Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 15 Sau 2025, 23:58

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 25 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 14 Gru 2005, 10:18 

Domas rašė:

man kaskas panasiai buna kai isjungiu dujas, trauka dingsta tai atsiranda netraukia paskiui pravaziuoju kokia 10 km ir viskas normaliai, o kai ijungiu dujas vaziuodamas ir vel tas pats suds. dujininkai aiskino kad duju kompas mano kad neveikia purkstukai ir nepaduoda duju reikiamo kiekio, o kai uzgesini bmw ir vel uzkuri ant duju tada viskas normaliai ;]

o tai buvo kazkoks problemos sprendimo variantas ar taip ir toliau vazineji ?

StandartinėParašytas: 14 Gru 2005, 10:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
Gedzius rašė:
Vakar atrode kad problema isspresta...siandien pasirodo kad problema dar isliko :(

kaip/kur ta lembda zonda galima butu patikrinti/nupirkti ?

pirkti tai atarčiau http://www.mage.lt
o diganostiką daryt siulyčiau pas Audrių, sietyno g.8 varyt. bent jau aš ten varyčiau.

StandartinėParašytas: 14 Gru 2005, 10:32 

Įtariu_BITES rašė:

pirkti tai atarčiau http://www.mage.lt
o diganostiką daryt siulyčiau pas Audrių, sietyno g.8 varyt. bent jau aš ten varyčiau.

dekui uz mage.lt :) jei reix bandysim ten pirkti.
o del Audriaus tai yooo...ten menesi eileje stoveti reikes :) prisibelsti ten pas ji neimanoma.
as irgi pas Audriu vaziuociau, bet kad ten ir taip niekaip pasiula nepasiveje paklausos :D

StandartinėParašytas: 15 Gru 2005, 10:10 

Tai daugiau niekas nieko negali pasakyti, niekuom padeti ???

Padariau diagnostika "BOSCH diagnostika" salia Autoukio, Krastaauto...su zvakem viskas ok, lambda zondas tvarkoj, kompas klaidu nemeta.

Cia gal su kuro padavimu kas nors gali buti ?

StandartinėParašytas: 15 Gru 2005, 11:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.12
Amžius:
107
Automobiliai:
E46 tou 330d M57 01'
Gedzius rašė:
Tai daugiau niekas nieko negali pasakyti, niekuom padeti ???

Padariau diagnostika "BOSCH diagnostika" salia Autoukio, Krastaauto...su zvakem viskas ok, lambda zondas tvarkoj, kompas klaidu nemeta.

Cia gal su kuro padavimu kas nors gali buti ?

A kiek kainuoja diagnostika? Kazkaip galvoju kad pas mane liambda zondas miręs :( :roll:

StandartinėParašytas: 15 Gru 2005, 11:15 

shapasox rašė:
A kiek kainuoja diagnostika? Kazkaip galvoju kad pas mane liambda zondas miręs :( :roll:

Na as vakar padariau diagnostika ir palikau auto tenai, sake is ryto dar ziures kas ten prie ko. Tad vakar nieko nemokejau, nes dar neaisku kame bedos ir koks remontas bus.
Siaip kai pasiskambinau sake diagnostika ~60 Lt. (pasijunges patikrino zvakes, laidus, ir lambda zonda ir kaip supratau viska kas susije su kompu)

"BOSCH diagnostika" Vergiu g. 39, 8 687 49841, 2774931 (salia Krastaauto, Autoukio vartai).
Kaip jie dirba nezinau, nes vakar pirma karta pas juos vaziavau.

StandartinėParašytas: 15 Gru 2005, 11:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
na man apie juos liko geras įspūdis vien todl, kad kažkada nuvariau kad klaidas nuskaitytų iš kompo, tai prisijungė, klaidų nerado ir pinigų neėmė :)

StandartinėParašytas: 15 Gru 2005, 11:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.12
Amžius:
107
Automobiliai:
E46 tou 330d M57 01'
Ok, dekui uz info :) Reiks turbut ir man nuvaryti savo masiniuka, nes ko tais is ryto labai banguoja variklio darbas ir spaudziant "gaza" gesta, kol salta :roll:

StandartinėParašytas: 15 Gru 2005, 11:39 

Įtariu_BITES rašė:
na man apie juos liko geras įspūdis vien todl, kad kažkada nuvariau kad klaidas nuskaitytų iš kompo, tai prisijungė, klaidų nerado ir pinigų neėmė :)

:lol: tai gal ir man taip nusiseks :) nes klaidu irgi kompas nerode :)

StandartinėParašytas: 16 Gru 2005, 16:18 

Taigi jei cia dar kam bus idomu :) ir jei kas domejosi sia problema.
pas mane viskas daejo iki to jog buvo pakeistas alkuninio veleno daviklis (150 Lt - diagnostika, daviklis, darbas). na ir berods viskas susitvarke.

diagnostika ir remontas "BOSCH diagnostika" servise (Vilnius). atsiliepimai geri ;)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 25 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery