Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 16 Lap 2024, 20:37

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 27 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 15 Gru 2005, 17:36 

Gal kas turit kokios info kaip geriausia pravest?
Manau, kad butu geriausia kaire puse, nes deshine kiek zinau eina pliusas is bagazhines nuo akumo..

Laukiu jusu minchiu...

StandartinėParašytas: 15 Gru 2005, 18:56 

as vedziau pro kaire, graziai atplesiau slenkscius, ir tiek! ten daug vietos linijiniam.

StandartinėParašytas: 15 Gru 2005, 19:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.10
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 Sportwagon
Pas mane pro desine pravede lapinas, manau nera didelio skirtumo :)

Paskutinį kartą redagavo nepuciu 15 Gru 2005, 20:34. Iš viso redaguota 1 kartą.

StandartinėParašytas: 15 Gru 2005, 19:45 

esu girdejes kad ishemus sedyne ir priekine ir pakelus kilima yra kazhkokia laidu magistrale, prie jos geriausia vest ir linejkas.. ar tai tiesa

StandartinėParašytas: 15 Gru 2005, 21:37 

kaip slenkscius nesulauzius atlupt? nes kad ir kaip atsragiai lupau vistiek suluzo padla tai kito nei nelieciau.

StandartinėParašytas: 15 Gru 2005, 21:45 

Cituoti:
esu girdejes kad ishemus sedyne ir priekine ir pakelus kilima yra kazhkokia laidu magistrale, prie jos geriausia vest ir linejkas.. ar tai tiesa

tiesa. tiek vienoj tiek kitoj pusej palei dugna pravesti laidai, jie ten tokiu plastmasiniu karkasu uzdengti, pro ten manau geriausia vest butu :) bet nemazai ardyt, kad iki ten dasikast.

Cituoti:
kaip slenkscius nesulauzius atlupt? nes kad ir kaip atsragiai lupau vistiek suluzo padla tai kito nei nelieciau.

visa slenksti isilgai pastumt reikia, tik nepamenu i prieki ar atgal :roll: tiesa, cia E36, E30 nemates.

StandartinėParašytas: 16 Gru 2005, 01:51 

nepuciu rašė:
Pas mane pro desine pravede lapinas, manau nera didelio skirtumo :)

Yra skirtumas, negalima jokiu budu vest linijinius kur eina laidas is akumo :!: O E36 vest laidus yra du budai:
per laidu kanala(pas mane tox sviesaus plastiko skyletas)
arba kaip as vedziau, pradedama nuo mago vietos-po vairu tada, nuemus plastiko apsauga- pro kick panel'i(irgi nusiardai)- palei slenkscius(reik nuimti)- kanaliukas prie galines sedynes- po galine sedyne- ir galiausiai pro skyle kartu su kitais laidais i bagazine.

StandartinėParašytas: 16 Gru 2005, 01:54 

mrtns rašė:

As irgi taip galvojau daryt, bet ten per daug krushtis reikia, yra aisq 1 budas: tai paimti kazkokia standzia viela ir ja prakisus uzkabinti laidus bet cia sunkiai, nes tas kanalas vingiuotas + kiti laidai trukdo/ankstas kanalas :(
O ta kanala gali pamatyt, pakeles kilimeli(medziaga) tuoj uz vairuotojo sedynes(ten kur keleivio kojos) :wink:

StandartinėParašytas: 16 Gru 2005, 01:58 

chuliganas rašė:

Zinau ta jausma, pas mane kazkokie meistrai yra sulauze vairuotojo puses slenkstuka :( o nesulauzant atlupti siulau tokiu metodu: reikia uzkisti pirstus butent toj vietoj kur yra tie balti kistukai ir is leto kelti i virsu. Daug kartu taip dariau ir kolkas slenksciai nekart neluzo, tik yra nuluzes balto kistuko kampas.

StandartinėParašytas: 16 Gru 2005, 09:46 

mrtns rašė:
Gal kas turit kokios info kaip geriausia pravest?
Manau, kad butu geriausia kaire puse, nes deshine kiek zinau eina pliusas is bagazhines nuo akumo..

Laukiu jusu minchiu...

As pravedziau po stogo absyvke kairej pusej.

StandartinėParašytas: 16 Gru 2005, 09:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.02.22
Amžius:
44
Automobiliai:
buvo E30 325 be lankų
yra E30 328 su lankais
Hmmm... A tai kokio ilgio lineikos tada pas jus? :roll: Stiprius su akumu bagazinej, o magas su garsiukais prieky? Tadum ir lineikos, ir garsiuku laidai turi gautis arti 3-5m. Nelabai gerai garsui... Nera jokio varianto stiprintuva talpint priekyje?

StandartinėParašytas: 16 Gru 2005, 10:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.29
Amžius:
47
mantioras rašė:
Hmmm... A tai kokio ilgio lineikos tada pas jus? :roll: Stiprius su akumu bagazinej, o magas su garsiukais prieky? Tadum ir lineikos, ir garsiuku laidai turi gautis arti 3-5m. Nelabai gerai garsui... Nera jokio varianto stiprintuva talpint priekyje?

nieko ten baisaus, tik vesk "remote" laida i stipra ne kartu su lineikom ir laidais i kolonkes. O laidus as pravedziau virs kardano tunelio, ten ir laidu maziausiai praeina, todel navodkiu tikimybe mazesne

StandartinėParašytas: 16 Gru 2005, 11:24 

Rytisss rašė:
mantioras rašė:

nieko ten baisaus, tik vesk "remote" laida i stipra ne kartu su lineikom ir laidais i kolonkes. O laidus as pravedziau virs kardano tunelio, ten ir laidu maziausiai praeina, todel navodkiu tikimybe mazesne

5m ilgio laidai aisq nieko blogo, ne veltui tokie pardavinejami... Bet kodel tu sakai kad remote blogai kartu su linijiniais? Juk kai kur tas remote laidas buna kartu su linijiniais padarytas :roll:

StandartinėParašytas: 16 Gru 2005, 11:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.29
Amžius:
47
dolphin rašė:
5m ilgio laidai aisq nieko blogo, ne veltui tokie pardavinejami... Bet kodel tu sakai kad remote blogai kartu su linijiniais? Juk kai kur tas remote laidas buna kartu su linijiniais padarytas :roll:

siaip normaliausi laidai buna tie, kur isviso atskirai kiekvienam kanalui. Del "remote" tai man montuotojai rekomendavo, nes kartais del jo atsiranda zyzimas

StandartinėParašytas: 16 Gru 2005, 19:34 

linijiniai laidai pas mane pravesti pro kaire pusia ir remute laidas pro ten, o + pro desine ir vargu jokiu :lol: (tik buvau komponentam priekyje atvedes laida nuo stepro desine pusia kur ir + laidas yra, tai vos vos girdejosi butent toj puseje per piscialka silpnas labai zyzimas tai perdejau per kaire pusia toliau nuo + laido ir viskas liuks.
Siaip esu skaitinejas tai kai buna zyzimas tai ir folgas visokias vinioja ant laidu kad ekranuotu trukdzius ir t.t. Bet man nieko nereikejo viskas ciki :lol:

P.S. kai pries tai turejau kita masina ir buvau ant greicio sujunges viska ir gavosi kad remuta pajungiau tiesiai nuo + pabandymui tai kai uzzyze tai :shock: galvojau jau kazkam p.... o veliau pajungus nuo mago remuto viskas ciki. tai po to karto nebededu salia remut laido + laido..

Dabar darau taip kad sudedu laidus ir sujungiu viska (bet neuzdedu apdailu, slenksciu ir t.t.) pajungiu ir paziuriu kas gaunasi, jei vikas ciki tik tada surenku apdailas nes yra teke jau pora kartu per nauja viska ardyt :lol:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 27 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: