Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 26 Lap 2024, 18:48

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 34 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 23 Kov 2009, 17:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.07.25
Amžius:
52
Automobiliai:
E38 730
is kart prisipazystu sitame klausime esu zalias. Vairuojant automata kalbet mobiliu niekada nekele problemu, taciau prireike galimybes kad visi sedintys salone girdetu pokalbi, tai yra paleisti garsa per automobilio audio sistema.

Auto 1995m su originalia BMW GSM telefonine sistema, kuri zinoma pasenus ir niekam netinkama. Vietoj orginalaus BMW audio esu idejes Alpine galva su adapteriu multifunkciniam vairui. Butu idealu jei galeciau valdyt su tam skirtais multifunkcinio vairo mygtukais, bet speju cia is fantastikos srities... Iranga turetu veikt su Sony Ericsson telefonu, ypatingu navarotu nereikia, uztektu galimybes kokybiskai girdeti garsa per audio sistema ir palaikyti pokalbi. Ragelio pakelimas/padejimas gali buti ir telefone.

Gal galetimet patart koks yra paprastas ir efektyvus sprendimas? Veiksmas Kaune. Dekui.

StandartinėParašytas: 23 Kov 2009, 17:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.09.22
Automobiliai:
[E38] 750i 12v 5.4
Nu tautieti - kokio cia kosmoso uzsimanei :)
Sita fraze jog (originali BMW GSM telefonine sistema, kuri zinoma pasenus ir niekam netinkama.) ui ne visiskai nesutinku [-X .
Naudojuos butent originale sistema esu patenkintas (zodziu super)
Nenori praleisti skambuciu - i savo mobilu , tai ilipes i masina per 5sek, padarai peradresavima i automobili ir vuoliaa . (Cia tas pats kas uzsisegti dirza) 8)

StandartinėParašytas: 23 Kov 2009, 17:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.07.25
Amžius:
52
Automobiliai:
E38 730
kazkada bandziau kist didele SIM korta i ta aparata, tai jokios reakcijos :( Bet kokiu atveju atskiras sim automobiliui man netinka. Pagooglinau cia truputi, panasu kad siai dienai universliausia Bluetoothine iranga. Lauksiu atsiliepimu ir kur Kaune tvarkingai montuoja

StandartinėParašytas: 23 Kov 2009, 19:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.11.29
Amžius:
35
Automobiliai:
525d 01'
galiu pasigirt ir as ta tema. pas teva masinoj, kur dabar vazineju yra bluetooth Nokia kazkoks ten, nu mano telefona pagauna irgi kas antrakart, bet veikia neblogai, geras daiktas, nieko papildomai daryt nereikia, jau kai skambina atsiliepi knopke masinoj, ir nesvarbu kur yra telefonas. bet kazkaip pas save masinoj turiu isidejes atskira kortele, tai as kai priprates irgi labai patogu, nemanau kad kazka islosi prisigrusdamas dar irangos :)

StandartinėParašytas: 24 Kov 2009, 01:43 

tms rašė:
kazkada bandziau kist didele SIM korta i ta aparata, tai jokios reakcijos :( Bet kokiu atveju atskiras sim automobiliui man netinka. Pagooglinau cia truputi, panasu kad siai dienai universliausia Bluetoothine iranga. Lauksiu atsiliepimu ir kur Kaune tvarkingai montuoja

Kur kisai, i rageli ar i bagazine?
Pabandyk su paieska paieskoti, kazkur buvo kalbeta nemazai apie tuos originalius telefonus..

StandartinėParašytas: 24 Kov 2009, 17:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.07.25
Amžius:
52
Automobiliai:
E38 730
angelas_ rašė:
Pabandyk su paieska paieskoti, kazkur buvo kalbeta nemazai apie tuos originalius telefonus..

kisau i lizda po rageliu kur didelio formato sim kortele dedasi. Ka zinau gal ten kontaktai uzsioksidave ar kazka, nes absoliuciai jokios reakcijos kiek pamenu. Gal reiks sian pabandyt koki ezi, ivyks stebuklas ir prades veikti :) Siaip telefonine sistema gyva, vazineju istraukes raga kad nepypsetu

StandartinėParašytas: 25 Kov 2009, 03:15 

Kisk i bagazine ta kortele ir dziaukis automobiliniu telefonu.

StandartinėParašytas: 25 Kov 2009, 11:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.10.22
Amžius:
37
Automobiliai:
Ex E34 525TDS 1996m
Ex E39 530d 2000m
Ex Audi A6 (C6) 2006m
Now E53 3.0d 2003m
O kurioje vietoje bagazineje kisasi? Kad nelabai pastebejau kur ten randasi.

StandartinėParašytas: 25 Kov 2009, 11:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
nekiskit tu korteliu po rageliu, neveiks 100%. dekite i bagazine. ten toks juodas blokelis su skyle kortelei, virs chendzerio ir truputi giliau. veiks 100%. pas mane veikia, nors nesu verslovas ir man tie pokalbiai nera aktualus bet tikrai buna akimirku kai patogiau vaziuojant pasukti is masininio telefono. viskuom patenkintas, signalas dar stipresnis nei paprastam telefone. nori garsiai girdi per koloneles, nori "individualiai" kalbi i rageli.

beje gal kas pasakys kur stovi originalaus telefono mikrafonas ? itariu reiktu man nuo jo dulkes nupusti.

StandartinėParašytas: 25 Kov 2009, 11:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.11.29
Amžius:
35
Automobiliai:
525d 01'
man kortele po rageliu labai gerai veikia, bagazinej net nerasciau ten to bloko, o mikrofonas pas mane prie pagrindines salono apsvietimo lemputes, ten kur stoglangio valdymo mygtukai :)

StandartinėParašytas: 25 Kov 2009, 11:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
DIYexpert rašė:
man kortele po rageliu labai gerai veikia, bagazinej net nerasciau ten to bloko,

nes pas tave '00 :wink:

DIYexpert rašė:
o mikrofonas pas mane prie pagrindines salono apsvietimo lemputes, ten kur stoglangio valdymo mygtukai :)

ačiū ziuresim, bet kadangi '00, gali but kad pas mane kur kitur, nes nepastebejau ten jokio mikrafono.. gal blogai ziurejau.

StandartinėParašytas: 25 Kov 2009, 12:16 

Mikrofonas visuose yra lubose ten kur isijungia salono apsvietimas. Desineje puseje to dangtelio yra liuko valdymo mygtukas, kaireje puseje yra mikrofono dangtelis. Visko gali buti kad dulkiu nuputimas nepades, kadangi ten paprasciausiai dulkes nesirenka (mikrofonas pro groteles ziuri i apacia). Greiciausiai bus mikrofonas pavarges ir tiek. :)

StandartinėParašytas: 25 Kov 2009, 12:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
angelas_ rašė:
Mikrofonas visuose yra lubose ten kur isijungia salono apsvietimas. Desineje puseje to dangtelio yra liuko valdymo mygtukas, kaireje puseje yra mikrofono dangtelis. Visko gali buti kad dulkiu nuputimas nepades, kadangi ten paprasciausiai dulkes nesirenka (mikrofonas pro groteles ziuri i apacia). Greiciausiai bus mikrofonas pavarges ir tiek. :)

heh, ziuresim, as matai kazkodel galvojau kad jis kazkur apacioi,ten kur nors prie klimos, bo yra ten keleta skiluciu itaritnu ir todel vis lenkdavausi zemin link ten, tai dabar zinosiu i kuria puse kalbet ir bus ok, nes mane kaip ir girdedavo, tik prastai, bet keleta sikiu "nekalbejau i ta puse" tai ir girdejo geriau.

faktiskai tas gamiklinis telefonas yra puikus dalykas ir tas kas pasake kad atgyvena nusisnekejo juodai.

StandartinėParašytas: 25 Kov 2009, 12:44 

Taip, man asmeniskai gamykline irgi labai patinka. Siaip, ten tose grotelese kur A/C valdymas yra salono temperaturos daviklis su ventiliatoriuku ir prietaiso apsvietimo ryskumo daviklis (foto daviklis, priklausomai nuo bendro apsvietimo pamazina prietaisu apsvietima arba padidina). Aisku gal ne pas visus yra tas foto daviklis.

Beje, kas liecia mikrofonus. Yra 2 tipu mikrofonai su skirtingais kodais. Vieni yra senesnio tipo (brangesni, nauji krastoj man rodos virs 300lt kainuoja, kodas 84 31 8 380 319) ir naujesnio tipo (pigesni, krastoj kainuoja virs 100lt, kodas 84 31 6 938 762). Tai tie naujesni yra geresnes kokybes ir balsas geriau girdisi. nes jeigu man paskambina ir as atsiliepiu, tai buna sunkiau girdisi (vienas draugas pastoviai klausia i koki kibira galva su rageli isikisai..). Tai va, nusipirkau sau is krastos ta naujesnio tipo, bet dar nepasikeiciau. Keisiu stogo apmusima kai biskuti labiau atsils, tai prie to pacio ir nauja mikrofona susidesiu. :)

Va, sickdog'ai, yra pilmukas, gali pasiziureti kur yra tas mikrofonas ir kaip ji pakeist. Ten veiksmas vyksta su E39, bet pas E38 visks lygiai taip pat. :wink:

bmw-new-version-upgraded-microphone-item-93.html

StandartinėParašytas: 25 Kov 2009, 12:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
angelas_ rašė:
Taip, man asmeniskai gamykline irgi labai patinka. Siaip, ten tose grotelese kur A/C valdymas yra salono temperaturos daviklis su ventiliatoriuku ir prietaiso apsvietimo ryskumo daviklis (foto daviklis, priklausomai nuo bendro apsvietimo pamazina prietaisu apsvietima arba padidina). Aisku gal ne pas visus yra tas foto daviklis.

Beje, kas liecia mikrofonus. Yra 2 tipu mikrofonai su skirtingais kodais. Vieni yra senesnio tipo (brangesni, nauji krastoj man rodos virs 300lt kainuoja, kodas 84 31 8 380 319) ir naujesnio tipo (pigesni, krastoj kainuoja virs 100lt, kodas 84 31 6 938 762). Tai tie naujesni yra geresnes kokybes ir balsas geriau girdisi. nes jeigu man paskambina ir as atsiliepiu, tai buna sunkiau girdisi (vienas draugas pastoviai klausia i koki kibira galva su rageli isikisai..). Tai va, nusipirkau sau is krastos ta naujesnio tipo, bet dar nepasikeiciau. Keisiu stogo apmusima kai biskuti labiau atsils, tai prie to pacio ir nauja mikrofona susidesiu. :)

Va, sickdog'ai, yra pilmukas, gali pasiziureti kur yra tas mikrofonas ir kaip ji pakeist. Ten veiksmas vyksta su E39, bet pas E38 visks lygiai taip pat. :wink:

bmw-new-version-upgraded-microphone-item-93.html

ačiū, namie paziuresiu. darbe "nevalyt". o siaip del mikrafonu neskubu, man is pradziu reikia visa ta sosta pasikeisti kur telefonas, nes: 1)negraziai nutrinta ta puse kuri prie vairuotojo. 2)kai buvo ziema uzsalusios duris kai lindau per keleivio puse su subine sulauziau butent ta nutrintaji dangteli ir dabar nesidarineja, tik prispaustas ir tiek -.-.

kalbu apie:
Paveikslėlis
:|

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 34 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery