Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 25 Lap 2024, 18:17

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 13 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 10 Kov 2009, 22:06 

Automobilio, apie kuri norite paklausti
Pagaminimo metai: 1995
Variklis:3.0
Degalai:Benzinas

Problema/klausimas: Sveiki. Norejau paklausti gal kas esat susidure ir galetumete padeti. BMW E 38 nera garso,tv bei navi vyskas veikia, dega airbagu lempute. Ir bandziau automobili prisijunkti servize prie ju kompo, negali servizo kompas prisijunkt prie masinos.. O sake BMW lengviausei prisijungia ir prisijungus ten viskas matos... Tai gal zinot kame beda, kad prie to kompo negali prisijunkt..??? ačiū uz pagalba...

StandartinėParašytas: 10 Kov 2009, 22:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.10.20
daug priezasciu nuo laido nutrukimo iki .... Tik i remonta pas elekrika rekomenduociau

StandartinėParašytas: 10 Kov 2009, 22:15 

vitalke rašė:
daug priezasciu nuo laido nutrukimo iki .... Tik i remonta pas elekrika rekomenduociau

Kad zinok man jau tie elektrikai per gerkle baigia islyst... :cry: Del aparaturos gedimo, tik nusipirkus auto cia buvo spalio men... Per visus servizus vaziavau, tai nieko reikalingo net nesuzinojau, apart to kad kaskas sugede... paskutinius zodzius istare pioneer servizas katku gatveje... Kiti siule keist garso bloka, stiprintuva, pati tv... nu krc typo bandyk, kaip loterija... :D Poto nuvaziavau i normalesni serviza, bande prisijunkt kompa, neprijunge... Tai buvo lp uzsijeme ir negalejo padet. Dabar bandysiu pas juos... Nes kitur nuvarius neapsiema, sake kosmosas cia jiem ir nezino net nuo kur pradet... :x

StandartinėParašytas: 10 Kov 2009, 22:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.02
Amžius:
37
Automobiliai:
BMW 330cd
BMW 328i
ka zinosi kas suluzo, galiu parduot, tv ar garso bloka :D ar dar ka ten

StandartinėParašytas: 10 Kov 2009, 22:54 

force rašė:
ka zinosi kas suluzo, galiu parduot, tv ar garso bloka :D ar dar ka ten

Turesiu minty.... Kai nors pasakis kas blogai...

StandartinėParašytas: 12 Kov 2009, 15:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.10
Amžius:
49
Automobiliai:
E38 740i
kolega, nuo panevezio iki kauno tik 100km - su bumerio 40 min. kelio :) - atleki iki kauno ir viska issiaiskinsi. Pries tai aisku pasiskambiji Evaldui 8-69825329 . Tavo situacija kaip manoji kad buvo - meistru bedos ieskojo bile kiek, sukisau pinigu da..... ir dar truputi - rezultato jokio. Sitas zmogus beda surado per 15min ir rezultatas puikus. Patarimas is mano patirties Tau. sekmes.

Vokietis 740 rašė:
Kad zinok man jau tie elektrikai per gerkle baigia islyst... :cry: Del aparaturos gedimo, tik nusipirkus auto cia buvo spalio men... Per visus servizus vaziavau, tai nieko reikalingo net nesuzinojau, apart to kad kaskas sugede... paskutinius zodzius istare pioneer servizas katku gatveje... Kiti siule keist garso bloka, stiprintuva, pati tv... nu krc typo bandyk, kaip loterija... :D Poto nuvaziavau i normalesni serviza, bande prisijunkt kompa, neprijunge... Tai buvo lp uzsijeme ir negalejo padet. Dabar bandysiu pas juos... Nes kitur nuvarius neapsiema, sake kosmosas cia jiem ir nezino net nuo kur pradet... :x

StandartinėParašytas: 12 Kov 2009, 18:47 

Yra liga tokia pas semakus tiek senesnius tiek vadinamus bumeriukus. Vairuotojo puseje priekyje po posparniu eina kuokstas laidu, ir vienoje vietoje yra sujingimas metalo ir tas laidu kuokstas trinasi i ji. Prasitrina ir nupuva laidai... juos reikia sujungti sulituoti ir izoliuoti gerai ..
Man ir negalejo prisijungti. Tai isardes radau 5 laidus nupuvusius, sutvarkiau ir viskas. =D>

StandartinėParašytas: 12 Kov 2009, 22:50 

Cituoti:
kolega, nuo panevezio iki kauno tik 100km - su bumerio 40 min. kelio - atleki iki kauno ir viska issiaiskinsi. Pries tai aisku pasiskambiji Evaldui 8-69825329 . Tavo situacija kaip manoji kad buvo - meistru bedos ieskojo bile kiek, sukisau pinigu da..... ir dar truputi - rezultato jokio. Sitas zmogus beda surado per 15min ir rezultatas puikus. Patarimas is mano patirties Tau. sekmes.

dekui uz numeriuka.. 8) Jau panaudojau, rytoj kaiptik i kauna ir sake gal priims pazet.. :wink:
Didelis dekui...

StandartinėParašytas: 16 Kov 2009, 23:40 

Dar norejau paklaust, kur fiske prie kompo pajunkt, klaidom pazet salone,ne ta po kaotu..??? masina 95metu, naujasniem tai cia per viduri prie klimos, o cia nera oj vietoj.. Tai gal kur kitur..???

StandartinėParašytas: 17 Kov 2009, 02:43 

Na man klaidas tryne per jungti po kapotu..

StandartinėParašytas: 17 Kov 2009, 10:31 

angelas_ rašė:
Na man klaidas tryne per jungti po kapotu..

Tai ta jungti zn, bet ar dar vienos nera kaip naujasnem??? po kapotu tai junkscei pas mane kaskas yra nes prie nieko negali prisijunkt... ;/

StandartinėParašytas: 17 Kov 2009, 19:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.02.24
Amžius:
37
Automobiliai:
E38 740i M62 96'
Ne nėra, tik po kapotu.

StandartinėParašytas: 17 Kov 2009, 19:21