti! Gerai kad pats viska dareij

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 70 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery