Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 11 Vas 2025, 17:32

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 51 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 26 Kov 2009, 22:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.10
Amžius:
41
Mano variklis neseniai pradejo dirbt negraziai ant aisvu, drebedavo ir is dusles toks ismetimas ejo "puch puch puch" :D Prisiverciau issiimt ta LEV praplovimui. Tai isemus - matesi kad jis pusiau atidarytas ir apsineses. Purskiau karbiuratoriaus valykli, lyg kazkiek prasiplove. Kai prijungiau prie akumo tai judejo laisvai, bet pora kartu kai turi uzsidaryti arba atsidaryti, tai atsoka truputi atgal ir buna truputi pridarytas arba atsidares, poto ploviau dar ilgai :D , bet jauciu reikejo paimt koki plona sepetuka su sereliais ir ikist i vidu pavalyt, bet tingejau. Idejau atgal, viskas buvo gerai,bet po 200km vel drebulis taip pat atsirado, jauciu reikia dar geriau praplaut :D

StandartinėParašytas: 27 Kov 2009, 10:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
na kad praskalavus kelis kartus (pripurksi i vidu, uzdengi ir skalauji) ir purskiant ant prabegimo tiesiogiai ten visur, tai bent man per ~5min issiplauna jis. visas blizgantis lieka vidus :)
po plovimo, po keliu menesiu esu vel emes plaut, tai jau buvo suodinas visas, bet nestrigo.
man rodos sepeteliu nereikia, turetu ir taip issivalyti...

StandartinėParašytas: 27 Kov 2009, 11:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.10
Amžius:
41
all in music rašė:
na kad praskalavus kelis kartus (pripurksi i vidu, uzdengi ir skalauji) ir purskiant ant prabegimo tiesiogiai ten visur, tai bent man per ~5min issiplauna jis. visas blizgantis lieka vidus :)
po plovimo, po keliu menesiu esu vel emes plaut, tai jau buvo suodinas visas, bet nestrigo.
man rodos sepeteliu nereikia, turetu ir taip issivalyti...

Reikes ryt antra karta praplaut :) Buvo jis turbut kaltas, nes po idejimo drebulis dingo ir dirbo graziai variklis. Man po plovimo matesi kad blizga viduj, bet vistiek tokiu juoduliu buvo ant jo, gal del to. Priklauso nuo to valiklio tipo ir kainos? Nes pirkau senukuose karbiuratoriaus valikli, kainavo gal kokius 8Lt, gal pigus ir nera labai veiksmingas? :) Cia vienas forumietis siule su WD praplaut ar jis gerai praplauna ir ar galima su WD valyt LEV?

StandartinėParašytas: 27 Kov 2009, 11:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
wd ne tam skirtas. o carbcleaner yra butent suodziams valyti. siaip firma manau nesvarbu. bent pora esu megines, tai abu gerai vale. na jei lieka juoduliu, gal pamegink pavalyti dar, nes pas mane, tai be jokiu juoduliu likdavo po plovimo.

StandartinėParašytas: 08 Kov 2010, 16:45 

Sveiki, man lygiai ta pati beda . pakeiciau oro srauto sklende su visa elektronika ir dabar sokineja bei gesta variklis. isardziau laisvos eigos voztuva ir man jis buvo nepilnai uzsidares. bet kai pajungiau, lygtais vaiksti ta sklende. kur beda?

StandartinėParašytas: 09 Vas 2012, 16:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.10.12
Automobiliai:
E46 318d
ex.: E34 - 2.0L Vanus - 110kw
Nikas:
Adukas
Susipilkit Resurs, vien geri atsiliepimai, bandykit, nepasigailėsit. Nusipirkt ir pasiskaityt kas per daiktas galite resurs.lt

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 51 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery