Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 01 Vas 2025, 08:51

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 70 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 14 Bal 2009, 17:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.11.19
Amžius:
41
Automobiliai:
E38 2000m. E53 2002m
nerodo 28 punktus praskaito ir nieko su autoboos

StandartinėParašytas: 14 Bal 2009, 17:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.22
Amžius:
41
Automobiliai:
E38, 2.8
Liukas rašė:
nerodo 28 punktus praskaito ir nieko su autoboos

nu tai tik krasta ir beliko... Reikes ir man vaziuoti tik i krasta nes niekas neranda gedimo.

StandartinėParašytas: 14 Bal 2009, 23:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.11.19
Amžius:
41
Automobiliai:
E38 2000m. E53 2002m
Kaifass rašė:

nu tai tik krasta ir beliko... Reikes ir man vaziuoti tik i krasta nes niekas neranda gedimo.

kas tau darosi ir tas pats?

StandartinėParašytas: 14 Bal 2009, 23:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.02
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 523i 98`
M52B25, Steptronic
o adaptacija bandei pratrinti?

StandartinėParašytas: 15 Bal 2009, 08:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.22
Amžius:
41
Automobiliai:
E38, 2.8
Adaptacija nezinau kaip pratrinti.

Pas mane beda ta, kad vaziuojant letai viskas gerai begiai musinejasi gerai, bejokiu trukdziu, tik paspaudi daugiau gazo man automatas imeta avarini rezima. Sustoji uzgesini masina, vel vaziuoji viskas gerai tik duodi labiau - staigiau gazo vel avarini rezima imeta. Zodziu praskanavus klaidas variklyje randa skirstymo velenelio daviklis blogas(pakeiciau ji nauju), greciu dezeje nera rysio tarp variklio ir greciu dezes. Vazieneju su cia beda kokius 5 - 6 menesius. Neikas neranda kas per beda. Praktiskai beliko vaziuoti i Krasta.

StandartinėParašytas: 15 Bal 2009, 09:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.11.19
Amžius:
41
Automobiliai:
E38 2000m. E53 2002m
Kaifass rašė:
Adaptacija nezinau kaip pratrinti.

Pas mane beda ta, kad vaziuojant letai viskas gerai begiai musinejasi gerai, bejokiu trukdziu, tik paspaudi daugiau gazo man automatas imeta avarini rezima. Sustoji uzgesini masina, vel vaziuoji viskas gerai tik duodi labiau - staigiau gazo vel avarini rezima imeta. Zodziu praskanavus klaidas variklyje randa skirstymo velenelio daviklis blogas(pakeiciau ji nauju), greciu dezeje nera rysio tarp variklio ir greciu dezes. Vazieneju su cia beda kokius 5 - 6 menesius. Neikas neranda kas per beda. Praktiskai beliko vaziuoti i Krasta.

girdejau baltijosm centre kad kartais nesirisa kompas prie dezes del skydelio nes per ji eina informacija arba gali buti tepalai greiciu dezes su filtru bet cia tik speliones kai kam padedavo o kai kam ir ne mano pazistamui padejo o man nepadejo nes greiciu dezes blokas sudeges buvo tai bereikalo tepalus pasikeiciau

StandartinėParašytas: 15 Bal 2009, 09:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.22
Amžius:
41
Automobiliai:
E38, 2.8
Tepalus tikrinau, viskas lyg ir gerai nebent reikia juos keisti su filtru, reiks pabandyti. Bet su skydeliu dar neteko girdeti, kad jame gali buti beda :?

StandartinėParašytas: 16 Bal 2009, 08:14 

Pas mane lygiai ta pati beda kaip ir pas kaifa....

StandartinėParašytas: 16 Bal 2009, 08:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.22
Amžius:
41
Automobiliai:
E38, 2.8
Modestas rašė:
Pas mane lygiai ta pati beda kaip ir pas kaifa....

Keik laiko jau taip vazineji? Buvai pas kokius nors meistrus?

StandartinėParašytas: 16 Bal 2009, 16:42 

gal trecia diena tiktai :wink: nebuvau dar niekur, nes ne LT siuo metu randuosi, gryztu tik po poros savaiciu, tada varysiu kazkur pradiagnozuot :?: Dabar tik patikrinau tepalo lygi dezeje, truputi truko, dapyliau, bet tai nepadejo....O daugiau net nezinau ka galiu padaryt pats, turut nieko! O tai kaip manai galiu vaziuot drasiai?Man gaunasi apie 700km kazkur gryzt.

StandartinėParašytas: 16 Bal 2009, 17:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.22
Amžius:
41
Automobiliai:
E38, 2.8
Na as kaip ir minejau pas mane si beda jau apie 5 - 6 menesius, tai jau nemazai kilometru nuvazeves. Tik as nezinau kokia pas tave beda ir kokos gedimas? Kas tenai darosi su tav tavo deze?

StandartinėParašytas: 16 Bal 2009, 22:05 

Kas darosi? a va kaip tu ir sakai, jei vaziuoju letai tai viskas ok, begiai jungiasi ir i virsu ir zemyn ir gan svelniai sakyciau, be musimu. Bet cia jau turi labai svelniai vaziuoti vos duodamas gazo. Jei tik spusteli ant gazo, atsiranda toks lyg ir prabuksavimas, po kurio seka smugis, tox lyg ir spyris ir viskas ,kompas ismeta klaida "betriebenotprogram" ir isijungia avarinis rezimas, vaziuoju vienu begiu toliau.... :? masina uzvedus is naujo, viskas vel Ok, spustelejai gazo ir vel tas pats... tai va tokia beda nutikus man, cia pries tris dienas nutiko man kazkur, bet taip is oro sakyciau, nei draskiausi nei ka.... Turit kokiu minciu kas cia da velnias galejo nutikt?

StandartinėParašytas: 17 Bal 2009, 09:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.22
Amžius:
41
Automobiliai:
E38, 2.8
Na panasiai kaip ir pas mane, tik kad pas mane be jokiu smugiu ir kaip silta masina buna, kol salta spaudi kiek nori gazo niekas nieko neatsitinka. Kaip silta tai uzspaudi daugiau gazo tai kartais ismeta avarini rezima kartais ne. Nesuprasi bet kuo toliau tuo labiau galvoju, jog deze i pabaiga, nors viskas junginejasi normaliai, kol kas.

StandartinėParašytas: 17 Bal 2009, 13:20 

Na pas mane lygiai tokia pat beda, truputuka spustelni gazo, smugis ir isijungia avarinis greiciu dezes rezimas... nuvaziavau parijungem kompa, tai parode, kad 2 ir 4 begiai praslysta...
Vakar nuemiau greiciu deze, sendien reiks ardyti ir ziureti kas ten dedasi... :(

StandartinėParašytas: 17 Bal 2009, 14:12 

Kaifass rašė:
Na panasiai kaip ir pas mane, tik kad pas mane be jokiu smugiu ir kaip silta masina buna, kol salta spaudi kiek nori gazo niekas nieko neatsitinka. Kaip silta tai uzspaudi daugiau gazo tai kartais ismeta avarini rezima kartais ne. Nesuprasi bet kuo toliau tuo labiau galvoju, jog deze i pabaiga, nors viskas junginejasi normaliai, kol kas.

A, nu tai cia ne visai tas pats [-X pas mane nesvarbu, saltas ar siltas, daugiau gazo padavei ir piz...... ir smugiai, jie visada buna, jei smugis silpnesnis tai dar buna kad neijungia avarinio, o jei stiprenis tai is karto. Cia nuo gazo priklauso, kiek padaves esi.
Va kazkas panasaus galetu but i dantraciu praslidima, kaip minejo auksciau kolega.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 70 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery