Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 12 Gru 2024, 13:32

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 18 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 21 Kov 2009, 17:13 

90' 2.4td

Sveiki. turiu problema. 524td varyklis dirba tartum be 1 cilindro, net masina juda. apsukas renka normaliai vaziuojant tik trukcioja ir kartais kai gazuoji kompas isjungia varykli. paziurekit patys: http://www.youtube.com/watch?v=u987eJZMD6E galvojau 4 elektroninis purkstukas, bet nuo jo lyg ir apsukos tik pakyla, kuomet atjungi arba jis sugesta, tad ieskojau beda filtre, neradau. slangas skaidrus, visuomet pilnas tik per viduri visad burbuliukas oro tusinasi. eikim gal prie pompos? - i pompa pajungiau saliaros padavima is buteliuko, uzvedu masina, dirba taip pat ir atgal i buteliuka gryzta mazyciai oro burbuliukai. (viska pajungiau sandariai) gal reik nuorint ta pompa? ar isties purkstukai grybauja? gal kas turejot tokia beda, padekit. dekui chebra :)

StandartinėParašytas: 21 Kov 2009, 18:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.04.07
Amžius:
36
Automobiliai:
EX - Lada Vaz2101 71m., Mazda 323 1.7D 91m., E34 525td 94m., E39 530DA 99m.
Dabartinis VW PASSAT 07m. 2.0TDI DSG 125kw
visu pirma tai pompa, dazniausiai vadinama vandens pompa, kuri varineja antifriza ausinimo sistemoje
tas daiktas ka tu vadini pompa, tai yra auksto spaudimo siurblys
vadinkim daiktus savais vardais
manau bandyk pasikeisti kompa, arba purkstukus persiziuret visus, ir pasiziuret ar geras degimo kampas siurblio

StandartinėParašytas: 21 Kov 2009, 19:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.11.14
Amžius:
44
Automobiliai:
E34 524td
E34 520i
kai kompas isjungineja varikli tau lemputes neuzdega pvz purkstuko? jai uzdega tai man pvz buvo vaziuoji vaziuoji isniekur sast ir uzsidegus purkstuko lemputei variklis uzsigesina. tai beda buvo kompe.

StandartinėParašytas: 21 Kov 2009, 20:38 

butu netikslus degimo kampas tai auto isvis netrauktu o maniske vaziuoja gerai kuomet apkrovos nera. tik pries koki kalna pradeda trukciot. ir seip jo, dar uzsidegdavo purkstuku lempute kuomet trukciot pradeda. keiciau kaitinimo zvakes, atsiminiau. gal tas zarneles perziuret purkstuku.. net nebezinau ko griebtis gal diagnostikai nuvaryt? o ta chemija kuri pilama su saliara i baka, ar ji valo purkstukus? o jei kompas, kiek jis kainuoja?

StandartinėParašytas: 21 Kov 2009, 22:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.10.03
Amžius:
37
Automobiliai:
E34 525 TD 94' touring
Chemija tai valo! Man buvo periodas, kai auto ne is sio ne is to pradedavo trukciot ir netraukt, bet ant laisvu nepulsavo, tai nusiprkau degalinej valiklo, isipyliau su degalais ir isvakle viska, nebesispardo ;)

StandartinėParašytas: 22 Kov 2009, 00:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.11.14
Amžius:
44
Automobiliai:
E34 524td
E34 520i
uz kompa as mokejau 80lt ar 70lt bet paieskot reikejo, nes man kai uzsidegdavo ta purkstuko lempute tai ir garsas variklio pasikeisdavo ir seip atrode kad ir siurbliui chujova gersu belenkokiu budavo, netraukdavo dumindavo ir t.t

StandartinėParašytas: 22 Kov 2009, 12:55 

tai manot kompa visu pirma tikrint?
:)

StandartinėParašytas: 22 Kov 2009, 13:08 

_supermongo_ rašė:
uz kompa as mokejau 80lt ar 70lt bet paieskot reikejo, nes man kai uzsidegdavo ta purkstuko lempute tai ir garsas variklio pasikeisdavo ir seip atrode kad ir siurbliui chujova gersu belenkokiu budavo, netraukdavo dumindavo ir t.t

o ar taip pat dirbo kaip pas mane? paziurek youtube ten klausime linka numeciau, paziurek jei netingi.. dekui :)

StandartinėParašytas: 22 Kov 2009, 13:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.19
Amžius:
37
Automobiliai:
E34 2.5i '88 kažkur iškeliavo
E34 2.4 TD '89 kažkur iškeliavo
E30 1.8i '90 po presu
E34 2.5 TDŠ '93 po presu
toks vaizdas kad kazkuris purkstukas grybauja.

StandartinėParašytas: 22 Kov 2009, 14:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.11.14
Amžius:
44
Automobiliai:
E34 524td
E34 520i
CB4 rašė:

o ar taip pat dirbo kaip pas mane? paziurek youtube ten klausime linka numeciau, paziurek jei netingi.. dekui :)

nu sunku pasakyt ten pagal garsa :) kazkaip pas tave purtosi labai, pas mane gal taip nebuvo. geriausia tai aisku diagnostika pasidaryt. man kai buvo tai negalejo padaryt diagnostikos, tai uztai vargas buvo kol kompa susiradau. bet jai tau uzgesta variklis is niekur nieko tai nemanau kad del purkstuko galetu taip but, nebent tas kur su laidu ten buna kad nuluzes laidukas ar kontaktas blogas. dar ta fyskute zemiau buna nekontaktuoja.

StandartinėParašytas: 23 Kov 2009, 00:13 

o ka tas purkstukas su laidu duoda? man vienas dyzelistas sake kad kai atjungi tuomet tik apsukos pakyla.. bet gal jis apie golfus tik ismano :D

StandartinėParašytas: 23 Kov 2009, 16:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.11.14
Amžius:
44
Automobiliai:
E34 524td
E34 520i
ka tas laidukas duoda tai as neisaiskinsiu :) bet jai uzvestai ta fiske atjungi tai neuzgesta masina o jai atjungta bandysi uzvest neuzsiveda. bent pas mane. bet tie laidukai kazka reguliuoja, nes jai laidai kur i purkstuka ieina nekontaktuoja tada buna problemu su variklio darbu ir ne tik.

StandartinėParašytas: 23 Kov 2009, 20:15 

bandziau sian pas drauguzi nuimt sita fiske is esmes niekas nesikeicia, tik truputi detonuot varyklis pradeda, bet lb lb nezymiai.. meginsiu ryt kompa is jo bmw i mano istatyt pazeesiu kaip dirbs.jei kompas tai visgi geriau nei siurblys ar purkstukai.. ačiū visvien kas padejot ;)

StandartinėParašytas: 23 Kov 2009, 20:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.11.14
Amžius:
44
Automobiliai:
E34 524td
E34 520i
tik sutikrink kodus kompu, nes kiek ieskojau tai kazko pas tokias pacias masinas jie skiriasi. ten yra du kompai tai tau manau reiketu didesni pabandyt pasikeist.

StandartinėParašytas: 23 Kov 2009, 20:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.08.18
Amžius:
37
Automobiliai:
E34 525i '93 sedan
E30 325i '86 coupe
E39 M5 '99
pas tave bus apsuku daviklis nuejes, kur po starteriu. teko matyt, kad variklis taip dirbtu :D

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 18 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: