Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 31 Sau 2025, 13:00

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 30 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 12 Kov 2009, 09:47 

Automobilio, apie kuri norite paklausti
Pagaminimo metai: 96
Variklis: 4.0
Degalai: Benzinas

Problema/klausimas: vaziuodamas geleziniu vilku paspaudziau kickdown ir.... ir ablomas... bando mest zemesne pavara bet nesigauna, tik imeta is karto atmeta ir taip be galo. Po to net paspaudus iki dugno staigiai taip pat nenumeta pavaros, bando numest bet niekaip. Po to pravaziavus dar kokius 5km vaziuojant kokiu 30km greiciu pradeda metyt pavaras tarp 2 ir 3. ijungia isjungia, tai viena tai kita. Turit ideju? Ir jei turit diagnoze man ja lietuviskais pinigais isreiskit. Ir beja kur galima butu tvarkyt? Gal turit ka rekomenduot,

StandartinėParašytas: 12 Kov 2009, 18:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.25
Amžius:
40
Automobiliai:
Pižo 307SW
Man 4 ir 5 pavaras meto vaziuojant i kalniuka su atopilotu apie 90-95km/h. Problema panasi, laukiam atsakymu. Siaip manau tepaliukus reiketu pasiziureti. As keisiu kita savaite jei niekas nesutrukdys :roll:

StandartinėParašytas: 12 Kov 2009, 18:41 

Gal nelabai i tema bet...
kazkada buvo tokia problema kai parspaudi pedala iki dugno, masina tiesiogine ta zodzio prasme pradeda joti soka i prieki vel stabdosi ir taip kol neatleidi.. tai buvo skyvas jo guolis ir dacikas apsuku ar kas ten eina i komplekta.. Pakeitus juos dingo problema.

StandartinėParašytas: 13 Bal 2009, 15:48 

Na problema isspresta. Pasirodo cia greiciu deze ne prie ko buvo. Tiesiog kompas pastebejo gedima ir ijunge avarini rezima. Padariau diagnostika ir parode kad sugedes veleno daviklis. Pakeite nauju ir viskas ledas. Vel skraidau :)

StandartinėParašytas: 13 Bal 2009, 16:56 

sveiki! turiu klausimeli viena, ar galiu as vaziuot su masina,? pas mane dabar irgi isijunges avarinis rezimas..kompas meta klaida "betriebenotprogram" zodziu reikia kazkaip gryzt i LT atlikt diagnostika. vaziuot apie 700km gaunasi.

StandartinėParašytas: 13 Bal 2009, 21:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.10
Amžius:
39
Automobiliai:
E39 530i M54 02'
Ex E36 328i M52 99'
Ex E39 530d M57 99'
Ex E30 316i m40 90'
jei uzgesinus uzgesta uzrasas tai megink, aisq geriau butu pries tai pasitikrinti tepalo lygi, arba bent jau pasiziureti ar niekur nera nuvarvejimu, pvz is greiciu dezes arba radiatoriu, vamzdeliu.

StandartinėParašytas: 14 Bal 2009, 13:50 

Jo, uzgesinus uzrasas dingsta. Kaip tik ketinu snd patikrinti tepalo lygi. O tarkim jei truksta man jo, ar uztektu man tik dapilt, ar geriau butu visa isleist ir pripilt naujo?

StandartinėParašytas: 14 Bal 2009, 13:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.25
Amžius:
40
Automobiliai:
Pižo 307SW
Modestas rašė:
Jo, uzgesinus uzrasas dingsta. Kaip tik ketinu snd patikrinti tepalo lygi. O tarkim jei truksta man jo, ar uztektu man tik dapilt, ar geriau butu visa isleist ir pripilt naujo?

Jei keisi tepala tai reikia tada ir filtra keisti, o tada dar ir tarpines reikes naujos. O smugiai yra dezeje kai jungiasi begiai??

StandartinėParašytas: 14 Bal 2009, 17:08 

Pilnai keist nepavyks, kadangi neisardzius dezes nera galimybes pilnai pasalinti sena tepala. Taip kad gausis dali tepalu pakeisi naujais ir tiek. Bet kartais sveika ir taip padaryt.. :)

StandartinėParašytas: 14 Bal 2009, 18:09 

taip kazkokie smugiai yra, kai uzvedu masina viskas lyg ir tvarkoi, pabandziau pajunginet begius, jungiasi ir triptronikas, ir sportine padetis isijungia. Jau maniau gal susitvarke viskas =D> pradejau vaziuot, vos gaza padavus atsiranda lyg ir vibracija kazkokia, lyg kokie dantraciai persokinetu ar kazkas ten daros.... po to atsiranda uzrasas kompiuteryje "Getriebenotprogram" ir isijungia man avarinis rezimas vienas begis belieka tik ,trecias gal koks...

StandartinėParašytas: 14 Bal 2009, 18:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.25
Amžius:
40
Automobiliai:
Pižo 307SW
Modestas rašė:
taip kazkokie smugiai yra, kai uzvedu masina viskas lyg ir tvarkoi, pabandziau pajunginet begius, jungiasi ir triptronikas, ir sportine padetis isijungia. Jau maniau gal susitvarke viskas =D> pradejau vaziuot, vos gaza padavus atsiranda lyg ir vibracija kazkokia, lyg kokie dantraciai persokinetu ar kazkas ten daros.... po to atsiranda uzrasas kompiuteryje "Getriebenotprogram" ir isijungia man avarinis rezimas vienas begis belieka tik ,trecias gal koks...

tai arba tepalo visai nera arba jau visai chana dezei... Gali bandyti dapilti, tas tepalas nera toks brangus

StandartinėParašytas: 14 Bal 2009, 20:19 

patikrinau tepalus- tepalo nerasta!! Siandien nebegavau nusipirkt, tai ryt nusipirksiu, bandysiu uzpildyt. Ar yra sansu kad viskas susitvarkys savaime uzpilus tepalu? grysiu i Lt tai viska pakeisiu kapitaliai, jei tik nevelu dar ir neteks kitos dezes ieskot :(

StandartinėParašytas: 14 Bal 2009, 23:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.02
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 523i 98`
M52B25, Steptronic
Modestas rašė:
patikrinau tepalus- tepalo nerasta!! Siandien nebegavau nusipirkt, tai ryt nusipirksiu, bandysiu uzpildyt. Ar yra sansu kad viskas susitvarkys savaime uzpilus tepalu? grysiu i Lt tai viska pakeisiu kapitaliai, jei tik nevelu dar ir neteks kitos dezes ieskot :(

labai idomu kokiu budu tu juos tikrinai, nes reikia tikrinti uzvestai masinai..

StandartinėParašytas: 15 Bal 2009, 08:12 

uzvestai ir tikrinau ir varikliui pilnai isilus.

StandartinėParašytas: 15 Bal 2009, 08:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.25
Amžius:
40
Automobiliai:
Pižo 307SW
tai jei su sausa deze vazinejai #-o bus issilyde viskas, o gal ir ne.... Pilk tepala ir parasyk koks rezultatas.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 30 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: