Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 19 Lap 2024, 08:33

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E46 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 63 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 10 Kov 2009, 23:34 

Tai parasyk kaip sekesi ten pas juos remontuotis. :wink:

StandartinėParašytas: 11 Kov 2009, 14:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.08.20
Amžius:
37
Automobiliai:
E36 m3,e65
Susiradau vilniuj lygtais nebloga meistra,aisku dar nelabai aisku,nes tik per telefona kalbejau,bet siaip sake kad duoda metus garantija,ir susidures jau ne su vienu tokiu variantu gedimo kaip pas mane.aisku kaina atitinkama sake apie 4500lt :evil: :roll:
Siaip jo kontaktus gavau is vieno profesionalo savo srities.
na po svenciu vaziuosiu pasneket su juo...pranesiu kaip kas ten

StandartinėParašytas: 11 Kov 2009, 15:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.05.31
Amžius:
40
Automobiliai:
E36 328 lightweight ex
E46 2.8 CI EX
tayota tacoma 3.4 turbocharger
honda cbr 1100 xx
e60 m5 cat remove schnitzer
e83lci 3.0sd chip
e39lci 3.0i mtech
nu ir kainos ne pinga o kyla. :shock:

StandartinėParašytas: 11 Kov 2009, 17:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.01.31
Vytenisbmw rašė:
Taise draugas E39 deze tiptronic mazdaug pries 3 metus

gali papasakoti apie tirptronic deze ir E39? Man cia kazkas naujo.

StandartinėParašytas: 11 Kov 2009, 20:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.02.04
ablasejau tai tokia automatine deze kur pats gali begius metyt, gal kazkaip kitaip vadinasi, bet man atrodo esme supratai ir tu ir kiti, tai nereikia prie zodzius kabinetis, tiptronic, triptronick ar ujonick, koks skirtumas?

Dabar pasiziurejau googlej, kad ta deze visdelto vadinasi steptronic, visa laime, kad sitam forume yra tokiu akylu gudragalviu, pro kuriu akis niekas nepraslysta. :lol:

StandartinėParašytas: 12 Kov 2009, 10:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.01.31
matai, cia tokie bazarai, gaunasi turgaus lygio. KAzkas kazka girdejo, pridedam tronik ir gaunam, kliamtronik, parktonik ir pan :)
Panasiai, kaip man kazkada, turginis pasakojo, va, E39, 523i su vanosu(ala navarotas). Sakau, parodyk man be vanos toki? (gal turejo omeny, kad pas ji duoble..)

StandartinėParašytas: 12 Kov 2009, 19:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.08.05
Amžius:
109
Automobiliai:
E90lci 320d efficientdynamics mt
(ex) E46 328i mt
Dar yra DRIFTRONIC. Paprastai eina su 714d :D

O šiaip tai tikrai, gal nekiškim Audi į BMW forumą.

Cituoti:
tai tokia automatine deze kur pats gali begius metyt

P.S. Dauguma naujų automatų jau tą funkciją turi, tai gal jas dabar visus automatus vadinkim tronikais? :D

StandartinėParašytas: 17 Kov 2009, 01:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.02.03
Amžius:
41
angelas_ rašė:
Tai parasyk kaip sekesi ten pas juos remontuotis. :wink:

na, suremontavo, 2500 lt nuplese, skausmingai biskiuka... :( garantija dave tik pusei metu :( nuluzes ten kazkokios dideles apvalios aliumines detales kantas buvo (blin, palikau ta saskaita masinoj, tai nepasakysiu kaip tiksliai vadinasi), aisku, dar keite filtra, tarpines ir visa kita ko reik, ir ko ne. pralekiau taip sportiskiau, lyg ir gerai viskas, o tas priemejas kartu vaziavo, tai pradejo dejuot, kad su tokiu vaziavimu cia tau niekas nelaikys ir pan, nu nzn, bet jei automatas ka tu jam ten gali padaryt blogo uzmyndamas tapke greiciau ? juk neikisi is 5 i 2 begi kaip misalkoj...

is seniau esu apie juos visko girdejes. vienas net zadejo i kazkokia kokybes kontroles ar prieziuros instancija kreiptis, kad padare deze, sumokejo ten belekiek, o po keliu dienu vel subyrejo, tie meistrai neprisieme kaltes nu ir ten marazmai vyko. paskui kitiem veze ta deze parodyt, kad ivertintu ir nustatytu kokybe remonto darbu...
dar girdejau jie prase 3900 uz vienos dezes remonta, o kitur uz 1600 sutvarke.
bet ir geru atsiliepimu labai nemazai zinau, kad susitvarke pas juos zmones ir pamirso, tai kazkaip ir pats nuvariau. kas man nepatiko tai nelabai malonus bendravimas su klientu, kazkaip duoda suprast, kad tu cia niekur nedingsi ir privalai taisyt pas juos viska ten kapitaliskai.
dabar tik gailiuosi, kad anksciau neprisiminiau prie alytaus esanciu dezistu. ten yra geros dirbtuves, visi darbai beveik dvigubai pigiau atliekami ir kokybe nenusileidzia niekam tikrai. jei kam reiks kada ir netingesit iki alytaus trenktis paprasykit manes kontaktu. as pats su traliuku dirbu, vezioju masinas, jei ka ir del nugabenimo galesiu pagelbet.

StandartinėParašytas: 17 Kov 2009, 11:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.05.31
Amžius:
40
Automobiliai:
E36 328 lightweight ex
E46 2.8 CI EX
honda cbr 1100 xx
e83lci 3.0sd chip
e39lci 3.0i mtech
jo kainos nesveikos taisimo,as bucioau dejas uz 1800 lt sport komplekta sankabos su smagraciu ir deze uz 400 mehanika ,darbas zinoma nekainuotu nes pats deciau.nes turiu pats automata ir emiau ji su salyga jog variklis gyvesnis bus o jai uzlinks automatas desiu mehanika ir toliau minsiu. :) na sekmes vazinejant .

StandartinėParašytas: 17 Kov 2009, 11:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.02.03
Amžius:
41
na, pas mane ten cabrio ir tik 2.5, tai nieko ten neprisportuosi... o ziurint su perspektyva apie pardavima tai kabrikui automatas didziulis pliusas.

StandartinėParašytas: 17 Kov 2009, 18:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.02.25
Amžius:
41
Automobiliai:
E46 330d 00'11 Touring
Google before asking dumb questions :)
cia ziuriu kuo toliau tuo tas automatas visiem didesnis pliusas, ateis laikas kai kaip amerikonai vazinesim ir neokesim shiftsticku naudotis :)

StandartinėParašytas: 18 Kov 2009, 00:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.05.31
Amžius:
40
Automobiliai:
E36 328 lightweight ex
E46 2.8 CI EX
honda cbr 1100 xx
e83lci 3.0sd chip
e39lci 3.0i mtech
na mieste tikrai patogiau su automatu,be to E46 jau ne toks auto kaip pvz E36 ir E30 kur komforto nea o ytra tik agresivumas.

StandartinėParašytas: 12 Rgs 2009, 01:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.04.10
Amžius:
38
Automobiliai:
.
ex m3(E46) cabrio
ex E30 m50b25 cabrio
ex e31 850i
ex E46 325 cabrio
ex E46 coupe
E46 320ci cabrio
E46 320ci cabrio mtech ///M drabuziais
cia gal paveluotas komentaras. bet pats esu tvarkes masinai automatine greiciu deze peugeot 607 3.0l. metus laiko be problemu vaziuoja. kainavo 3400lt kaune. tel nepamenu. taip pat sprendziau dilema ar deveta kita det ar tavrkyt, nusprendziau tavrkyt nes deveta tikrai neaisku kokia gausi ir kaip su ja vaziuota. o kas man labiausiia uzkliuvo jusu mintys del garantijos. man dave 6men. kodel? o todel kad as tvarkiau tik daly greiciu dezes. jus juk nekeiciat visu visu detaliu anujomis ir t.t. dazniausiai tvarkoma galima sakyt puse dezes( ta dalis kuri sukelia spaudima, tiksliai as ten nezinau neexpertas, bet man jis isardes viska ten rode, tikrai maciau akd neapgaudineja). niekas nelenda prie tu dantraciu. nepamenu jau ka bekeite bet sankaba(pusle tokia lyg) visus fyltrus dar ten dvi rimtas dalis. jis tai pusei dezes gali duot garantija irt daugiau . sake jei nori galiu ardyt deze visa tada viska perinksiu perziuresiu ir duosiu 2metus garantija. bet kaina jau kils iki 5000-5600lt. taigi kiek mokame tiek turime. o del devetos, jus supraskit kad gaunate velgi su tais paciais jau beuzsikemsanciais fyltrais ir pan. o pries dedant deveta niekas neardo ir nekeicia ju nes tai velgi tas pats kas senaja tvarkyt. aisku cia tik mano nuomone ir patirtis.

StandartinėParašytas: 21 Rgs 2009, 20:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.07
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 328Ci
ex : E36 318tds
zzzuikisss rašė:
cia gal paveluotas komentaras. bet pats esu tvarkes masinai automatine greiciu deze peugeot 607 3.0l. metus laiko be problemu vaziuoja. kainavo 3400lt kaune. tel nepamenu. taip pat sprendziau dilema ar deveta kita det ar tavrkyt, nusprendziau tavrkyt nes deveta tikrai neaisku kokia gausi ir kaip su ja vaziuota. o kas man labiausiia uzkliuvo jusu mintys del garantijos. man dave 6men. kodel? o todel kad as tvarkiau tik daly greiciu dezes. jus juk nekeiciat visu visu detaliu anujomis ir t.t. dazniausiai tvarkoma galima sakyt puse dezes( ta dalis kuri sukelia spaudima, tiksliai as ten nezinau neexpertas, bet man jis isardes viska ten rode, tikrai maciau akd neapgaudineja). niekas nelenda prie tu dantraciu. nepamenu jau ka bekeite bet sankaba(pusle tokia lyg) visus fyltrus dar ten dvi rimtas dalis. jis tai pusei dezes gali duot garantija irt daugiau . sake jei nori galiu ardyt deze visa tada viska perinksiu perziuresiu ir duosiu 2metus garantija. bet kaina jau kils iki 5000-5600lt. taigi kiek mokame tiek turime. o del devetos, jus supraskit kad gaunate velgi su tais paciais jau beuzsikemsanciais fyltrais ir pan. o pries dedant deveta niekas neardo ir nekeicia ju nes tai velgi tas pats kas senaja tvarkyt. aisku cia tik mano nuomone ir patirtis.

keičiant automtinę dėžę būtų neprotinga nekeisti filtro(separatoriaus) , beje jie keičiami reguliariai...

StandartinėParašytas: 21 Rgs 2009, 22:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.11.01
Automobiliai:
E36 325i m50 vanos coupe 93m.
E46 330i 01m.
na rytoj mano auto bus tvarkoma utenoj.ziuresim kaip jie ten ta atbulini begi prikels.kazkaip paskaicius sita tema susidaro nekokia nuomone apie automatus.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 63 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery