Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 26 Lap 2024, 20:17

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 34 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 26 Kov 2009, 12:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.09.24
Amžius:
42
Automobiliai:
E38 735 96'
sickdog rašė:
nekiskit tu korteliu po rageliu, neveiks 100%. dekite i bagazine. ten toks juodas blokelis su skyle kortelei, virs chendzerio ir truputi giliau. veiks 100%. pas mane veikia, nors nesu verslovas ir man tie pokalbiai nera aktualus bet tikrai buna akimirku kai patogiau vaziuojant pasukti is masininio telefono. viskuom patenkintas, signalas dar stipresnis nei paprastam telefone. nori garsiai girdi per koloneles, nori "individualiai" kalbi i rageli.

beje gal kas pasakys kur stovi originalaus telefono mikrafonas ? itariu reiktu man nuo jo dulkes nupusti.

ir pas mane veikia puikiausiai ikisus kortele po rageliu nor pas mane '96 m.

StandartinėParašytas: 26 Kov 2009, 12:14 

Cia viskas priklauso nuo korteles.

StandartinėParašytas: 26 Kov 2009, 12:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
angelas_ rašė:
Cia viskas priklauso nuo korteles.

i iki feicliftinius E38 kortele por rageliu idesi tik jei ji yra seno tipo, kuria abejoju ar gausi, o jei ir gausi klausimas ar ji nenustos veikt uz metu. todel korteles dedasi i bagazine. i facelftinius modelius kaip suprantu galima kisti ir po rageliu nes yra naujasne iranga.

cia is asmeninio pastebejimo.

tik man truputi keista kad as negaunu sms'u i sita masinini numeri, niekur ju nerodo. pas kolega e39am irgi tas pats.

StandartinėParašytas: 26 Kov 2009, 12:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.07.25
Amžius:
52
Automobiliai:
E38 730
sickdog rašė:
faktiskai tas gamiklinis telefonas yra puikus dalykas ir tas kas pasake kad atgyvena nusisnekejo juodai.

tai dabar ir issaiskinam kuris is musu nusisnekejo juodai. Dziugu jei pas tave viskas veikia, bet as kalbejau apie savo auto, o ne tamstos.

Salone po rageliu kisu kortele, isijungia uzrasas "SIMkarte prufen" kas reiskia patikrink kortele. Beje mano simas labai senas tad tikrai ne SAT. Bandziau ir ezy tas pats. Tiesa, nezinau kuria pusia kist ta kortele kontaktais i virsu ar apacia, bet kokiu atveju rezultatas tas pats. Taigi jau sitoj vietoj gaidela. Ok, ieskom bagazinej, nes tauta porina kad ten galima ikist korta. Kaireje puseje atveres dangti randu GSM moduli. Tai tikrai GSM nes yra raideles ir atjungus fiske ir vel prijungus telefonas susijaudina. Taciau NERA KUR ikist kortele. Galbut 1995metu versijoje tokios galimybes nera priedo pas mane be navigacijos. Taigi isvada GAIDELA ir SENIENA. Jeigu irodysi priesingai kad as kazko nezinau pasakysiu dideli ačiū ir atsiprasysiu BMW Phone :) Kitu atveju nors ir daug medaliu bet cia tamsta nusisnekejo ;)

Prikabinti failai:
DSC00163.JPG
DSC00163.JPG [ 18.73 KiB | Peržiūrėta 5176 kartus(ų) ]
StandartinėParašytas: 26 Kov 2009, 12:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
as tau darkarta sakau 95u metu masinai (beje mano irgi 95u :wink: ) nekisk korteles po ragaliu kisk i bagazine, o kol pats blokelio to nepamatysi niekas tau nepades, as pats tik ji atpazinau gerokai neiskarto. kortele kisasi is virsaus, pailga plona skyle.

StandartinėParašytas: 26 Kov 2009, 13:01 

Siaip neteko matyti E38, kuriame kairej pusej vienintelis blokelis butu telefono modulis. :shock: Bet, kaip sakoma, visados buna pirmas kartas.

Stai, ant fotkes matosi kaip atrodo tas blokas pas mane. Kortele kisasi chipu zemyn ir i save. Yra spec tarpas jai ikist is sono arciau isorinio krasto. Matosi kaip atrodo su ideta omnio korta.

Manau pas tave ji desis is desinio sono, pasiziurek atidziau, turetu buti tarpas kortelei ikist, gal paprasciausiai neatkreipei demesio.

P.S. sickdog'ai, pas mane po rageliu irgi neveikia nauja kortele, reikia kisti i bagazine. O masina facelift :P

Prikabinti failai:
phone_module.JPG
phone_module.JPG [ 103.59 KiB | Peržiūrėta 5178 kartus(ų) ]
StandartinėParašytas: 26 Kov 2009, 13:06 

tms, pasiziurek sitoj vietoj, turetu buti kortelei ideti vieta..

Prikabinti failai:
DSC00163.JPG
DSC00163.JPG [ 19.05 KiB | Peržiūrėta 5174 kartus(ų) ]
StandartinėParašytas: 26 Kov 2009, 13:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
angelas_ rašė:

P.S. sickdog'ai, pas mane po rageliu irgi neveikia nauja kortele, reikia kisti i bagazine. O masina facelift :P

reiskia it's all about '00

StandartinėParašytas: 26 Kov 2009, 16:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.07.25
Amžius:
52
Automobiliai:
E38 730
dekui, angelas_, teko atsukt varzta, atlupt priklijuota bloka nuo metalinio pagrindo, kad atsivertu skyle kortelei, tik nesuprantu kam taip sudetingai slept, cia kad kas korteles nepavogtu :mrgreen: Dabar jau raso "PIN eingeben" ivedu koda, spaudziu ragelio pakelimo mygtuka, tie uzslepti skaiciai **** dingsta, tipo priemiau, taciau vel mirgsi tas pats uzrasas PIN eingeben :cry: bandziau ir su eziu ir su senu bites simu. Va kolegos 97 touringa isbandem, bagazinej puikus priejimas, ikisi ezi, suvedi koda, uzraso omnitel ir viskas chiki, beje salone kortos irgi nesupranta

taigi, kol kas senienos ir gaidelos statusas nesikeicia :oops:

StandartinėParašytas: 26 Kov 2009, 16:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
idek i parasta telefona, isjunk visai pina ir dek i bmw.

StandartinėParašytas: 26 Kov 2009, 17:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.11.29
Amžius:
35
Automobiliai:
525d 01'
kai pirkau nauja kortele net nelukstenau, dedi tiesiai i bnv ir iskart jis ten nuima ta pina uzsiregina i atminti :)

StandartinėParašytas: 27 Kov 2009, 02:05 

Na, as irgi isidejes i bagazine per oroginalu telefona nusiemiau PIN. Nekilo jokiu problemu.
O siaip idomiai tas telefono modulis pritvirtintas pas tave. Nes man kad ideti kortele nieko ardyti nereikia, viskas apgalvota ir tvarkingai padaryta.

StandartinėParašytas: 27 Kov 2009, 03:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.07.25
Amžius:
52
Automobiliai:
E38 730
sickdog rašė:
idek i parasta telefona, isjunk visai pina ir dek i bmw.

gera mintis, dabar raso "Nicht standart", reiskia skiria kad simas be pino. Jauciu kad galutine stotele, daugiau ner ideju :( Sakei pas tave 95u, ar modulis toks pat?

StandartinėParašytas: 27 Kov 2009, 09:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
tms rašė:
gera mintis, dabar raso "Nicht standart", reiskia skiria kad simas be pino. Jauciu kad galutine stotele, daugiau ner ideju :( Sakei pas tave 95u, ar modulis toks pat?

turbut toks pat, negaliu pasakyt tiksliai nes pas mane su navi, o ten visko prigrusto nieko nesimato. anyway kaip ten bebutu turi veikt. siaip visko gali buti. siulau tau atjungti nuo draugo e39o rageli ir pajungti pas save, gal pas tave ragelis sugedes. paskui shrote papigiai pasiimsi ir bus gerai (jei pades aisku). nes siaip jei susitvarkysi originalu telefona tai jis tikrai puikus daiktas, ir patogu ir interjero nedarko kaip tie visi magai su delfinais ir mobiliakais per blutufa. gali dar i diagnostika nuvaryti gal ka apie telefona pasakys, beje jei nesi buves tai prie to pacio dar ir ras miljona klaidu kurias istaisys ir masina geriau vaziuos, patikrintas reikalas 8) .

StandartinėParašytas: 27 Kov 2009, 12:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.07.25
Amžius:
52
Automobiliai:
E38 730
sis auto pas mane jau devyni metai, diagnostiku buvo n, jokiu klaidu su telefonu tikrai nera, telefonas funkcionuoja, mygtukai i viska reaguoja, tik matomai supranta pacios seniausios kartos sima (auto 95m lyg kovo menesio). Reiks pabandyt kolegos rageli, mazai sansu bet gal logika jame

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 34 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery